Şimdi Ara

Chernobyl Diaries (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çernobil Günlükleri olarak Türkçe'ye çevirebileceğimiz Chernobyl Diaries, altı arkadaşın karantina şehir Pripyat'ı merak etmeleri ve yanlarındaki tur rehberi sayesinde nükleer reaktörü bile görmeleriyle başlıyor ve bir süre sonra terkedilmiş Pripyat'ta aslında düşündükleri gibi tek başlarına olmadıklarını anlıyorlar.

Chernobyl Diaries'in 25 Mayıs 2012'de Amerika'da vizyone girmesi planlanırken, Türkiye için kesin bir tarih henüz tabii ki yok.

http://shiftdelete.net/chernobyl-diariesin-ilk-fragmani-35909.html

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu tarz konulu filmleri severim umarım güzel olur . tavsiyeleriniz varsa önerebilirsiniz
  • Traileri 4-5 gün önce seyrettim Official Stalker sayfası sayesinde. Sıkı bi Stalker fanı olarak filmi hiç beğenmedim.En azından traileri. Klasik saçma ergenlerin toplanıp geziye çıkması ve teker teker ölmesi türü bir film olacak gibi duruyor. Koskoca üzerinde onlarca film-dizi çekilebilecek Çernobil faciasına böyle aptal bir ergen filmi yakışmaz,olmamalı.

Neyse ben yine de arada trailerdeki gibi, Faciadan gerçek kesitler sunacaklarını ümit ederek izleyeceğim filmi.Yoksa tırt yani.

edit: Trailerin sadece 21 le 36. saniye arası heyecanlandırdı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 28 Mart 2012; 0:39:18 >
  • Korku/Gerilim türü için mükemmel ötesi bir mekan ve konu var ellerinde.İnşallah üstteki arkadaşın dediği gibi klasik amerikan korku filmleri gibi olmaz.Pripyat ile ilgili internetteki tüm kaynakları ezberlemiş biri olarak çıkınca gideceğim şimdiden kesin orası ayrı.Sırf Cpt.MacMillan ve Cpt.Price anısına.
  • Benim gibi Çernobil faciası meraklısı arkadaşlar ;

Yandex haritada, Çernobili bulup, reaktörün karşısındaki yolda panaromik olarak gezebiliyorsunuz, çok heycan verici bişey, tavsiye ederim.

Film ise ; beklediğim bu değildi, Bütçeden kısmak için ergen gençlik korku filmi çok basit olmuş bu hikaye'ye.
  • Hocam çok teşekkür ederim ya mükemmel birşey bu.Henüz reaktörü göremedim ama pripyat sokaklarında dolanıyorum şuan
  • Paranormal gibi değilde, daha çok ıssız bir mekana sırf atraksiyon olsun diye gidip, sonrasında da aniden çıkan psikopat bir sapığın elinden kurtulamaya çalışan gençlerin, yaşadığı sözde korku dolu anları anlatan yavan filmlerin havasında gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Newsroom (2012 - 2014)
    13 yıl önce açıldı
    Star Wars Rebels (2014)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilenler bilir video oyunu olan S.T.A.L.K.E.R serisini onun gibi bir film olmasını tercih ederdim film oldukça ilgimi çekti yönetmeni de yönetmenlik olarak ilk tecrübesi olacak olsa da Let Me In , We Own the Night , Red Planet ve Fight Club filmlerinin görsel efektlerini üstlenmiş birisi fakat yazarlar felaket Titanic II , Street Racer gibi filmlerin yazarlığı yapmış kişiler önceden.
  • Stalker terk.. izlerim bunu.
  • bu film de mi cinli perili bişi arkadaşlar anlamadım?
  • Cernobil'le ilgili cok iyi korku film yapilir...
  • Tam sevdiğim film türü.Çernobilde konuyu oluşturmak için muhteşem bir seçim olmuş.Vallahi beklentilerim yüksek bu filmden.
  • Sevmediğim bir seri Paranormal Activity ancak yeni filmi çıktığında da hemen izlediğim bir film. Bunu daha hemen izleyeceğim ama en azından filmin işleyiş sırasını bileceğim için beni heyecanlandırmayacak. Umarım yönetmen sürprizler yapmıştır filmde.
  • Hikayenin gectigi yer cok saglam olmus ama konusu klişe gibi gorunuyor. Çernobil'de gecen Supernatural tadında bise daha guzel olabilirdi.

Bu arada eminim Modern Warfare 1'i oynayanlar fragmandaki donme dolabı hemen tanımıslardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 18 Mayıs 2012; 20:20:35 >
  • Daha geçen gün arkadaşa Çernobil'e gezi olsa fırsat yakalasam giderim diyordum ilgimi çekti
  •  Chernobyl Diaries (2012)

Chernobyl Diaries (2012)

Chernobyl Diaries (2012)

Chernobyl Diaries (2012)

Chernobyl Diaries (2012)

film 90dk bana az geldi sanki camrip cıktı!

• Paranormal Activity'nin yaratıcılarındansa izlenmez, çöp.

• fazla beklentiye girmeden izleyin,yada hiç izlemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

fazla beklentiye girmeden izleyin,yada hiç izlemeyin

Bunu izleyeceğinize 2-3 tane Stalker Fan Short Film izleyin daha heyecanlı

alın şuna bakın o 90 dakikalık çöp filmden iyidir

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Wx5cME10WQ#!]

• Temiz görüntü çıktımı beyler hala ts,camrip mi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.