Şimdi Ara

checking media [fail] (laptobun icini actim temizledim bu cikti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar laptobum toshiba satellite L850 model.windows 8.1 isletim sistemi bulunuyor.icini acip temizlemek istedim herseyi guzelce yaptim en son bilgisayari actim karsima cikan ekran ise asagida verdim.arastirdim biraz windows yuklemek isteyenler bu ekranla karsilasiyorlarmis ama benim oyle bir amacim yoktu.icini actim tekrar kapadim olay bundan ibaret yani.ne yapabilirim? Isterseniz daha ayrintili anlatabilirim eger bilen varsa.bu arada windows cdsi yok
     checking media [fail] (laptobun icini actim temizledim bu cikti) checking media [fail] (laptobun icini actim temizledim bu cikti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi ama beyler bi el atin gozunuzu seveyim

• BAĞLANTILARINI İYİ YAP , KABLO VEYA HDD İYİ TAKMADIYSAN SİSTEM BOOT OLMUyor sistemi görmüyorsa yapabilir
  • Hdd yerine tam oturmamış olabilir

• Biosuna gir ve orada hdd ni görebilmen lazım, biosta secure boot açıldıysa ve sistemin uefi değilse açılmıyor olabilir secure boot kapalı olsun (Uefi kurulum yapılmadıysa). Ayrıca arkadaşların da dediği gibi harddiski kontrol edin boot edeceği bir cihaz bulamıyor cihaza fiziken erişemiyor da olabilir ya da dediğim gibi uefi secure boottan dolayı görmüyorda olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.