Şimdi Ara

CHECK UP HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Check up hakkında bilgi almam lazım..Fakat nerede yapılır bilmiyorum.Check up hakkında fazla bir bilgim yok.Hastalıkları erken tespit ettiğini biliyorum sadece.Devlet veya özel hastanelermi yapıyor bu işi.

Ve bu işin fiyatı ne kadar?Çok pahalımı?

Check up yaptıranlar beni bilgilendirsinler lütfen.

• bende bu soruların cevabını merak ediyorum
  • @bende ist da araştırıyorum istanbulcheckup merkezi ile medical park arasında kaldım istckp merkezi 500 tl medical park ta 600 diyordu bir ay önce sormuştum sanırım ama bu iki yerin içerikleri hakkında pek bilgim yok hangisi daha detaylı yapar ve güvenilirdir onu araştırıyorum
  • +1 takip bilenler kapsamı vs.de açıklarsa iyi olur benimde check-up'a ihtiyacım var.
  • Ankara'da check up yaptırmak isteyen arkadaşlarhttp://www.dengecheckupmerkezi.com/ adresimizi ziyaret edebilir veya 444 1 401 numaralı hattımızdan müşteri hizmetlerimiz ile görüşebilir.

check up ankara hizmetinizde.
    444 1 401 / Ankara
  • Ben check up sayesinde meme kanserini atlattım. Erken teshis olduğu için çok çabuk atlattım bu süreci. Herkese check up yaptırmanızı kesinlikle öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabelderya -- 6 Aralık 2013; 1:05:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.