Şimdi Ara

CHECK-UP !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
29.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ozgeli bu tam kapsamli degilki cea kanser taramasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    349 tl :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara'da c-up için düzgün bir hastane arıyorum. çekapmerkezi.zort.tr olan er mesajlarının nesine güvenelim
  • s70 S kullanıcısına yanıt
    Mübarek insan her şey dört dörtlük, yok yok diyorsun da detaylarına dair bir bilgin var mı? Reklam yapar gibi numarasını adresini vermişsin.

Evet sağlık çok çok önemli, maddiyatla kıyaslanamayacak kadar fakat ucuz diye iki üç kan ve idrar testi ve ultrasonla tam kapsam olması mantıksız.
    Hastane diyoruz; devlet hastanelerinde bu işlem göz ucuyla bakılıyor gibi, randevuyu beklerken stresten hasta oluyorsun zaten, özel hastahanelerin alayı ticarethane olmuş. Ben de bi kadın forumunda Memorial tavsiyesini gördüm. Sitelerindeki canlı destekten bilgi aldım ücretler hakkında.

VIP 2970 ₺,
    Yönetici Erkek 2.100 ₺;
    40 yaş altı paketimiz 1.400 ₺ ,
    standart 1190 ₺ ,
    Ekonomik 430 ₺ dir.

dediler. Test detaylarıhttps://www.memorial.com.tr/bolumler/check-up-merkezi/ bu sayfada yer alıyor. SGK geçmiyormuş onda. Ama daha uygun olup aynı testleri yapabilen yer var mı araştırıyorum.

Sağlık üzerinden cebine girecek parayı hesap edenlerin yatacak yeri yok yeminle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 81N4RY -- 6 Nisan 2020; 4:51:11 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.