Şimdi Ara

CHECK-UP !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
29.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptıran oldu mu acaba buradaki yorumlar sonrası? Veya şu an güncel bir kampanya var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Orijinalden alıntı: s70

İstanbul Checkup Merkezi En iyi ve ekonomik hizmet sunan bir merkez.
    444 7 522
    Kapsamlı checkup 250 den başlıyor 850 ye kadar var cinse ve kapsama göre fiyatlar artıyor.
    Biz her sene Gold yaptırıyoruz. 420 TL ama yok yok...

Tavsiye ederim..
    www.labistanbul.com.tr
    www.check-upmerkezi.com

bende orada yaptırmak istiyorum ama sgk yok ne kadar fark oluyor.

birde platin tam olarak ne kadar .. ?

ayrıca istanbul dısından izmir ankara gibi sehirlerde hizmetleri var mı ?

cevap gelmedi hala ama

• ankarada nereyi tavsiye ediyorsun
  • ankarada bir yer de yaptırdım iyi fena değildi . adresiwww.ankaracheckupmerkezi.com
  • Ankarada www.check-upmerkezi.com en iyi merkez ankarada doktorları doçent ve prof. çok iyi
  • Kimse Checkup ile ilgilenmiyor galiba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da yaptıranlar yorum yazabilirmi?
  • anlaşmalı kurum dolandırıcı çıktı mesaj içeriğini sildim bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meros_om -- 17 Ocak 2013; 15:47:22 >
  • beni de geçen medical parktan aradılar kampanya varmış detaylı check-up 400tl dedi ayda 20 taksitli dedi. pek güvenemedim ben arrarım dedim
    Ben izmirde yaptıracağım uygun bir yer bilen varmı. Metropol hastanesi 100tl demiş mini check-up için ama adı üstünde mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 17 Ocak 2013; 15:32:55 >
  • arkadaşlar,

istanbul'da yakın zamanda yaptıran var mı?
  • Ankara'da check up yaptırmak isteyen arkadaşlarhttp://www.dengecheckupmerkezi.com/ adresimizi ziyaret edebilir veya 444 1 401 numaralı hattımızdan müşteri hizmetlerimiz ile görüşebilir.

check up ankara hizmetinizde.
    444 1 401 / Ankara
  • merhaba checkupla ilgili düşünen varsa arkadaşlar yardımcı olabilirim, şu an da da kampanya var İstanbul, ankara, izmir ve bursa da hizmet veriyoruz. Sitemizden de içerikleri görebilirsiniz.
    Canan AYGÜN
    0543 822 95 49
    0216 540 05 35 DAHİLİ 12
    canan@checkup-time.com
    www.checkupzamani.com
  • Konya'da merkezde check up yapan (uygun fiyata) neresi var?
  • Arkadaşlar "Check up"ta yaptıran kişinin/hastanın sadece rahatsızlıkları mı tespit ediliyor?
    Yoksa teşhis edilen rahatsızlığın tedavi edilmesi için hastaya ilaç, hap, şurup vs. de yazılıp. Düzenlik olarak alınması da söyleniyor mu?

Check-up yaptırdıktan sonra sizde atıyorum kalp var, şeker var, kolestrol var denilip hastaya sadece bir rapor mu sunuluyor? :S :S :S
    Beni aydınlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Arkadaşlar "Check up"ta yaptıran kişinin/hastanın sadece rahatsızlıkları mı tespit ediliyor?
    Yoksa teşhis edilen rahatsızlığın tedavi edilmesi için hastaya ilaç, hap, şurup vs. de yazılıp. Düzenlik olarak alınması da söyleniyor mu?

Check-up yaptırdıktan sonra sizde atıyorum kalp var, şeker var, kolestrol var denilip hastaya sadece bir rapor mu sunuluyor? :S :S :S
    Beni aydınlatır mısınız?

Check up yani türkçesi kontrol etmek

taşhis koyarlar, akciğer kanser taraması röntgeni, kan değerleri vs

parasına göre inceleme detayıda artar.

tedavi ayrı bir aşama. burada sadece ne var ne yok ona bakılır.
  • Bu aralar bazı hastanelerden check-up için arayanlar oldu.300-350 tl kampanya diyolar. İçeriğinden fazla bilgim yok, istanbul anadolu yakasında full check-up yapan yaptıran tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guncelleyelim
  • Arkadaşlar Ankara da tam kapsamlı check up yapan, önereceğiniz makul fiyatlı bir yer var mı acaba? Gelecek hafta sonu yaptırmamız gerekiyor, yardım lütfen?
  • İstanbul check up merkezine tam kapsamlı check up yaptırdım çok ilgilendiler çok şükür bişey de çıkmadı. Web siteleri :http://istanbulcheckupmerkezi.org
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalAdworld

İstanbul check up merkezine tam kapsamlı check up yaptırdım çok ilgilendiler çok şükür bişey de çıkmadı. Web siteleri :http://istanbulcheckupmerkezi.org

ne zaman yaptirdiniz fiyati nedir . hangi testleri kapsiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.