Şimdi Ara

CHECK-UP !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
29.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

check up yaptırmak istiyorum acaba .. tavsiye edebileceginiz yerler var mı _

devlet hastanelerinde ucretsiz yaptırabiliyormuyuz ki yada ozel kurumlarda ne kadar tutar maliyeti . sgk anlasmalıu oluyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 27 Nisan 2011; 22:09:37 >

• Ben de ilgileniyorum, güncel tutalım
  • Bende düşünüyorum bu aralar bir checkup. Görünüşe göre iyi bir yer buldum internette http://www.istanbulcheckupmerkezi.net

Buranın hizmetinin nasıl bilen varmu. Fiyatları tuzlu baya 250 standattan başlayıp 690 platine kadar gidiyor :)
  • 700tl aslında normal bi fiyat gibi ama testleri ne kadar dogru yapıp ne kdar dogru yorumluyorlar acaba_ daha once yaptıranlardan tecrubelerini paylassalar..
  • devlet hastanesinde yaptırman çok zor.yada sağlam bi doktor tanıdığın olcak.yoksa bi mr a bile 3-6 ay arası tarih atıyorlar.Tam bir chechk-up yıllar sürebilir devlet hastanesinde..

en iyisi araştırıp özelde yaptırmak
  • özellerden arastırıyorum ama guvenilir hangisi nasıl bulacaz
  • Bir ara Axess'in kampanyası vardı ve epeyce sürdü.Tam check-up yanlış hatırlamıyorsam 200 lira gibi bir rakamdı.
    Ha bugün ha yarın derken kaçırdım, deli gibi pişmanım şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Step up/Down Mini Çeviriciler
    geçen yıl açıldı
    [Oyun]Up&Down
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baska kampanya yokmu peki bu sıralar..
  • Bildiğim kadarıyla yok.
  • Tam check up 250 bile olsa bedava, ben kardiyoloji + kan testleri için 220 tl bayıldım sırf. Komple tüm vücuda bakılacaksa gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Tam check up 250 bile olsa bedava, ben kardiyoloji + kan testleri için 220 tl bayıldım sırf. Komple tüm vücuda bakılacaksa gayet iyi.

İşte insan benim gibi hödük olunca erteleyip erteleyip kaçırınca ağlıyor...
  • quote:

Tam check up 250 bile olsa bedava, ben kardiyoloji + kan testleri için 220 tl bayıldım sırf. Komple tüm vücuda bakılacaksa gayet iyi.

nerde ne zaman yaptırmısnız memnun kaldınız mı peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

nerde ne zaman yaptırmısnız memnun kaldınız mı peki

Merhaba, ben check up amaçlı yaptırmadım diyet sırasında bazı hormonel değişiklikler çarpıntılar vs. oldu yemek düzenim değiştiği için.
    O yüzden 20 kan testi + kardiyolojik ekg+ultrason yapıldı. En kısa sürede sigorta sahibi olmak lazım, ülkemizde başka türlü
    hastaneye gitmek imkansız. Check-up'ta ne gibi testler uygulanıyor, tüm organları mı kapsıyor ?

• tam check up ta kan idrar testlerinin yanınıda efor ekg vs gibi testlerde yapılıp cinsiyete gore ayrı testlerde yapılıyor diye biliyom ama
  • özel bir hastanede çalışıyorum... eğer ilgilenirseniz. %20 indirim yaptırma şansım var arkadaşlar... kontenjan sınırlı yalnız bilginiz olsu n
  • şehir nere hangi hastane hocam.Normalde ne kadar tutuyor bilgi verirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

özel bir hastanede çalışıyorum... eğer ilgilenirseniz. %20 indirim yaptırma şansım var arkadaşlar... kontenjan sınırlı yalnız bilginiz olsu n

hangi hastane normalde ne kadar ayrıca hangi testler var check up paketinde
  • İstanbul Checkup Merkezi En iyi ve ekonomik hizmet sunan bir merkez.
    444 7 522
    Kapsamlı checkup 250 den başlıyor 850 ye kadar var cinse ve kapsama göre fiyatlar artıyor.
    Biz her sene Gold yaptırıyoruz. 420 TL ama yok yok...

Tavsiye ederim..
    www.labistanbul.com.tr
    www.check-upmerkezi.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: s70

İstanbul Checkup Merkezi En iyi ve ekonomik hizmet sunan bir merkez.
    444 7 522
    Kapsamlı checkup 250 den başlıyor 850 ye kadar var cinse ve kapsama göre fiyatlar artıyor.
    Biz her sene Gold yaptırıyoruz. 420 TL ama yok yok...

Tavsiye ederim..
    www.labistanbul.com.tr
    www.check-upmerkezi.com

bende orada yaptırmak istiyorum ama sgk yok ne kadar fark oluyor.

birde platin tam olarak ne kadar .. ?

ayrıca istanbul dısından izmir ankara gibi sehirlerde hizmetleri var mı ?

• Ankarada var hizmetleri diye duydum ,yada yakında başlıyormuş.
    İstanbul Checkup Merkezi
    02166021212 Yeşim hanım ilgili bir sorun isterseniz..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.