Şimdi Ara

ChechBox ve Radiobutton hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yukarıda kücük boy ve aşağıda bir tane malzemeyi yazınca direkt label'a fiyatı atamasını istiyorum.
    sipariş ver butonuna basınca atıyor onu yapabiliyorum fakat benim istediğim butonlara basar basmaz fiyatının aşağıdaki labelde görunmesı lazım

ChechBox ve Radiobutton hakkında

• Ceheckbox ve radiobutonların tek tek üzerine çift tıkla ve checkedchanged eventi gelmesi lazım.
    Yani işaretleri değiştirildiğinde bu event aktif olur, bu event altında kontrol edebilirsin işaretleneip işaretlenmediklerini.

Orijinalden alıntı: CatchFire

Ceheckbox ve radiobutonların tek tek üzerine çift tıkla ve checkedchanged eventi gelmesi lazım.
    Yani işaretleri değiştirildiğinde bu event aktif olur, bu event altında kontrol edebilirsin işaretleneip işaretlenmediklerini.

malesef olmadı
    neden olmadı dersenız
    küçük boya tıklıyorum sonra mantara tıklıyorum label'da 12 lira görünüyor buraya kadar güzel hoş
    fakat yukarıda ortaya tıklıyorum 16 lira görünmesi gerekirken 12 lira gitmiyor .ama ortaya basıp sonra mantara tekrar tıklarsam 16 lira görünüyor.
    Her bir changed olayında sadece o checkboxu değil hepsinin check durumunu kontrol edeceksin fiyatı ona göre çıkaracaksın.Tabi bu bir yöntem istersen kendin farklı yöntemlerde geliştirebilirsin....
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.