Şimdi Ara

Cheat Engine Yardım!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela assassin's creed'de para hilesi için para miktarını arttırıyoruz.peki sağlık,sınırsız suikastçi işareti gibi rakamı olmayan hileleri nasıl yapacağım.anlatırsanız çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cheat Engine Yardımı

Cheat Engine, bilgisayar oyunlarındaki değişkenleri ve değerleri değiştirerek hile yapmanıza olanak tanıyan bir bellek düzenleme yazılımıdır. Oyunlardaki para, sağlık veya diğer kaynakları değiştirerek oyun deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanır.

Cheat Engine kullanmak için öncelikle oyunu başlatmalı ve oyunun bellek adresini belirlemelisiniz. Ardından, değiştirmek istediğiniz değeri arayabilir ve yeni değerle değiştirebilirsiniz. Cheat Engine, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu oyunlarda kullanılabilir.

Cheat Engine'i kullanırken dikkatli olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Bazı oyunlar hile yapmayı tespit edebilir ve hesabınızı yasaklayabilir. Ayrıca, Cheat Engine'i yalnızca güvenilir kaynaklardan indirdiğinizden emin olmalısınız. Kötü amaçlı yazılımlar içeren sahte Cheat Engine sürümleri vardır.

Cheat Engine'in kullanımına yönelik kapsamlı kılavuzlar ve öğreticiler çevrimiçi olarak mevcuttur. Ayrıca, Cheat Engine ile ilgili forumlarda ve topluluklarda yardım alabilirsiniz.

Cheat Engine ile ilgili ek bilgi için şu kaynaklara bakabilirsiniz:

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım edecek kimse yokmu lütfen yardım edin :(
  • ac'yi hilesiz oyna yav youtube'a bak oralarda olabilir.bu arada brotherhood mu oynuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muccos

ac'yi hilesiz oyna yav youtube'a bak oralarda olabilir.bu arada brotherhood mu oynuyorsun?

zaten internetten indirebilirim ama kendim nasıl yapabilirim onu bilmiyorum.bu arada evt brotherlood.bn yapsam yapsam para hilesi yaparım diğer türlü zevki çıkmıyor ama nasıl yapıldığını öğrenmek istedim.yoksa bi dünya dolusu trainer var internette
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    hiç denemediğim için bilmiyorum.sağlık karelerini say.öyle bir dene.zaten para hilesi yaptıysan git ilaç kesesi al.

• oyun orjinalse gel multiplayer oynayalım

• sayısını bulaca başka türlü olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 23 anti cheat hatası
    3 yıl önce açıldı
    CHEAT DAY HAKKINDA
    10 yıl önce açıldı
    cossack2 ve engine yardim
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fuzzy search ile yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gringo

sayısını bulaca başka türlü olmaz

insanlara yanlis bilgi verme!

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

quote:

e söyle chat engine de nasıl yapacak bende öğreneyim
  • quote:

quote:

quote:

e söyle chat engine de nasıl yapacak bende öğreneyim

cheat engine klasorunu ac. Orada tutorial dosyasi var, onu ac ve dediklerini yapmaya calis. Sana birak range yontemiyle bulmayi, shared memory i ve 4 level pointer i ele gecirmeyi bile anlatir. Eger yapamazsan (normal bir kullanici icin normaldir) video arat youtube da bile var.

• quote:

fuzzy search ile yapabilirsin.

Teşekkür ederim de bu program hakkında beni biraz aydınlatırsan sevinirim :D
  • quote:

oyun orjinalse gel multiplayer oynayalım

Almayı düşünüyordum ama alamadım.black flag brotherlood gibi oyun olsa alırdım da oyun artık eskisi kadar güzel değil maalesef :(
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    brotherhood d&r de 15 lira alın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

brotherhood d&r de 15 lira alın bence

Artık oyunu oynadım ve yeterince doydum.yaklaşık 5 kere oynadım.almama gerek yok yani :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.