< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 14 Mayıs 2013; 19:40:39 > |
Cheat Engine 6.2 Nasıl Kullanılır
Cheat Engine, video oyunlarında hile yapmanıza veya oyun verilerini değiştirmenize olanak tanıyan popüler bir yazılımdır. Bu kılavuzda, Cheat Engine 6.2'yi kullanma adımlarını inceleyeceğiz.
Adım 1: Cheat Engine'i İndirin ve Kurun
Cheat Engine'in resmi web sitesinden en son sürümü indirin ve bilgisayarınıza kurun.
Adım 2: Oyunu Başlatın
Hile yapmak istediğiniz oyunu başlatın ve Cheat Engine'i açın.
Adım 3: Süreci Seçin
Cheat Engine'in "Seç" sekmesinden, oyunun işlemini seçin.
Adım 4: Değerleri Tarayın
Oyun içi değeri değiştirmek istediğinizde, "Değerleri Tara" düğmesine tıklayın. Cheat Engine, ilgili değeri içeren tüm bellek adreslerini listeleyecektir.
Adım 5: Değeri Değiştirin
Hedef değeri bulduktan sonra, üzerine çift tıklayın ve değiştirmek istediğiniz yeni değeri girin.
Adım 6: Değişiklikleri Uygulayın
Değişiklikleri uygulamak için "Belirlenecek Değişiklikleri Uygula" düğmesine tıklayın. Yeni değer şimdi oyunda yansıtılmalıdır.
İpuçları:
- Hile yaparken dikkatli olun ve oyunun kurallarını ihlal etmeyin.
- Değerleri değiştirirken orijinal değerleri not alın ki daha sonra geri dönebilin.
- Cheat Engine, bazı oyunlarda tespit edilebilir ve hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir.
Cheat Engine 6.2'yi bu adımları takip ederek kullanarak video oyunlarında hile yapabilir veya oyun verilerini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.