Şimdi Ara

CHEAT ENGİNE 6.2 KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
5
Favori
63.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, cheat enginede sorun yaşayanlar yada trainer indirmekten sıkılanlar ve kendi trainerlarını yapmak isteyenler, alın size cheat engine 6.2 ve tanıtımı.Oyunu merak ettiyseniz onuda koyim.

Cheat Engine 6.2
    http://www.mediafire.com/?09ibv09asz69bjd

Oyun(Frontline Defense 2)
    mediafire
    Frontline Defense 2
    http://www.mediafire.com/?8f9gt8obbwodogm

Anlatıma geçelim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 14 Mayıs 2013; 19:40:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cheat Engine 6.2 Nasıl Kullanılır

Cheat Engine, video oyunlarında hile yapmanıza veya oyun verilerini değiştirmenize olanak tanıyan popüler bir yazılımdır. Bu kılavuzda, Cheat Engine 6.2'yi kullanma adımlarını inceleyeceğiz.

Adım 1: Cheat Engine'i İndirin ve Kurun

Cheat Engine'in resmi web sitesinden en son sürümü indirin ve bilgisayarınıza kurun.

Adım 2: Oyunu Başlatın

Hile yapmak istediğiniz oyunu başlatın ve Cheat Engine'i açın.

Adım 3: Süreci Seçin

Cheat Engine'in "Seç" sekmesinden, oyunun işlemini seçin.

Adım 4: Değerleri Tarayın

Oyun içi değeri değiştirmek istediğinizde, "Değerleri Tara" düğmesine tıklayın. Cheat Engine, ilgili değeri içeren tüm bellek adreslerini listeleyecektir.

Adım 5: Değeri Değiştirin

Hedef değeri bulduktan sonra, üzerine çift tıklayın ve değiştirmek istediğiniz yeni değeri girin.

Adım 6: Değişiklikleri Uygulayın

Değişiklikleri uygulamak için "Belirlenecek Değişiklikleri Uygula" düğmesine tıklayın. Yeni değer şimdi oyunda yansıtılmalıdır.

İpuçları:

• Hile yaparken dikkatli olun ve oyunun kurallarını ihlal etmeyin.
    • Değerleri değiştirirken orijinal değerleri not alın ki daha sonra geri dönebilin.
    • Cheat Engine, bazı oyunlarda tespit edilebilir ve hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir.

Cheat Engine 6.2'yi bu adımları takip ederek kullanarak video oyunlarında hile yapabilir veya oyun verilerini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Size ce hakkında bir sorum olacaktı.Mesela bir veri arıyoruz ve 4-5 sonuç kalacak şekile getiriyoruz fakat bir sorun var sol taraftaki değerleri aşağıya alıp hepsini seçip sol tarafındaki kutucuklarını işaretliyorum fakat sürekli değişiyor işaretlesemde işaretlemesemde değerler sabit kalmıyor, sürekli değişiyor.Benmi yanlış arama yapıyorum anlamadım bu değerleri nasıl sabitlicez sürekli değişiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 16 Mayıs 2013; 14:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Size ce hakkında bir sorum olacaktı.Mesela bir veri arıyoruz ve 4-5 sonuç kalacak şekile getiriyoruz fakat bir sorun var sol taraftaki değerleri aşağıya alıp hepsini seçip sol tarafındaki kutucuklarını işaretliyorum fakat sürekli değişiyor işaretlesemde işaretlemesemde değerler sabit kalmıyor, sürekli değişiyor.Benmi yanlış arama yapıyorum anlamadım bu değerleri nasıl sabitlicez sürekli değişiyorlar.

Muhtemelen yanlış sunuç olabilir.Dediğim gibi bazı oyunlarda cheat engine işe yaramayabiliyor.Ama sen her ihtimale karşın 2. yoluda bir dene böyle bir sorunla karşılaştığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanslm1

quote:

Size ce hakkında bir sorum olacaktı.Mesela bir veri arıyoruz ve 4-5 sonuç kalacak şekile getiriyoruz fakat bir sorun var sol taraftaki değerleri aşağıya alıp hepsini seçip sol tarafındaki kutucuklarını işaretliyorum fakat sürekli değişiyor işaretlesemde işaretlemesemde değerler sabit kalmıyor, sürekli değişiyor.Benmi yanlış arama yapıyorum anlamadım bu değerleri nasıl sabitlicez sürekli değişiyorlar.

Muhtemelen yanlış sunuç olabilir.Dediğim gibi bazı oyunlarda cheat engine işe yaramayabiliyor.Ama sen her ihtimale karşın 2. yoluda bir dene böyle bir sorunla karşılaştığında.

2. yol derken ?

Birde şunu ekliyim windows 8 pro x64 kullanıyorum windows 7 x64 ult sisteminde arayıp bulduğum bir değeri windows8 de bulamama gibi bir ihtimal varmıdır? sonuçta win8in hala eksikleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 18 Mayıs 2013; 18:19:31 >

• quote:

quote:

quote:

2. yol derken ?

Birde şunu ekliyim windows 8 pro x64 kullanıyorum windows 7 x64 ult sisteminde arayıp bulduğum bir değeri windows8 de bulamama gibi bir ihtimal varmıdır? sonuçta win8in hala eksikleri var

Aynı programı kullanıyorsan aynı sonuçlara ulaşırsın.Ama programın win8 versiyonunu kullanıyorsan çıkan sonuçlar farklılık gösterebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2. yol derken ?

Aynı programı kullanıyorsan aynı sonuçlara ulaşırsın.Ama programın win8 versiyonunu kullanıyorsan çıkan sonuçlar farklılık gösterebilir.

Win8 versionudamı var bu programın, benmi bilmiyorum olsa kendi sitelerinde yayınlarlar

• çok güzel şuan bende yüklü flash oyunlara yapıyorum bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen bunu yap yap en sonunda olursa admin karışmaz Bende hacker dım bunu Minecraft ta yapmıştım hemde para hilesi /money yazdığımda 17000.0000 diyodu sonra birden
  • merhaba arkadaşlar öncelikle Cheat Engine 6.3 ile ilgili bir sorum olacak. Tüm flash oyunlarda çalışıyor mu ? Bide oyunun flash olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Cheat Engine 6.3 programının içinde flash olduğunu belli eden bir özellik var mı ? yukarıdaki link windows 8 de çalışmıyor. Cheat Engine 6.3 aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Cheat Engine 6.3 İndir

Cheat Engine 6.3 de bir kaç tane sonuç çıkıyor ben hepsini değiştiriyorum istediğim oluyor.

EpicHaccker104 bence sen olayı abartmışsın bu kadar belirtmeden yap sende ne yapacaksan aç gözlülüğün bedeli ban bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: tugba_exe

merhaba arkadaşlar öncelikle Cheat Engine 6.3 ile ilgili bir sorum olacak. Tüm flash oyunlarda çalışıyor mu ? Bide oyunun flash olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Cheat Engine 6.3 programının içinde flash olduğunu belli eden bir özellik var mı ? yukarıdaki link windows 8 de çalışmıyor. Cheat Engine 6.3 aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Cheat Engine 6.3 İndir

Cheat Engine 6.3 de bir kaç tane sonuç çıkıyor ben hepsini değiştiriyorum istediğim oluyor.

EpicHaccker104 bence sen olayı abartmışsın bu kadar belirtmeden yap sende ne yapacaksan aç gözlülüğün bedeli ban bence...

1
    Flash oyun yapımcısı hileye karşı bir savunma sistemi geliştirmemişse o oyuna istediğin haltı yapabilirsin.Ama doğru kodu bulmakta çok önemli, bunun için cheat engine'nin birçok farklı arama özelliği var ancak bunları anlatmak ne benim zamanıma nede bu konuya sığar.

2
    oyunun flash olduğunu anlaman için uzantısına bakabilirsin.Bunlar .swf,.fla, vs. ancak bunlardan biri olması flash olduğunu göstermez.Ne bilim iste bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 22 Temmuz 2013; 20:45:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EpicHaccker104

Sen bunu yap yap en sonunda olursa admin karışmaz Bende hacker dım bunu Minecraft ta yapmıştım hemde para hilesi /money yazdığımda 17000.0000 diyodu sonra birden

Ben burada bir programın kullanımını anlatıyorum sen istersen bunu hacklemek olarak istersende bir işin etrafından dolaşmak olarak kabul et
    bunu online(adminin işin içinde olduğu) oyunlarda yaparsan dediğin yaşanabilir ama ben bunu konudada yazdım hem bunu hangi oyunda yapmak istediğinizde size kalmış birşeydir. Hack yapayım derken lanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 22 Temmuz 2013; 20:53:51 >

• Programın Videolu anlatımı buradan izleyebilirsiniz youtube de buldum iyi anlatmış sesli dinleyin ama

Cheat Engine 6.3
  • arkadaşlar ben konu açtım videolu anlatımını buradan bakabilirisiniz

donanımhaber forum
    Cheat Engine 6.3 Kullanımı [Candy Crush Uygulamalı] » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_78814429/tm.htm
  • http://www.hilebook.com/legend-online-cheat-engine.html burayı ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.
  • Merhabalar ,

CHEAT ENGINE 6,3 yada diğer versiyonları Red Alert 3 de işe yarıyor mu ? bilgisi olan arkadaşlardan rica ederim.

saygılarımla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONTİNUE

Merhabalar ,

CHEAT ENGINE 6,3 yada diğer versiyonları Red Alert 3 de işe yarıyor mu ? bilgisi olan arkadaşlardan rica ederim.

saygılarımla .

Hangi oyunlarda işe yarıyacağını sadece deneyerek öğrenebiliriz.Red Alert 3 hiç oynamadım.Ama diğer çoğu strateji oyununda işe yardığını gördüm.
  • Ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Ellerinize sağlık.

Saol kardeş :)
  • Yav bu çıkan sonuçları aşşağıya attıktan sonra tamamını işaretleyemiyorum bide tarayıcı destekli bi oyun oynuyorsak tarayıcıyımı seçeceğiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşllar ben win8 e cheat engineyi yükleyemyorum yardım edermsnz lütfenhttp://forum.donanimhaber.com/m_90528361/f_//tm.htm#90528361
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.