İNSTAGRAM İKİ FAKÖTRLÜ DOĞRULAMA
merheba arkadaşlar konuyu doğru şekildemi açıyorum bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın
bir ay önce telefonum aniden bozuldu ve içindeki her şey giti instagrama google authenticator kodu ile giriş yapıyordum ama artık kodlar kayboldğu için hiç bir şekilde giriş yapamıyorum instagrama mail attım bi türlü dönüş yapmadılar hesabıma giriş yapmak için ne yapabilirim bu konu hakında bilgisi olan yardım edebilirmi yada önerebileceğiniz bir sosyal güvenlik uzmanı yazılımcı var mı
MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar pc ye max payne 3 kurdum konsolu açmaya çalışıyorum devaloper yazdım olmuyo trainer denedim hiç biri olmadı oyun sürümü 1.0.0.22.multi lütfen bilen birisi yardım edebilirmi
OYUN YÜKLEME HATASI LÜTFEN YARDIM
Herkese kolay gelsin arkadaşlar
2 Sorunum var ilki Max Payne 3'ü yüklerken bir hatayla karşılaşıyorum nedenini bilmiyorum bir diğeride ekran kartımı ne zaman güncellemek istesem zaten güncel diyor. acaba bir sorun var mıdır çünkü 2 yıl oldu alalım hiç güncelleme gelmedi.
Yardım ederseniz çok sevinirim ekran kartım bu.
AMD Radeon HD 6500 series.
arkadaşlar pc ye oyun yüklemeye çalışıyorum oyunun adı sekiro ama neden se tam burda takılıyor hiç ilerleme olmuyor dün 3 saat bekledim yine ilerleme olmadı sizce ne yapmalıyım
NOT forumda konu açmayı filan tam bilmiyorum yanlış bi şey yaptıysam k.bakmayın
PC SES VAR GMRÜNTÜ YOK LÜTFEN YARDIM
|
LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNŞZ DIŞARIYA ÇIKAMIYORUM
|
LÜTFEN YARDIM
|
SANSÜRSÜZ DİZİ
|
CHEAT ENGİNE HATA LÜTFEN YARDIMMMM
WİNDWOS 8 ASPHALT 8 SORUNU ACİLLL
Meslek: yok
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.418 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun