Şimdi Ara

CHATROULETTE BAN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gerizekalı şikayet etmiş hiçbir şey yapmasam bile ban yemişim. 700 tane cinsiyet belirleme şeyi var 550'ye geldim. Sıkıldım ya. Modeme reset atsam düzelir mi ?

• dns kaldır modemi resetle.
  • O fikir yeni mi geldi aklına
  • 3-4 gün sonra kendiliğinden açılmıştı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

dns kaldır modemi resetle.

Tamam deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

dns kaldır modemi resetle.

Oldu tamam.
  • ne yaptığın için ban yedin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    irc de surekli ban yiyorum
    22 yıl önce açıldı
    Chat ban kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chatroullettenin url sinin başına değişik ülkelerin kodlarını koy giriyor fr.chatroullette us.chatroullette gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

chatroullettenin url sinin başına değişik ülkelerin kodlarını koy giriyor fr.chatroullette us.chatroullette gibi.

ne yazık ki olmuyor ... yine chatroulette nin ana sayfasına yönleniyor ve banlandınız diyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

chatroullettenin url sinin başına değişik ülkelerin kodlarını koy giriyor fr.chatroullette us.chatroullette gibi.

ne yazık ki olmuyor ... yine chatroulette nin ana sayfasına yönleniyor ve banlandınız diyor ...

o yöntem kapandı

700 tane milletin dalgasını seçicen
  • Modem resetlemeyle olmuyor beyler dinamik Ip benim 5 gün geçmiş hala banlı duruyorum.Yokmu bir çözüm önerisi dns falan sanmıyorum ?
  • Bende güvenli modda o işi yapmıştım sonra orada (cinsiyet seçmede) kuzenimin resmini görünce birdaha girmemeye karar verdim çünkü hiç gizlilik diye bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarayıcıdan geçmişi ve çerezleri temizle modemin fişini çek 2dk bekle modemin fişini tak ve onlara şampiyonun kim olduğunu göster.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opera dan girerseniz opera turbo mu ne vardı onu açarak girin
  • kendiliğinden geçer 700 kişi nası seççen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniperci.

kendiliğinden geçer 700 kişi nası seççen

İmza lens mi ?

Edit: Kaldırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90E80BC2E -- 26 Ağustos 2012; 11:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Close®

Bende güvenli modda o işi yapmıştım sonra orada (cinsiyet seçmede) kuzenimin resmini görünce birdaha girmemeye karar verdim çünkü hiç gizlilik diye bisey yok

/>
    o nasıl bir şanstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Bende güvenli modda o işi yapmıştım sonra orada (cinsiyet seçmede) kuzenimin resmini görünce birdaha girmemeye karar verdim çünkü hiç gizlilik diye bisey yok

/>
    o nasıl bir şanstır

bende aynısını diyecektim ... nasıl bir tesadüfmüş öyle ... bu chatroulette denilen meret anlık snapshot çekiyor ... birisi sizi şikayet etmese dahi banlanıp fotoğraf seçilmesi istenen kişi o snapshota denk gelip işaretlediği an iş bitiyor zaten ... yani ikili görüşmede şikayet edilmesi değil önünüze konulan kurbanların fotoları seçildiği an oluyor ne oluyorsa ... illa ki alet fotosu olması şart değil ... üst tarafın yarı çıplak fotosu bile banlanma sebebi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

/>
    o nasıl bir şanstır

bende aynısını diyecektim ... nasıl bir tesadüfmüş öyle ... bu chatroulette denilen meret anlık snapshot çekiyor ... birisi sizi şikayet etmese dahi banlanıp fotoğraf seçilmesi istenen kişi o snapshota denk gelip işaretlediği an iş bitiyor zaten ... yani ikili görüşmede şikayet edilmesi değil önünüze konulan kurbanların fotoları seçildiği an oluyor ne oluyorsa ... illa ki alet fotosu olması şart değil ... üst tarafın yarı çıplak fotosu bile banlanma sebebi ...

oha ne kötü bi sistem senden izinsiz fotoğrafını çekiyorHiç girmedim girmem de omegleye bi kez girdim öylesine ondada kameramı açmadım karşıdakiler erkek çıktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.