Şimdi Ara

Chatlak Cafe adını kullanan dolandırıcılara dikkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar ben Chatlak Cafe'nin ortaklarındanım.Az önce cafeci bir arkadaşım Carnak moradonda birilerinin Gb 4 lira ve site ismi verdiklerini söyledi.

Site ise (Sakın girmeyin)www.cafechatlak.com (Sakın girmeyin).Siteyi açtığımda Kaspersky sitenin açılmasına izin vermedi.Olası trojan girişini engelledi.

Şayet buna inanıp giren ve de yeterli virüs koruması olmayan arkadaşlar Keylogger vb programları pclerine yüklemiş olucaklardı...

Carnac gb 4 lira v.s diyerek akıllarınca milleti siteye yönlendirip "Güvenilir" cafemizin Güvenilir yönü ile milleti soymaya çalışan "Şerefsizler" türemiştir.Sizleri bilgilendirmek istedim.

Ayrıca Chatlak cafe olarak hiç bir sitemiz yoktur.Tek msn adresimiz ise [email protected] dur.

Bu ve bunun benzeri tuzaklara düşmeyelim arkadaşlar.

Saygılar.

• Xigenondada 2 haftadır aynı durum var. Bilginize...

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

Xigenondada 2 haftadır aynı durum var. Bilginize...

Cafeci arkadaşım Carnacta gördüm dedi.

Diğer serverlarda türemeleride olası şerefsizlerin.

Aman diyim dikkat arkadaşlar...

5 senedir en ufak bir şerefsizliğe izin vermedim cafemde adımızı kullanan bu şerefsizleride bulup icabına bakacağımıda bilesiniz.

Lütfen dikkat.

• Beramus tada var maalesef

Tşk.
  • Bunu yapan şeref yoksunu arkadaş eğer bu forumu geziyorsan burdan haber vereyim de sonradan şaşırma.

-Savcılığa şikayet edildin...

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Bunu yapan şeref yoksunu arkadaş eğer bu forumu geziyorsan burdan haber vereyim de sonradan şaşırma.

-Savcılığa şikayet edildin...

En temizi =) Adamın bulunmamak gibi bi ihtimali çok düşük

Domain Name: CAFECHATLAK.COM
    Registrar: REG2C.COM, INC.
    Whois Server: whois.reg2c.com
    Referral URL:http://www.reg2c.com
    Name Server: NS1.NATROHOST.COM
    Name Server: NS2.NATROHOST.COM
    Name Server: NS3.TURKTICARET.NET
    Status: clientTransferProhibited
    Updated Date: 12-feb-2009
    Creation Date: 12-feb-2009
    Expiration Date: 12-feb-2010

12 şubatta almış bereket fazla olmamış. Zaten hostuda turkticarette gibi görünüyor =) Kolay bulunur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 25 Şubat 2009; 10:45:33 >

• Siteye erişim durduruldu.

Yapan şahısın ismide elimde.

Ayrıca avukat arkadaşım bu işin cezasının 6 ay ile 3 yıl arasında cezalarla yargılanacağını söyledi.

Savcılıktan son anda vazgeçtim.

Ancak bundan sonra cafemin adını kullanarak dolandırıcılık hırsızlık yapanın gözünün yaşınada bakmayacağım.

Sizleride rahatsız ettiysem forumdaşlar kusura bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: r0bb3n59

Knight Onlinede Gb Ve Char Satısları Yasak Diye Biliyordum ...Bu Durumda Sende suclu Oluyorsun Sanırım

char satmıyorum.

ayrıca gb satmanın ceza-i müeyyidesi yok.

ve de hırsızlık yapıp insanları soymuyorum.

kimseye de zorla satmıyorum.

arz talep olayı.
  • ben sana hırsızlık yapıyorsun demedim...Knight Online Gb Ve Char Alışverişi Yasak Diyor...Ama sen Yasaga uymuyorsun tabi kimse uymuyor...bende uymuyorum kac tane char aldım ama dedıgım gibi sende suclu olursun
    2 konuya gelince online oyunlarda evet kagıt üstünde kendi resmi sitesinde satılanların dışinda char item ve oyun parası satmak yasaktır..ama burdaki en önemli celiski k2 için diyim su son cıkan cyper yuzlukler..bunların cıkma amacı zaten sitesinde belirtmiş.burda büyük bir handikap oluşuyor.her oyunda char satışı oyun parası ve item satışı oluyor ve bunu oyunun yetkilileride biliyor.yani sonuç itibarıyla kagit üzerinde kalan kullanıcı sözleşmesinde gecen ama hayata uygulanamayan hayatın bir gerçegi:=)

Orjinalden alıntı: Larry

merhaba..
    pprodigyy öncelikle forum daki uyelerimizi uyardıgın için teşekkür ediyorum..
    2 konuya gelince online oyunlarda evet kagıt üstünde kendi resmi sitesinde satılanların dışinda char item ve oyun parası satmak yasaktır..ama burdaki en önemli celiski k2 için diyim su son cıkan cyper yuzlukler..bunların cıkma amacı zaten sitesinde belirtmiş.burda büyük bir handikap oluşuyor.her oyunda char satışı oyun parası ve item satışı oluyor ve bunu oyunun yetkilileride biliyor.yani sonuç itibarıyla kagit üzerinde kalan kullanıcı sözleşmesinde gecen ama hayata uygulanamayan hayatın bir gerçegi:=)

rica ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

2-3 ss aldım bera dan :D

http://img99.imageshack.us/my.php?image=57196997.jpg

http://img99.imageshack.us/my.php?image=67767631.jpg

http://img100.imageshack.us/my.php?image=12573299.jpg

bugünmü aldınız.

bu arada elinize sağlık iyi demişsiniz.

ayrıca site çalışıyo sanıyo sanırım bu arkadaş...

zorla git savcılığa ver diye kaşınıyo

ya sabır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 25 Şubat 2009; 13:05:53 >

• merhaba..
    aslına bakarsanız burdaki en büyük görev gb alıcak arkadaşlarımıza düşüyor cünki atiyorum bir giyse alıcaginiz zaman yada nebilim en basitinden pazardan bir kilo portakal domates alırken bile bakarak secerek alıyoruz..Tabii yaşı küçük kardeşlerimiz yada ucuz diye direk bu siteye giren alışveriş yapmaya calışanlar cıkıyor..işte bu noktadan itibaren olay bu olaya maruz kalan ve adı burada kullanılan şirket web sayfası veya cafe sahiplerine düşüyor..tekrardan pprodigyy arkadaşımıza bu tür alışveriş icinde bulunmaya calıisan degerli forum üyelerimizi uyardıgı ve konuya ilgi alaka gösterdigi için teşekkür ediyorum.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.