Chatgpt adaptif bi sekilde cevap verdiği icin onu yonlendirsen ise yariyormus aslinda, ama bazi konularda baya bi yonlendirme lazim. Bu donem aldığım bir derste deneme amacli olarak dersin kod kismini tamamen ona yazdırdım, basta baya saçmaladı ama sen hayır bu soyle olacak dersen eninde sonunda adam edebiliyor. Ama bu algebraic kısımlarda, özellikle nis alanlarsa pek ise yaramiyor. Mesela ayni odevde birkac tane Matrix calculus sorusu vardı, sordum, kendince biseyler cozdu ama duzelt dediginde de kodun aksine sadece o adimi duzeltip bu sefer de geri kalan kismo havada birakmaya çok musait kalıyor. Cebirsel tarafta tam anlamiyla duzeltmen için senin konuyu cozecek kadar bilmen lazkm zaten Gerci fenni/matematiksel sorularda regenerate ede ede dogru sonuca gelebiliyor alet, ama ben saatlik limit yemistim bazi konularda harbiden bilmiyor garibim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 14 Mart 2023; 0:49:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
chatgpt tahminimden de kapsamlıymış (2. sayfa)

-
-
110 net en iyi 10k sıralamadan başlar diyecek muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman hepimiz panik yapalım geçer bizi bu
Chatgptnin dusunme yetisi filan yok ki, internetteki verileri toparliyor.
Mesela yazdığım o algebraic sorular bizim dersin kitabindan alinmaydi, cozumlerini chatgpt de bizim hocanin paperlarindan ve o sorularin tartisildigi mathstackten filan derleyip cikarmisti ki ben kardes yanlış yapıyorsun demeden 7 sorunun 7sini de tekte cozemedi, cozduklerini de gereksiz uzatip cozdu (gerci bunu doğru cozum olarak almak bile tartismali, mesela benim yazdığım bir property (x konusunda) kullanilarak bir savi ispatlayip oradan yeni property cekiyor ve daha advanced bir konunun (y dkyelim) temelini oluşturuyor bu. Chatgpt de y konusundaki bu property hiyerarsik olarak en altta neredeyse aksiyom seviyesinde, ama benim istedigim sey x konusunda orta halli bir inequality olarak gördüğü icin ydeki şeyden xe gitmeyi doğru olarak goruyor. Kendi içinde hakli olsa da bir insanin gözünden yanlış yaptığı cok net belli oluyor. Muhtemelen nette xin en alttaki özelliklerinden istenen propertye gitme yolunu bulamadığı, sadece bu tarz yollarda kullanim.gordugu icjn boyle ispatlamaya kalkiyor). Yani ortada iyi bir baslangic olsa da degil bu sorulari ortaya koyan ve bilime kazandiran bir hoca, onun dersinin asistanlığını yapan bir grad ogrencisinin bile yaraticilik/sorun cozme kabiliyeti olarak kat kat altında. Su an chatgptyi isimizi elden alcak amanin bakis acisindan ziyade cok daha iyi bir arama motoruymus gibi gormek lazkm bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam uğraşınca doğru cevabı veriyor bazen ama kardeşim tekte bilemeyecekse işi ne bu aletin
İşimizi elimizden alacaksa bir adabı olsun
-
GPT-4 bu ay geliyor.
-
Nerden indiriyosunuz su yazılımı
Ben bulamadım appstore da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet sitesi var hocam
-
Oğlum işimizi elimizden alacaklar lannn!!!
Bitirecek cengcileri gpt-4 versiyonu geliorr
kendisinden bir konu hakkında birkaç akademik yayın ve o yayınların linkini istedim fakat linkler rastgele gibiydi, konularla alakasızdı hep.
-
Bana kripto için indikatör yazmasını istedim yazdı, beğenmediğim kısımları düzelt dedim düzeltti. Pine script kodlama bilgim yok sen bunu tradingviewde düzgün çalışması için optimize et dedim onuda yaptı.
Ondan istediğim trend yönü, destek direnç bölgeleri ve al sat sinyaliydi. Hepsini tek indikatörde yaptı. İndikatörü test ettim sadece trend yönüyle al sat sinyali düzgün çalıştı, Al sat sinyalinde ise belirgin bir sapma oluştuğu için kullanışsız. Backtestte %23 kâr verdi. Yetersiz yani.
Chatgpt'ye yeterli doneler verip üzerinde durulursa harika işler çıkarır.
-
o da Chatgpt'nin kullandığı Openai'yi kullanıyor bir farkı yok, farkı yaratan ücretli servisini kullanmaları, parasını verirsen 1 saniyede 1000 sayfa da yazarlar.
-
Farklı sorulari denedim bambaşka yanıt veriyorlar.tarif edip kod yazdırıyorum gpt hatalı yaziyor,notion tekte doğru yazıyor.belki chatgpt premium alsam aynı olur bilemiyorum
Burada chatgpt hakkında yorum yazan çoğu kişi ya bunu doğru düzgün kullanmadı ya da ne olduğunu bile anlamadı diye düşünüyorum. Resmen; "Şu kodu yaz ver bana." dediğinde, mükemmel yorumlar da ekleyerek anında sonucu veriyor. Tavsiye almak için foruma yazacağınız şeylere, insanlardan veya danışmanlardan daha güzel cevap verebiliyor. Dahası bunları saliseler içinde yapıyor, aynı kodu bir insan belki saatlerce uğraşıp yazar. Bunları yaparken de onbinlerce kullanıcıya daha bir yandan başka hizmetler sunduğunu da düşünmek lazım. Daha ne yapması gerekiyor insanları işinden etmek için?
Neyse, insanlar her zaman olduğu gibi durum somut olarak gerçekleşmeden ne olduğunun farkına varmayacak. Digital art alanında da mesela, AI çoktan insanların yapamayacağı eserler üretir duruma geldi.
-
OpenAI'nin farklı apilerini kullanıyorlardır, ücretsiz api eski ve kısıtlı bir sürüm.
-
Gerçeklere inanmamak için her şeyi yapıyorlar, bilmem ne sorusunu sordum cevap vermedi eheh aptal bu ya deyip mutlu oluyorlar.
Cevapladığı milyon soruya karşı kaç tanesini yapamıyor mesele o, insana göre başarı oranı ne, eğer yeni mezundan iyiyse, ortalama bir çalışanla yarışıyorsa, ve bunlar daha ilk sürümlerinde oluyorsa bir şey demeye gerek var mı?
Kısaca ortalık karışacak herkes vaziyet alsın.
-
GPT-4 ile birlikte githuba erkenden proje yüklemek, stajlarda basit görevler yapmak, geniş cs imkanları bitecek mi
bitmeyecek mi???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Mart 2023; 23:7:8 >
sence bitecek mi hocam, bir yazılımcının cevaplaması daha makul
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X