Şimdi Ara

CHAT GPT Plus için yaklaşık 5 kişilik ortak premium hesap alacak bir grup arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene baya yoğun olduğumdan gerek ödevler,projeler sınavlar ufakta olsa yardımcı olması için bir chatgpt plus satın almak istiyorum ancak açıkçası fiyatını şuanlık hakettiğini düşünmediğimden maksimum 5-6 kişilik bir grup ile ortaklaşa biçimde bir plus hesabı satın almak istiyorum. Bazı ikinci el sitelerinde 30-50 TL bandında hesaplar satılıyor fakat çok fazla bloklanma ve bir şey yazamama sorunu oluyormuş.

5-6 kişilik gruplar halinde bu durumun olacağını pek düşünmüyorum ve açıkçası denemek istiyorum. Doğru yere mi yazdım bilmiyorum moderatörler bir sorun var ise düzeltebilirler.

İlgilenen varsa bu gönderimin altına veya özelden yazabilirler. Kişi başı 100 TL falan denk gelir. Daha iyi iletişim için whatsapp grubu falan da açarız. Baya uzun soluklu götürmek istiyorum eğer gerçekten ortaklaşa güzel çalışırsa.

• En düşük versiyonu almayı düşünüyorsun sanırım hocam
    Onun free den pek farkı yoktu bence bir süre kullanmıştım şu an nasıl bilmiyorum da
    Farklı gmail açarak free olarak iş görmüyor mu ki çok mu kullanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Hocam apple storedaki 500 TLlik olan plus sürümü en düşük oluyorsa o evet. Sürümler arasındaki farkı çok bilmiyorum eğer ki pro sürümü falan gibi şeyleri daha iyi ise 7-8 kişiye çıkılabilir tabi ki. Farklı gmail açarak yapınca takip etmesi zor oluyor bazen. Direkt bir chatten aynı hafıza ile devam etmem lazım oluyor bazen.

• JusticeLight67 J kullanıcısına yanıt

En üst sürüm chatgpt pro diye geçiyor ama 200 dolar diyor

Onun dışında androidde gpt plus 649.99 tl diyor ki alınabilen bir tek bu var

649.99 olanı diyorum ama ben kullanamamış da olabilirim

Free ile tek farkı 30 dk yerine 300 dk sürmesi falandı eskiden ben yaklaşık 6 ay önce kullandım en son

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Anladım hocam büyük ihtimalle bu 500 TLlik olan da androiddeki 650 Tllik olana eş değer işte.

• JusticeLight67 J kullanıcısına yanıt

Ücretli de olsa ne yazık ki limitler çok düşük dediğim gibi

Ayın 3.,5..gününde aylık limiti bitirmiştim ben

Çok çabuk bitiyor

30 tl lik hesaplar da öyledir

Limiti bitirip satıyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.