Öncelikle selamlar, Bu sene baya yoğun olduğumdan gerek ödevler,projeler sınavlar ufakta olsa yardımcı olması için bir chatgpt plus satın almak istiyorum ancak açıkçası fiyatını şuanlık hakettiğini düşünmediğimden maksimum 5-6 kişilik bir grup ile ortaklaşa biçimde bir plus hesabı satın almak istiyorum. Bazı ikinci el sitelerinde 30-50 TL bandında hesaplar satılıyor fakat çok fazla bloklanma ve bir şey yazamama sorunu oluyormuş. 5-6 kişilik gruplar halinde bu durumun olacağını pek düşünmüyorum ve açıkçası denemek istiyorum. Doğru yere mi yazdım bilmiyorum moderatörler bir sorun var ise düzeltebilirler. İlgilenen varsa bu gönderimin altına veya özelden yazabilirler. Kişi başı 100 TL falan denk gelir. Daha iyi iletişim için whatsapp grubu falan da açarız. Baya uzun soluklu götürmek istiyorum eğer gerçekten ortaklaşa güzel çalışırsa. |
CHAT GPT Plus için yaklaşık 5 kişilik ortak premium hesap alacak bir grup arıyorum.

-
-
En düşük versiyonu almayı düşünüyorsun sanırım hocam
Onun free den pek farkı yoktu bence bir süre kullanmıştım şu an nasıl bilmiyorum da
Farklı gmail açarak free olarak iş görmüyor mu ki çok mu kullanıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam apple storedaki 500 TLlik olan plus sürümü en düşük oluyorsa o evet. Sürümler arasındaki farkı çok bilmiyorum eğer ki pro sürümü falan gibi şeyleri daha iyi ise 7-8 kişiye çıkılabilir tabi ki. Farklı gmail açarak yapınca takip etmesi zor oluyor bazen. Direkt bir chatten aynı hafıza ile devam etmem lazım oluyor bazen.
-
En üst sürüm chatgpt pro diye geçiyor ama 200 dolar diyor
Onun dışında androidde gpt plus 649.99 tl diyor ki alınabilen bir tek bu var
649.99 olanı diyorum ama ben kullanamamış da olabilirim
Free ile tek farkı 30 dk yerine 300 dk sürmesi falandı eskiden ben yaklaşık 6 ay önce kullandım en son
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam büyük ihtimalle bu 500 TLlik olan da androiddeki 650 Tllik olana eş değer işte.
-
Ücretli de olsa ne yazık ki limitler çok düşük dediğim gibi
Ayın 3.,5..gününde aylık limiti bitirmiştim ben
Çok çabuk bitiyor
30 tl lik hesaplar da öyledir
Limiti bitirip satıyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X