Şimdi Ara

Chat banı hakkında ticket atmıştım da....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar önü arkası kesilmeyen chat banı yüzünden delirmek üzereyim. Oyun içinden yazı yazmadığım halde sabah kalktığımda karşıma 30 gün daha chat banı çıktı.
    Durduk yere chat banı gelip duruyor. İşin komik olan tarafı chat banı yemeyenler 3-4 kere reportlansa bile bir şey olmuyor. Chat banı yedikten sonra report yemesen bile geliyor.

Riotcu abimizde sunları yazdı. Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
    Bu yazısına cevap olarak ekrana o uyarı dalgası cıktığı her an chat ban geliyor madem troll reportlar işlemiyor bu nasıl bir saçmalık diye sordum. Gelecek cevap ne olucak merak ediyorum.

Ben Oyuncu Destek ekibinden JmRone.

Uyarı penceresi, diğer oyuncular bir davranıştan ötürü üst üste seni raporladığında çıkmaktadır. Eğer Sihirdar Kanunu'na uyuyorsan ve diğer sihirdarları rahatsız edecek bir davranışlarda bulunmazsan, hakkında yapılan raporlar zaten sorun olmayacaktır.

Yani özet olarak bu uyarıları diğer sihirdarların, seninle ilgili bir durumdan rahatsız olduğunda, senin haberdar olmanı sağlamak amacıyla yaptık. Eğer olumsuz davranışların varsa da bu uyarılar, sana diğer sihirdarlara karşı davranışlarına biraz daha özen göstermen için fırsat olacaktır.

Ayrıca kısa bir süre önce "Davranış Uyarıları – Oyuncuları doğru yola davet etmek" başlığı altında detaylı bir açıklama yapmıştık. Bu açıklamada da belirttiğimiz üzere:

"“Davranış Uyarıları” da belirli aralıklarla yaptığımız ceza uygulamaları ve Takdir Girişimi gibi sunucudaki oyuncuların genel durumunu göz önüne alacak. Örneğin, gerçekliği olmayan/troll raporları ayırt edebilen bir sistemimiz var. Ayrıca oyunu zehir eden oyuncuların ve rapor etme sistemini kötüye kullananların raporlarının tamamen görmezden gelinmesini ya da oyuncuların bu tür raporlar yüzünden uyarı almamasını sağlayan mekanikler de geliştirdik. Umarız bu sistem hepimize yararlı olur ve League of Legends’da oyun içi davranışlarda düzelme sağlar."

Bu konuyla ilgili olarak son derece hassas olduğumuzu bilmeni isterim. Tek başına veya bir kaç kişi beraber oyuna girip, haksız yere raporlama yapan oyuncular için de bu şekilde bir önlemimiz bulunmaktadır.

Açıklamanın tamamına ise aşağıdaki uzantıdan ulaşman mümkün olabilecektir:

http://tr.leagueoflegends.com/node/1849

Gelecekte herhangi bir sorun yaşamamak için, lütfen diğer sihirdarlara karşı olan davranışlarında gösterdiğin özene dikkat etmeni ve henüz okumadıysan Sihirdar Kanunu'nu tekrar gözden geçirmeni rica ederim:
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/articles/The_Summoners_Code

Ne yazık ki cezaların ya da raporların içeriğini gizlilik nedenlerinden olayı sihirdarlarımız ile paylaşamıyoruz.

JmRone
    Riot Games Oyuncu Destek

• Bende ticket attım, oynadığım oyunlar chati nadir kullanırım kullandığımda da neden dalmadan vs. oyun hakkında konuşurum küfür, hakaret vs. etmem hiç ona rağmen 30 günlük chat banı geldi. Neyse dedim bişey olmuştur fakat ertesi maç ağzımı bile açmadım mesaj yazmak için entera bile tıklamadım ama taciz ve hakaretten reportlandın uyarısı geldi . Şimdi ticketın cevabını bekliyorum gelince buraya konu açacağım iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fAxeswOw

Bende ticket attım, oynadığım oyunlar chati nadir kullanırım kullandığımda da neden dalmadan vs. oyun hakkında konuşurum küfür, hakaret vs. etmem hiç ona rağmen 30 günlük chat banı geldi. Neyse dedim bişey olmuştur fakat ertesi maç ağzımı bile açmadım mesaj yazmak için entera bile tıklamadım ama taciz ve hakaretten reportlandın uyarısı geldi . Şimdi ticketın cevabını bekliyorum gelince buraya konu açacağım iyi oyunlar.

30 günlük ?
  • tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Orijinalden alıntı: fAxeswOw

Bende ticket attım, oynadığım oyunlar chati nadir kullanırım kullandığımda da neden dalmadan vs. oyun hakkında konuşurum küfür, hakaret vs. etmem hiç ona rağmen 30 günlük chat banı geldi. Neyse dedim bişey olmuştur fakat ertesi maç ağzımı bile açmadım mesaj yazmak için entera bile tıklamadım ama taciz ve hakaretten reportlandın uyarısı geldi . Şimdi ticketın cevabını bekliyorum gelince buraya konu açacağım iyi oyunlar.

30 günlük ?

30 maç

• 111maç again
  • Bi üye vardı burda smurf açıp kendini yendiği maçta reportlattırmasını istemiş onlarda reportlamış ve chat banı yemiş riota ticket atmış ama gelen cevapta değişiklik olmamış kısaca troll reportları ayıran sistem yok support ekibinin hepsi ağır dansöz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.