Şimdi Ara

Chassis intruded hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
16.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    intel c2d e4500
    powercolor x1950pro 512 mb
    1 gb kingston

Açılışta "Chassis intruded" hatası veriyor.Kasayıda kapattım ama yardımcı olurmusunuz???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• fan anakart üzerinde yanlış yerde takılı olabilir ona bak ya da bios dan chassis ingore et
  • anakart kitapçıgından CHASSIS pinlerine bakarmısın... jumper doğru yeremi takalı??
  • anakart üzerindeki chassis jumper değiştir ve fan ın takılı olduğu yer caha fan oldus biosa gir hardware monitördrn chassis i ignore yap ve cpu fanı ignore yap ve ayrıyetten eğer biosa giremiyorsan cmos clear yap jumperdan f1 bas gir
  • bendede bu hata var. yardım pls
  • Ana kartın üzerinde, üç pinli "chassis" diye bir jumper olacak. soldan 2 ve 3 pinlere jumper tak. Yani sağdaki iki pine. Makineyi öyle çalıştır.
  • Bu problem bende de var.Ne hikmet ise anakartın markası yine asus:P5K-E Wifi Amp.Yukarıda bazı arkadaşlar problemin çözümü ile ilgili bir kaç bilgi vermişler.Ben şahsen bunların hepsini denedim fakat sonuç alamadım.Başka bir çözüm yolu bilen var ise lütfen yazsın.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "No boot device found" hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cidden cok can sıkan bi durum kıştan beri benim de bu şekilde bugün herşeyini söküp taktım termal macun bios pili ne varsa yeniledim fakat hala durum aynı bi değişiklik yok her resette chassis intruded hatası veriyor.anakart asus yine...
  • Bak millet ne demis. chasis adli bir jumper yeri olmasi lazim. onu kapatirsan o hatadan kurtulursun. cozum bu kadar kolay aslinda
  • 1) işlemci fanını çıkar
    2) fan çıktığı için artık chassis intruted yerine cpu fan error hatası verir, farkı ne? artık F1 le devam edip bios a girebilirsin
    3) chassis fan bilmem neyi na dan ignore ye çevir
    4) çık
    5) bilgisayarı kapat
    6) cpu fanını takarak bilgisayarı yeniden başlat.
    bende çözüm oldu, sende de olmasını dilerim.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    eyw sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.