Şimdi Ara

Charım...Çok mu kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan 23 Levelim.Str İnt Karışık.(hybird mü ne) Skill desen hepsinden en az 3 büyü açık.İlk başta okcuydum sonra blade oldum 26 levelde glavie olcam.Mesela Artık hep cana bassam 80 level olunca satmaya kalksam ne kadar eder?

YEDEK İMZA:
    Anti_Thief

• ne yapmışsın çorbo olmuş resmen zamn yakınken baştan aç
  • Tamam da 23 levele gelmek bile bişeydir. Nerdeyse 6 aydır oynuyorum....Açamam ya ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oO_JuStiN_Oo

Tamam da 23 levele gelmek bile bişeydir. Nerdeyse 6 aydır oynuyorum....Açamam ya ...

çüüüüş 6 ayda anca 23mü oldun baya hızlı kasımuşun adamını

• 6 aymı?
    Ben yeni charımı 1 günde 22 yaptım.Ayrıca charın hoşaf resmen.Bugüne kadar duyduğum en dandik char.Yolun başındayken yeni char aç derim ben....
  • FENA dandik olan yanını söyleseniz?
  • quote:

FENA dandik olan yanını söyleseniz?

Skill'lerin berbat.İnt,Str'ye eşit vermişsin sanırım oda berbat.Demişsin ki ilerde 80 olunca satsam o chara sadece ve sadece 50 ytl verirler.Oda 80 lvl olduğu için.Kusura bakma ama gerçek bu...
  • yok eşit vermedim şimdi emin değilim de int 500-600 falan str 1000 falan
  • quote:

yok eşit vermedim şimdi emin değilim de int 500-600 falan str 1000 falan

Yok ikiside daha fazladır.23 level isen.O zaman sen int'e en fazla 1-2 sefer vermişsin.Hadi diyelim ordan yırttın ama skiller
  • Skillerin Durum ŞU:

Buz = Buz büyüsü,kalkan,cristal büyüsü işte.
    Elektrik = Elektrik Büyüsü,Kalkan,Işıklı yürüme(grass of walk galiba).
    Ateş=Ateş Büyüsü,Kalkanlar.
    *Force = Kendi Can arttırma,Başkasının mp arttırma,başkasının can arttırma,res.

Oyuna Girebilsem resim yollarım :(

artık buz kullancam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilky01 -- 3 Haziran 2007; 14:35:12 >
  • OYUNDAYIIIM.FOTOĞRAF YOLLARIM...
  • ???
  • onu boswer üsütndeki itemleri aç başka chara aktar yeni charınıda nomadın archer rehberine göre yap int olsun daha yenisin oyunu öğrenirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_BUG

???

Kafan yerinde mi olm sabahtan beri saçma sapan mesajlar atıp duruyosun???????????????????
  • LWL İN YÜKSEK DEGİL SİL YENİ CAR AÇ ZATEN 1 HAFTADA 30 OLUYON
  • quote:

Orjinalden alıntı: EJDERHAN18

LWL İN YÜKSEK DEGİL SİL YENİ CAR AÇ ZATEN 1 HAFTADA 30 OLUYON

2-3 günde oluyosun oynadığında
  • sen 23 lvl a kasmaktan üşeniyosan bu oyunu hiç oynama derim daha bunun 5x leri 6x leri var
  • adam 6 ayda 23 lwl kasmış 80 lwlde ne kadar verirler dio
    sen 300-400 yıl sonra 80 olursun o zaman oyunu kime oynamıo olur kimsede sana 10 ytl bile vermes

• Selam Arkadaşlar Benim çar 57 level str 4700 int 5500 sizce iyi mi? Ben hem canavarları rahat öldürüyorum hem çabuk ölmüyorum.Nuke kullanıyorum sp fazla toplayınca sırf nuke ların levelini yükseltiyorum meteor açık 50 leveldeki elektrik gücü açık(2level). Sizden yorum bekliyorum...
  • ewet kötü bayaaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.