Şimdi Ara

CHAR TRANSFER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben charımı baska serverra aktarabilir miyim yardımcı olusanız sevinirim

ek olarak guıldden nasıl cıkarız bulamadımda
    beyler millet nasıl 100 altın yapıo ben 1 altını zor yaptım muhendıs ve madencı olmama ramen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 789456q -- 2 Eylül 2006; 20:31:01 >

• server ını yazarsan daha ii olur.

herb kas,fadeleaf in değeri uçtu bizim server da 20xfadeleaf=25gold,dier server larda dreamfoil,blindweed felan ii gidio galiba.
    mining kasmaya devam et 300 yap gerisini başkası söler aklıma gelmedi
  • Walla mining ile fw de bi ara kafayı bozmuştum copper bar ile 3 hafta boyunca 1 lvl hunter ile copper bar sattım 270g yaptım ama artık rüyamda ah mining pick falan görüyodum engineering in sana bi getirisi olmaz en fazla tüfek scope yapar satarsın ez-dynamite ler var ama onlar da pek piyasada dolaşmıyor yani stun özelliği olan bombalar rogue lerin işine yarıyo genelde rog lar engineering i alıyo yani bence sen bs leather yada alchemy i flan seç bazen millet fellik fellik light leather arıyo yani :D
    guild den çıkmak için /gquit yazacan
    transfer olayına gelince account management sitesinden paid character transffer ile yapabiliyosun ama full olmayan bi server a senin char ını atabiliyor ve 19.9 euro para istiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusty -- 2 Eylül 2006; 22:30:56 >

• engneer kasarsan ağzın kokar hemen bırak onu toplayıcılık yap

bide sen offical desin dimi
  • valla ben alcemisti bırakıp (herbde gitti) engineer+mining aldım suan 230 ve kasması baya bi zor engineerı allahtan mining varda para yapıyoz cunku gereken seyleri toplayana kadar cantada 15-20 altınlık malzeme birikiyor
    4 puan sonra gnomish death ray alıcam sonra internette trainlere bakıp işime yarayan seylere kadar kasıcam bir suru patlayan koyun mind control vs var ama huntersan ya pet olcak ya koyun (10 tane trinket var ne kullanıcam sasırıyorum)
  • guildden çıkmak için /gquit yazıcaksın

Diyecektim Rusty arkadasımız belirtmiş yeni gördüm sry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LITHIUM -- 2 Eylül 2006; 23:57:15 >
  • 1g zor mu buldun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

1g zor mu buldun?

diploma gibi bişi sattım 1,5g ole buldum bişiler daha sattım 2,41g var ama ne sattım bilmiom

xavius dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 789456q -- 3 Eylül 2006; 13:40:30 >
  • abi sen 1 g yi zor buluosan ne diim sanan yaaw abi sen lvl kaçsın ???? alal ala ya 1 g yi ozr buluon ya yuh ya abi 7 günde 150 altın günde 20 25 altın fln topluom ben yaw
  • ya ben bi kitap gördüm internette,bu kitabı bi wow dehası yazmış işte içinde 7 günde nasıl 60 level olunur efenime sölim günde 60g nasıl kazanılır vs. vs. ama çok satıyomuş adam internetten üstünden satılıyomuş fiyatı $19
  • quote:

ya ben bi kitap gördüm internette,bu kitabı bi wow dehası yazmış işte içinde 7 günde nasıl 60 level olunur efenime sölim günde 60g nasıl kazanılır vs. vs. ama çok satıyomuş adam internetten üstünden satılıyomuş fiyatı $19

7 günde lvl 60! imkansız abi ne yaparsan yap olamazsın bi de 7 günde olsan bile ne zevki kaldıki? her lvlın ayrı zevki var her lvlı da doya doya oynamayı tercih ederim..bi de o kitabı alanlar keriz bu tür şeyler tecrübeyle olur nie bi başkasının dediklerini yapıım ki?..

• quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

quote:

ya ben bi kitap gördüm internette,bu kitabı bi wow dehası yazmış işte içinde 7 günde nasıl 60 level olunur efenime sölim günde 60g nasıl kazanılır vs. vs. ama çok satıyomuş adam internetten üstünden satılıyomuş fiyatı $19

7 günde lvl 60! imkansız abi ne yaparsan yap olamazsın bi de 7 günde olsan bile ne zevki kaldıki? her lvlın ayrı zevki var her lvlı da doya doya oynamayı tercih ederim..bi de o kitabı alanlar keriz bu tür şeyler tecrübeyle olur nie bi başkasının dediklerini yapıım ki?..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.