Bildirim
char soyuldu ne yapmam lazım premiumluyum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşım Gecmiş Olsun İtemlerini Geri alamassın ! -
geçmiş olsun ben de en az 5 kere hack yedim ama oyun bırakılmıyor ne yapcaksın alayına isyan hacklerin -
bir bardak soguk su al balkona cık hem hava al hemde su iç.
geçmiş olsun k2 -
quote:
Orjinalden alıntı: attila_khan
bir bardak soguk su al balkona cık hem hava al hemde su iç.
geçmiş olsun k2
aynen katılıorum
-
gold pre varsa ticketla belki onlada itemler kilitli haldeyken çar soyulduysa alırsın
benim arkın başına gelmişti itemleri satmak için açmıştı dc bi baktı çar soyulmuş ticket attı hatta gmle msn den bile görüştü itemleri açıkken soyulduğu için geri alamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazovski -- 6 Nisan 2008; 0:14:13 > -
adam ayak üstü yazdı
quote:
Orjinalden alıntı: Mazovski
gold pre varsa ticketla belki onlada itemler kilitli haldeyken çar soyulduysa alırsın
benim arkın başına gelmişti itemleri satmak için açmıştı dc bi baktı çar soyulmuş ticket attı hatta gmle msn den bile görüştü itemleri açıkken soyulduğu için geri alamadı
-
quote:
Orjinalden alıntı: Zeen
adam ayak üstü yazdı
quote:
Orjinalden alıntı: Mazovski
baya bi ayak üstü oldu tam anlatamadım olayı saçmalık oldu birazbiraz ?
-
GM İle Msn'demi Konuştu Webcamda Açtılarmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
GM İle Msn'demi Konuştu Webcamda Açtılarmı?
char hacklenmelerinde geri almak için ticket atarsın 2-3 defa konuşursun ticketle.Sonra ticket attığın accnin üye adresini msne eklerler.GM msnde konuşur seninle.Yasal sahibi olduğunu anlamak için.Bilip bilmeden sallama.Böyle birşeye 10larca defa tanık oldum -
ticket atsan bile verecekleri item +3 md +5 chitin +6 dex. vs... -
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Seko
ticket atsan bile verecekleri item +3 md +5 chitin +6 dex. vs...
en fazla -
benimde gecen sene +8 ib +8 fp set yılbası muhabbetinden gelen bir suru itemde yalan oldu sinirden 1 sene oynamadım dayanamadım simdi gene sıfırdan baslıcam ama patch yuklen mıyo nasıl yapcaz bılen var mı? -
İnşallah İtemlerini Geri Alrısn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X