Şimdi Ara

Char Nickinizin Karakalem Graffiti yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya geçelim. Ben okuLda Sıralara graffiti çizmekten bıktım arkadaşlar.. ve kendime karakalem çalışmalarım için bir defter aldım. Char nickLerinizin graffiti, karakalem çalışmalarını msnden fotoğraf olarak atabilirim.. ve bu işten azda olsun bir şeyler çıkarmak için sizden istediğim sadece 10 kontör

Msn eklediğiniz zaman eski çalışmalarımın örneklerini atabilirim.. Kolay gelsin.

İletişim için : kazim-xane@hotmail.com

• Afferin sana o zamaN

siziN maskaraNız oLmak için açmadık konumuzu
  • Daha önce bu konu altında bi program görmüştüm 3-4 arkadaşın soyulmasına neden olan bence msn değilde yapacaksan imageshack rapidshare upload et.
  • Bunu yapan Çoğu Kişi Bedava yapıyor Graffiti sini geliştirmek için
  • id pass yollarım az sonra e mailine
  • ben 4 senedir Graffiti ile uğraşıyorum hani ne çoık iyiyim ne çok kötüyüm diyebilirim ama senin gibileri çok gördüm 50kuruşa çizeni bile war :) sen en iyisimi boşver kendi kendine yaz kagıda ;) ama duvara yazma lütfen,graffiti temiz güzel bi sanat kirlenmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnow9

Direk konuya geçelim. Ben okuLda Sıralara graffiti çizmekten bıktım arkadaşlar.. ve kendime karakalem çalışmalarım için bir defter aldım. Char nickLerinizin graffiti, karakalem çalışmalarını msnden fotoğraf olarak atabilirim.. ve bu işten azda olsun bir şeyler çıkarmak için sizden istediğim sadece 10 kontör

Msn eklediğiniz zaman eski çalışmalarımın örneklerini atabilirim.. Kolay gelsin.

İletişim için : kazim-xane@hotmail.com

kaybol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rammus Lol Logo İmza Resmi
    12 yıl önce açıldı
    DH Avatar/İmza Atölyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski çalışmalarının örneklerini atacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimoSity

Eski çalışmalarının örneklerini atacakmış

• Yaptırırım Eğer beğenmezsem Kontör Vermem üstüne birde küfür ederim
  • gereksiz konular açmayın !
  • 83 lvl +10 shell set +3 takıları olan çarımın nickname grafitisini istiyorum,msnden örnekleri gönderirsen sevinirim..

albirdeburdanyak@atmeyl.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Yaptırırım Eğer beğenmezsem Kontör Vermem üstüne birde küfür ederim

küfürler konuşur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.