Direk konuya geçelim. Ben okuLda Sıralara graffiti çizmekten bıktım arkadaşlar.. ve kendime karakalem çalışmalarım için bir defter aldım. Char nickLerinizin graffiti, karakalem çalışmalarını msnden fotoğraf olarak atabilirim.. ve bu işten azda olsun bir şeyler çıkarmak için sizden istediğim sadece 10 kontör
Msn eklediğiniz zaman eski çalışmalarımın örneklerini atabilirim.. Kolay gelsin.
İletişim için : kazim-xane@hotmail.com
Afferin sana o zamaN
siziN maskaraNız oLmak için açmadık konumuzu
Daha önce bu konu altında bi program görmüştüm 3-4 arkadaşın soyulmasına neden olan bence msn değilde yapacaksan imageshack rapidshare upload et.
Bunu yapan Çoğu Kişi Bedava yapıyor Graffiti sini geliştirmek için
id pass yollarım az sonra e mailine
ben 4 senedir Graffiti ile uğraşıyorum hani ne çoık iyiyim ne çok kötüyüm diyebilirim ama senin gibileri çok gördüm 50kuruşa çizeni bile war :) sen en iyisimi boşver kendi kendine yaz kagıda ;) ama duvara yazma lütfen,graffiti temiz güzel bi sanat kirlenmesin
quote:
Orijinalden alıntı: IdontKnow9
Direk konuya geçelim. Ben okuLda Sıralara graffiti çizmekten bıktım arkadaşlar.. ve kendime karakalem çalışmalarım için bir defter aldım. Char nickLerinizin graffiti, karakalem çalışmalarını msnden fotoğraf olarak atabilirim.. ve bu işten azda olsun bir şeyler çıkarmak için sizden istediğim sadece 10 kontör
Msn eklediğiniz zaman eski çalışmalarımın örneklerini atabilirim.. Kolay gelsin.