Şimdi Ara

cHaR KaSaNLaR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben silkroad 32 lwl olup int ci chinese adam olup int atmak istiyorum fakat bir türlü olamıyom en cok 20 oldum oda europa charla bi arkadas isterse 1 den isterse 16 lwl adamım war onu paralı olarak kasabilirmi 32 lwl yapıp bana wercek 15 ytl alırım itemsiz parlı 25 ytl itemli ve paralı alabilirim lütfen hemen cewap yazın yada 32 lwl intci charecteriniz warsa konuya cwp yazın cok acill FLARA lütfen konuyu kilitleme cok ihtiyacım war mahellede ezik diolar dayanamıom lütfen yapabilecek weya charı olupta satabilcek arkadaslar eklsin fearles143@hotmail.com veya emreyilmaz288@gmail.com veya emreyilmaz289@7cliler.net istediğinizi ekleyin ama lütfen yardı edinnn piskopata baglayıp kawga etcem aksi haldee yardımm

• 32 olunca mahalledeki ezikliğin ortadan kalkacakmı? bak şöyle yap; önümüz bayram biriktir sen bir güzel harçlıklarını 100 milyona güzel bi char alırsın buralardan.. Birçok arkadaş satıyor forumda.. ( artık mahallede fiyakandan geçilmez seninde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: userconfirm

Beyler ben silkroad 32 lwl olup int ci chinese adam olup int atmak istiyorum fakat bir türlü olamıyom en cok 20 oldum oda europa charla bi arkadas isterse 1 den isterse 16 lwl adamım war onu paralı olarak kasabilirmi 32 lwl yapıp bana wercek 15 ytl alırım itemsiz parlı 25 ytl itemli ve paralı alabilirim lütfen hemen cewap yazın yada 32 lwl intci charecteriniz warsa konuya cwp yazın cok acill FLARA lütfen konuyu kilitleme cok ihtiyacım war mahellede ezik diolar dayanamıom lütfen yapabilecek weya charı olupta satabilcek arkadaslar eklsin fearles143@hotmail.com veya emreyilmaz288@gmail.com veya emreyilmaz289@7cliler.net istediğinizi ekleyin ama lütfen yardı edinnn piskopata baglayıp kawga etcem aksi haldee yardımm

• muahhahaha mahallede dalga geçiyolar olm buradan satın alacağına hepsini döv şifrelerini al hemen nete git değiştir tüm charlar senin olsun
  • pc evinde varsa problem deildir bu 1 haftada 40 olursun ama nette oynuyosan bi daha hic gitme hep net parasını kenara at biriksin bayram paraları felan bi buyunle git bankaya b likit fonu var ondan al gunlu %0.30 mu ne faiz islio ben ole para biriktiriyom 50 ytlden suan 200 ytl oldu bile
    edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 17 Kasım 2007; 21:31:38 >
  • YA int mi atılıomus Benim bildigim nuke atılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    kimsesiz mage kasmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: twizle

quote:

Orjinalden alıntı: userconfirm

Beyler ben silkroad 32 lwl olup int ci chinese adam olup int atmak istiyorum fakat bir türlü olamıyom en cok 20 oldum oda europa charla bi arkadas isterse 1 den isterse 16 lwl adamım war onu paralı olarak kasabilirmi 32 lwl yapıp bana wercek 15 ytl alırım itemsiz parlı 25 ytl itemli ve paralı alabilirim lütfen hemen cewap yazın yada 32 lwl intci charecteriniz warsa konuya cwp yazın cok acill FLARA lütfen konuyu kilitleme cok ihtiyacım war mahellede ezik diolar dayanamıom lütfen yapabilecek weya charı olupta satabilcek arkadaslar eklsin fearles143@hotmail.com veya emreyilmaz288@gmail.com veya emreyilmaz289@7cliler.net istediğinizi ekleyin ama lütfen yardı edinnn piskopata baglayıp kawga etcem aksi haldee yardımm

BNM HİÇ İNT ATAN ÇHARIM OLMADI

• çocukla aslında dalga geçmemek lazım küçükken aynı olay benimde başıma gelmişti int dediğide nuke olmalı yani çocuk acıkcası 15 ytlye nukeleri açık full int char istiyor
  • hemen dalgaya wurun işi bilememiş olabilir bende ilk başladıgımda bılmıyordum o atıldıgın ne oldunu bıle
  • ama beyler olmazki sizden charistedik warmı die hemen ezik die dalga gecin dogru ezigim ama yuzume wurmayn bariikücük emrah gibi olduyaw beyler ciddi ciddi cwp werin bana yaa
  • vede bimba abi en azından nuke atıyom diyebilrm onun için dedim hem param olsa zaten char alırım olmadıgı içn 15-30 ytl arası bi char arıyoruyum wede en az 32-35 lwl arası bulurum die dusundum
  • Noktalama İşaretlerini Ve Diğer Dilbilgisi Kurallarını Kullandığın İçin Çok Teşekkür Ederiz ....
  • ben sana 75 kaada 72 lvl str glavier satabilirim itemsiz troyda ama itemleri dizersin pek bi olay deil
  • ya kardes int ci istiom nuker sen bana str ci diosun
  • kendimi vurasım geldi bir an için..
  • metallior neden öyle bişe söyledinki
  • Şu fonu açsana biraz daha
    quote:

Orjinalden alıntı: kolosutrom

pc evinde varsa problem deildir bu 1 haftada 40 olursun ama nette oynuyosan bi daha hic gitme hep net parasını kenara at biriksin bayram paraları felan bi buyunle git bankaya b likit fonu var ondan al gunlu %0.30 mu ne faiz islio ben ole para biriktiriyom 50 ytlden suan 200 ytl oldu bile
    edit:yazım hatası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.