Bildirim
char imzası ??? yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dediğin imza forum kurallarına aykırı! _____________________________ Cenneti Günahlarınla Yakabilirmisin?... -
www.i-n-s-a-n-e-m-i-l-i-t-a-r-y-f-o-o-s.com/foo/
bu sıteden -'lerı kaldır ve arastır bıraz bu topıc var
bosu bosuna kırlılık yapıyorsunuz!_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H
www.i-n-s-a-n-e-m-i-l-i-t-a-r-y-f-o-o-s.com/foo/
bu sıteden -'lerı kaldır ve arastır bıraz bu topıc var
bosu bosuna kırlılık yapıyorsunuz!
peki bunu nasıl ımza halinde koyabilirm ?_____________________________ nick joey1jordison
lwl 70 :)
job elemental lord
server OLIMPIA -
bu imzalar yasak diye biliyordum en son öyleydi yani _____________________________ "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir...""Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.""Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.""Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

-
-
quote:
Orjinalden alıntı: Orc_CHAMPİ0N
quote:
Orjinalden alıntı: onurdag89
bu imzalar yasak diye biliyordum en son öyleydi yani
evet yasak
hatta 4 gün bann yedim o imza yüzünden
tavsiye etmem
tmm arkadaslar saolun yınede ama farklı bı sıteye koyarım..._____________________________ nick joey1jordison
lwl 70 :)
job elemental lord
server OLIMPIA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler