Şimdi Ara

Char Hacklenmelerine - SON - ( Güncellendi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: memory_122

ya ben bu deep freze 6.0 ı yukedıydım format cektıkten sonra yukeldım reset cektım bıda bılgısayar acılmadı bende baya bı kufur edıp tekrar format cektım deep frezeyi c ye kurduydum acaba d ye e ye felan mı kursaydım sorun neden kaynaklanıyor?

not:bılgısayar acılıyordu ama ekranda hıc bır sey gozukmuyordu

Resimli anlatım yaptım deep freeze sürümünüde indir eğer olmadı msn adresimi eklersin
  • bu adamlara hacker denmez lamer denir yaptıklarınada düzenbazlık,dolandırıcılıkonlara hacker diyerek gaza getirmeyin.Sohbetleri gördüm id ve gizli sorumu vereyim hacklesin beni.Hacklemek budur işte insanları kandırarak şifresini çalmak değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: System Error

bu adamlara hacker denmez lamer denir yaptıklarınada düzenbazlık,dolandırıcılıkonlara hacker diyerek gaza getirmeyin.Sohbetleri gördüm id ve gizli sorumu vereyim hacklesin beni.Hacklemek budur işte insanları kandırarak şifresini çalmak değil

Evet Haklısın
  • bnde bi tane e-mail ekliyim;

wtb_char@hotmail.com

Adam uğraşmamış bunu için e-mail almış...
  • Beni de ekleyin :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

bnde bi tane e-mail ekliyim;

wtb_char@hotmail.com

Adam uğraşmamış bunu için e-mail almış...

E-mail almaktan kolayı mı var Yeterki bi kaç enayi çıksın hackleyecek
  • Hack Yedim :)
    Nedeni; Virüs Programlarını ve Keylogger programları Kapatmak
    Sakın Kapatmayın, o keylogger Sizi Bulursa Bittiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

quote:

Orjinalden alıntı: memory_122

ya ben bu deep freze 6.0 ı yukedıydım format cektıkten sonra yukeldım reset cektım bıda bılgısayar acılmadı bende baya bı kufur edıp tekrar format cektım deep frezeyi c ye kurduydum acaba d ye e ye felan mı kursaydım sorun neden kaynaklanıyor?

not:bılgısayar acılıyordu ama ekranda hıc bır sey gozukmuyordu

Resimli anlatım yaptım deep freeze sürümünüde indir eğer olmadı msn adresimi eklersin

saol format cekınce yuklerım sanılsa haftada bı format cekıyombu sefer 2 haftaya yaklastı daha cekmedım nasıl oldu anlamadım

• Madde 2 - Daha kaç kere söylicez yok trade hack diye bişey... YOOOOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: efmeniz

Madde 2 - Daha kaç kere söylicez yok trade hack diye bişey... YOOOOK

Neden o zaman o kadar konu açıyorlar tradeden hacklendi diye biz kafamızdan uydurmuyoruz ona göre önlem aldırıyoruz..Senin yok demenle olmuyor
  • söyleyeceğim anti virus programının markası pekte önemli değildir.Önemli olan guncellemelerinin durmak sızın yapılmasıdır.Butun programlar zaten bir birinin virus verilerini alıyorlar o yuzden hangi antivirus programını kullanmak isterseniz onu kullanabilirsiniz.

Ben nod32 kullanıyorum hackleyemediler mutluyum huzurluyum.

Trade hack ve ya excange hack ne deniyorsa o vardır.Geçen bunun tartışması olmuştu forumda bi arkadaşımızın biri hacklenmişti ve şifreyi kimsenin bilmediğine ve bilgisayarında keylog. vb virusler bulunmadıgına emindi.

Fakat şüpeli bir trade yapmıştı herhangi birisi ile ve hacklendi.Ve hack nedeninin trade olduguna karar vermişti.

bilgiler için teşekkur ederim daha fazla şey bekliyordum ama konunun temelini anlatmışınız çoğunluk için iyi olan budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 14 Ağustos 2007; 20:38:49 >
  • ben sunu anlayamıorum nası charı alıolar exchangeden ip falan calıyolarmıs nasıl yapıyolar mantıqlı bi acıklaması warsa exchangeye
  • Allahım ya botu bilmediğiniz sitelerden indirmeyin yazmışlar lan kullanıyosunuz bide başarıymış gibi yazmayın şuraya!
  • SON NE SEAL OF NOOB FALAN MI

• biraz geç kaldım işyerimden ondan trade hack denilen ip olayı + ust konuya eklenırse ii olur ust konu up! sorusu olan yazsın kaspersky da gzldir frewallı adware ufak tefek keygoler fln yaklar avast ise buyuk virusları awlar trvua trojen vs
  • işte konuyu okuyamayanlar burdan baksın
    http://forum.donanimhaber.com/m_16655977/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Allahım ya botu bilmediğiniz sitelerden indirmeyin yazmışlar lan kullanıyosunuz bide başarıymış gibi yazmayın şuraya!

Forumları Takip Etmediğin Belli..!!!!!!Bazı bot kullanan arkadaşlar bilmedikleri siteden indirdiğinde charları gitmiş bu yüzden yazdım,Tüm Önlemleri Yazıyorum..Sürprizmisin sen
  • mr alone 21 turfan21 isimli numnelik bir elemandır..uzaylılar kaçırmış piyasada yok..inceleme altında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

mr alone 21 turfan21 isimli numnelik bir elemandır..uzaylılar kaçırmış piyasada yok..inceleme altında..

Bakalım onların sonu ne olacak
  • Gerçekten çok teşekkürler bu formun böle konulara çok ihtiyacı var.

Benim önerilerim
    1)Takas yapıyorsanız kesinlikle yüz yüze yapmaya çalışın
    2) Char satışı yapılıyorsa char bilgilerinizi tam verin msn gibi yollarla dosya alış verişi olmasın^
    3)Charınıza alıcı bulduysanız elinize parayı almadan hiç bir bilgi vermeyin bunu yapmanıza gerek yok karşı taraf size güvenmek zorunda çünkü havele yapıcak ve yaptığı havaleyi kimliğinizi kullanmadan alamazsınız bu yüzden sizden emin olucaktır.Bundan dolayı önce para sonra char bilgileri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.