Şimdi Ara

HEKRES BAKSIN REZİL BİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tufan21 olan kimse char almasın deişmesin yaşı 13 olan annesi uzerine yemin ederek char hacklıo ve yeminle dalga gecıo msnde bana sowmesini bilir ve buna innamayın ayıplayın onu gordugnuz yerde silin spdevilin sattıgı charı hacklemiş kendisi yazar buraya o kadar diom dikmende yazın dikmende takılıp calıo charlari modlara hep sowuo modlar silinmesin kısa sre ornek alınsın

• quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

<mralone_21@hotmail.fr> tufan21 olan kimse char almasın deişmesin yaşı 13 olan annesi uzerine yemin ederek char hacklıo ve yeminle dalga gecıo msnde bana sowmesini bilir ve buna innamayın ayıplayın onu gordugnuz yerde silin spdevilin sattıgı charı hacklemiş kendisi yazar buraya o kadar diom dikmende yazın dikmende takılıp calıo charlari modlara hep sowuo modlar silinmesin kısa sre ornek alınsın

Piton dediğin doğru ewt hatta çalınan char bnm Spy devil yani mustafa abinin charı değil bn bu bebeye güvenmekte zaten hata etmişim kimse bu şerefsizle özür dilerim ama kimse konuşmasın hatta msnnenize bile eklemeyin

• ewt piton dediklerinin hepsinde haklısın ama gerçekten char iddd nin sen nerden biliyon dersende ben takas ediyodum bir kere o benim çara bende onunkine girdim ve çarlar gitti
  • ewt oyle birisi bide hacklemiş charı baskasına verir sifreyi ben hacklemedim der bana der rezil etme beni ayıp yaptığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hades722

ewt piton dediklerinin hepsinde haklısın ama gerçekten char iddd nin sen nerden biliyon dersende ben takas ediyodum bir kere o benim çara bende onunkine girdim ve çarlar gitti

gitti artık biz bişey yapamayız
  • nasıl hackliyor bu bir bilginiz var mı?
    bu arada elinizde yeterli bir bilgi vs vs varsa özellikle de karakterde "silk" var ise savcılıkla halledebilirsiniz işinizi size kesinlikle garanti veriyorum
    yapmanız gerekenler kesinlikle basit msn konuşmalarından oluşan bir cd yaparsınız,paypal hesabınız ,karaktere aktarılan silk miktarı,gerekli ssler vb. mevcut ise çözüme geç de olsa ulaşabilrisiniz...Nerden diye sorarsanız iyi tanıdığım bir TC başsavcısı var
  • yiğit abi bide konu başlığını düzeltiver

ewt savcılıkla olur ama uzun sürer burda 1 se dier tarafta 2 dir allah hepsini gösterir

@burda 1 se dier tarafta 2 dir @ (ALINTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iddd -- 13 Ağustos 2007; 21:00:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne yazam yok ya annesi uzerine yemin edio hatta bi hackerla ropartaj yaptım az sonra link vercem resimlerle baska birisi
  • Way anasını way welete de baq!
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_BUG

Way anasını way welete de baq!

şimdi ark. diomuşki ing. küfüre başlamış bna pitone bide dh ediomuş velet

• quote:

Orjinalden alıntı: the_BUG

Way anasını way welete de baq!

EEEE bu işler o yaşta başlıyor ailevi sorunları var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 13 Ağustos 2007; 21:05:59 >
  • buyrun bi baska hacker kendisi istedi itiraf etti koydum bende
    virus oldugnu dusnuosanız virus taraması yapın resimler uuzn die vaktım yok indiirp bi bakın
    http://www.dosya.cc/hackersohbeti.rar.html
  • quote:

buyrun bi baska hacker kendisi istedi itiraf etti koydum bende
    virus oldugnu dusnuosanız virus taraması yapın resimler uuzn die vaktım yok indiirp bi bakın
    http://www.dosya.cc/hackersohbeti.rar.html

ilk bn indirdim

• o veleti elime geçirilsem

• allahım siz hack'i ne sanıyorsunuz ya.O kadar kolaymıdır msn den konuştuktan sonra 1 gun hacklenmek..

Eger öyle bir şey olursa microsoft'a dava açarım.Açamasamda Açtıttırırım danışırım millete.Eger msn üzerinden ip alarak pc'ne sızmaya çalışıyorsa ve giriyorsa microsoft'un firewall'u bi işe yaramıyor demektir.
    Adam'la konuşun dosya almayın açmayın.Komut sisteminden ipnizi bi şekilde ögrenip giriyorsa...Microsoft bu gune kadar nasıl geldi o zaman.

ha sizde firewall'ı kapalı tutarsanız bir takim virusler kullanıp milletin msnsini hackleyecem diye, oturum açma parolası koymassanız yazması zor oluyor diye. Suç sizdedir. Adam bulmuş enayı hackler tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 13 Ağustos 2007; 21:15:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

allahım siz hack'i ne sanıyorsunuz ya.O kadar kolaymıdır msn den konuştuktan sonra 1 gun hacklenmek..

Eger öyle bir şey olursa microsoft'a dava açarım.Açamasamda Açtıttırırım danışırım millete.Eger msn üzerinden ip alarak pc'ne sızmaya çalışıyorsa ve giriyorsa microsoft'un firewall'u bi işe yaramıyor demektir.
    Adam'la konuşun dosya almayın açmayın.Komut sisteminden ipnizi bi şekilde ögrenip giriyorsa...Microsoft bu gune kadar nasıl geldi o zaman.

ha sizde firewall'ı kapalı tutarsanız bir takim virusler kullanıp milletin msnsini hackleyecem diye oturum açma parolası koymassanız yazması zor oluyor diye. Suç sizdedir. Adam bulmuş enayı hackler tabi.

kardes ben ztn pc teknisyenıyım biliom bu işleri microsoft açık bırakara k para kazanıo o baska meslele microsft acık bırakmassa para kazanamaz kısa soz ytr konu baska bişi

• Windows güvenlik duvarının açık olduğunu nerden biliyorsun ? @LurtzStrenuous

edit : Tamam düzeltmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 13 Ağustos 2007; 21:23:04 >
  • quote:

quote:

allahım siz hack'i ne sanıyorsunuz ya.O kadar kolaymıdır msn den konuştuktan sonra 1 gun hacklenmek..

ha sizde firewall'ı kapalı tutarsanız bir takim virusler kullanıp milletin msnsini hackleyecem diye oturum açma parolası koymassanız yazması zor oluyor diye. Suç sizdedir. Adam bulmuş enayı hackler tabi.

kardes ben ztn pc teknisyenıyım biliom bu işleri microsoft açık bırakara k para kazanıo o baska meslele microsft acık bırakmassa para kazanamaz kısa soz ytr konu baska bişi

• peki teknisyen abi sen işi benden iyi biliyorsun kabul ediyorum.Windows açık versin sizde hacklenin ne diyebilirim.

Benim yıllarca emek harcadıgım charım olacak silk için yuzlerce para yatırmış olacam rahat dururmuyum.

Bill Gates kardeş aha buyur firewall açıgı var adam çat diye giriyor pc'me Oturum açma parolası da var ama adam bana kod yollayarak onu devre dışı bırakıyor ben madurum tazminat istiyorum şunu istiyorum bunu istiyorum.Prorat special edition trojanı'nı hiç bir antivirus bulamıyor ve bu yuzden hesaplarımı çalıyorlar zararımın karşılıgını istiyorum de.
  • quote:

peki teknisyen abi sen işi benden iyi biliyorsun kabul ediyorum.Windows açık versin sizde hacklenin ne diyebilirim.

Benim yıllarca emek harcadıgım charım olacak silk için yuzlerce para yatırmış olacam rahat dururmuyum.

Bill Gates kardeş aha buyur firewall açıgı var adam çat diye giriyor pc'me Oturum açma parolası da var ama adam bana kod yollayarak onu devre dışı bırakıyor ben madurum tazminat istiyorum şunu istiyorum bunu istiyorum.Prorat special edition trojanı'nı hiç bir antivirus bulamıyor ve bu yuzden hesaplarımı çalıyorlar zararımın karşılıgını istiyorum de.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.