Şimdi Ara

char alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bn xiandayım ama para sıfr hiç para kasamıyorumbunun için izmir içi elden char almak istiyorum lvli önemli deil içinde full item ve full para olsun yeter başka bşy istememburdan bna makul bi fiyat verirsenz kesinlikle alıcamama dediim gibi lvl önemli deil full item ve full para olsun yetercvpları bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Deads_Heaven

arkadaşlar bn xiandayım ama para sıfr hiç para kasamıyorumbunun için izmir içi elden char almak istiyorum lvli önemli deil içinde full item ve full para olsun yeter başka bşy istememburdan bna makul bi fiyat verirsenz kesinlikle alıcamama dediim gibi lvl önemli deil full item ve full para olsun yetercvpları bekliyorum

Şansına küs xianda 58 Leewel Blader Var Üstü full beyaz wolfu sincabı var ama kasa boş ve 1m goldu var

• bna item ve para lazım..genede tşk
  • eee yokmu full item ve parası olan char..izmir içi elden vericem parayı..ama ilk önce bide resimleride görmem gerekir..parayı alıpta ynlış id pw ve gizli soru vermesin resimleri koyarsanız çok sevinirim..parasıda makul olursa kesinlikle alıcam
  • Sna Tavsiyem Önce Bir Char Al Gönlüne Göre Sonra Altın Satn Sitlerden Altın AL Dha Mesut Olursun
  • ya bnm charım var gayet mutluyum onla ama bna para lazım olduğu içn böle bşy istedmgenede saol
  • satıcak yokmu ya koskoca xianda full item ve parası olan bi charhem makul bi fiyat olursa %100 alıcam ztn almamda gerekiyo
  • bak kardesım sen tibet serverıne gel bı car ac... ben sana gereklı parayı saglarım kasman için ok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesken58

bak kardesım sen tibet serverıne gel bı car ac... ben sana gereklı parayı saglarım kasman için ok...

bak arkadaş güzel bi teklif yapmış yukarda herkes yapmaz heraldeYada sitelerden para al
  • ya saol ii gzl hoişta bnm btn okul arkları fln xianda olduu içn bırakmıyorum xianı o yzdn bna xianda lazımçok tşksitelerede güvenim yok bnm bide kredi kartı flnda yok dha 14 yaşındayımnasıl yapçam ki siteden kredi kartsız alışverş
  • Gold satan türk sitelerinden oyun parası satın alabililirsin.Ayrıca birçok site kredi karı istemiyor.Ptt'den havale yaparak halledebiliyorsunuz.En basit örnek olarakwww.gamesultan.com buradan gold alabilirsiniz ama fiyatları pahalı.Araştırma yaparsanız daha ucuz fiyata gold satan siteler bulabilirsiniz.
  • en dogrusu sitelerden al yaz arama motorlarına istedıgın şeyi Turk sitelerine ptt den havale et en iyisi bu cahr alacaksın hem onun hem ıcındekı gold un parasına 2 kat gold alırsın tabi bu benım dusuncem
  • poseidonda 54 lvl glavie ,, kasada 10m parası var full element var 5000 lik paket wind2 water 4 falan...itemleri sağlam hepsi nerdeyse +2
  • Arkadaşlar fiyat listemiz budur...

1 haftada lv 1-40 kasılır 50 ytl

3 haftada lv 1-60 kasılır 100 ytl

Kasmaya başlamam için size vereceğim Banka hesabına para yatırmanız gerekir...

İletişim: the_ahmetoguz@hotmail.com

• Flex2oo8
    msn adresim:batu_dr@hotmail.com char varsa ekle konuşalım ...........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.