Şimdi Ara

Chaos Tam Olarak Ne Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Fire Drake geldiği sıralar oyunu bırakmıştım eskiden mage'm var diye yine mage açtım şu an 51 lwl. Tam olarak cu chaos ne oluyor acaba anlatabilecek var mı? Oyun içinde npc'ler anlatıyor ancak ben pek bir şey anlamadım. İnternette de düz yazı şeklinde anlatılıyor insanın pek okuyası gelmiyor. Acaba kendi yorumlarınızıda katarak bana bunu anlatabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

edit: ardream'i biliyorumda bdw'yi de ilk defa duyuyorum. Bunuda açıklayabilir misiniz? biliyorum biraz araştırmam lazımdı tembellik ettim ancak inanın ki burdan sormamın tek nedeni dh üyelerinin bana güzelce açıklayabilecek olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 16 Temmuz 2010; 22:49:35 >

• Level yada class farkı olmadan, her girenin her classtan belli başlı aynı skillerle çarpıştığı bi deathmatch alanı. Tam sayısını bilmiyorum ama bir alana 20 oyuncu birden alınıyor ve bu oyuncuların hepsi eşit hp'ye sahip oluyor, kullandıkları skiller de hep eşit damage'ler veriyor. Adı üstünde kaos ortamı Sıralamaya göre exp ve mavi/yeşil/kırmızı kutu ödülü var. Bir de yine sıralamaya göre kanat alman için gerekli itemler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhereismyMind? -- 16 Temmuz 2010; 22:51:12 >

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

Level yada class farkı olmadan, her girenin her classtan belli başlı aynı skillerle çarpıştığı bi deathmatch alanı. Tam sayısını bilmiyorum ama bir alana 20 oyuncu birden alınıyor ve bu oyuncuların hepsi eşit hp'ye sahip oluyor, kullandıkları skiller de hep eşit damage'ler veriyor. Adı üstünde kaos ortamı

Peki nasıl gireriz? Zararı var mıdır yani exp düşme falan. Teşekkürler yorumun için.
  • Hayır exp ve np düşmüyor, kazanılmıyor da. Üzerinde parayla girme yalnız paranı kaybedersin. 20 dakikanın sonunda en çok kill alandan en az alana kadarki sıralamaya göre bir önceki mesajda yazdığım ödüller dağıtılıyor. Moradonda White Shadow Captain diye bir npc var haritadan bulabilirsin, ondan Map of Chaos itemini alacaksın (aldıktan itibaren 6 saat içinde kullanmalısın.). Event başlama saatinde ekranın üzerinde bir uyarı çıkar ordan Join diyerek katılacaksın. Bir karakterle günde bir kez girebilirsin.

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

Hayır exp ve np düşmüyor, kazanılmıyor da. Üzerinde parayla girme yalnız paranı kaybedersin. 20 dakikanın sonunda en çok kill alandan en az alana kadarki sıralamaya göre bir önceki mesajda yazdığım ödüller dağıtılıyor. Moradonda White Shadow Captain diye bir npc var haritadan bulabilirsin, ondan Map of Chaos itemini alacaksın (aldıktan itibaren 6 saat içinde kullanmalısın.). Event başlama saatinde ekranın üzerinde bir uyarı çıkar ordan Join diyerek katılacaksın. Bir karakterle günde bir kez girebilirsin.

Peki genelde saat kaçta başlıyor birde illa birinci serverda mı olmak gerekir? Teşekkürler.

03:00
    12:00
    15:00
    22:00
    Kule ve Direk tam olarak neresi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

evet 1. serverda olman gerekiyor ve saatilerine sol üstteki kum saatinden bakabilirsin tr saatleri artık onlar

Ben cevabı vermiştim, ayrıca sağ üstteki demek istedin heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloaky -- 16 Temmuz 2010; 23:57:10 >

Orijinalden alıntı: Cloaky

quote:

evet 1. serverda olman gerekiyor ve saatilerine sol üstteki kum saatinden bakabilirsin tr saatleri artık onlar

Ben cevabı vermiştim, ayrıca saat üstteki demek istedin heralde

Sende Sağ Üstteki demek İstedin Heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

quote:

quote:

Kafam dağınık k.bakmayın

• @WhereismyMind?
    Çıkışta exp veriyor

quote:

quote:

quote:

Kafam dağınık k.bakmayın

benim daha çok dağınık asıl

Bu arada evet exp veriyor.Premium varsa daha fazla veriyor 2 katı kadar tam emin değilim ama 2 katımı.Chaos içersinde Alt susuna basarak görebilirsin sıralamanı ve ne kadar exp alacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeain*

@WhereismyMind?
    Çıkışta exp veriyor

Çıkışta exp ödülü verdiğini ilk mesajımda yazmıştım, ikinci mesajım chaos'ta ölünce exp gidiyor mu sorusu üzerineydi

Bir iki sorum daha var cevaplarsanız çok sevinirim. Bazı takıların başına old getirilmiş neden öyle bir şey oldu? Bir de intci mageye nasıl itemler alabilirim gb limiti olmadan yazabilirsiniz o zaman tek tek itemleri denkleştirmeye çalışırım. Fazla abartmayın ama normal olarak. (83'e kasmak istiyorum server kronos)

Çok teşekkürler yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 17 Temmuz 2010; 1:22:02 >
  • Monster Stone denilen bir taş ile tek basına bir yere ışınlanıyosun clever görevi gibi ordaki bossu kestiğin zaman Old takı dropu veriyor vermeyedebiliyor bazen.Şans işi.Bu old takılardan bazılarını takdıgında geri satamıyorsun görev takısı gibi oluyor.Örn:Old roc,Old rol,Old wp,old pp falan ama bazılarını cıkartıp satabiliyorsun tekrar.Benim bilgilerim bu kadar old takı hakkında değişik birsürü rivayet var

quote:

quote:

quote:

quote:

Kafam dağınık k.bakmayın

benim daha çok dağınık asıl

Bu arada evet exp veriyor.Premium varsa daha fazla veriyor 2 katı kadar tam emin değilim ama 2 katımı.Chaos içersinde Alt susuna basarak görebilirsin sıralamanı ve ne kadar exp alacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmErenay -- 17 Temmuz 2010; 11:14:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Cevaplarınız için çok teşekkürler çözmeye çalışıyorum yavaştan.

Bir iki sorum daha var cevaplarsanız çok sevinirim. Bazı takıların başına old getirilmiş neden öyle bir şey oldu? Bir de intci mageye nasıl itemler alabilirim gb limiti olmadan yazabilirsiniz o zaman tek tek itemleri denkleştirmeye çalışırım. Fazla abartmayın ama normal olarak. (83'e kasmak istiyorum server kronos)

Çok teşekkürler yardımlarınız için.

Arkadaşların old takı hakkında verdikleri bilgilere ilaven şöyle bir şey daha var;
    3 adet old takıyı birleştirerek 1 adet normal takı yapabiliyorsun.

Teşekkürler yorumlarınız için bu arada.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.