Şimdi Ara

CHANGE.ORG DA BAŞLATTIĞIM BÜYÜK KAMPANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık bunun konusunu buraya da açmam gerekirdi.

Başlattığım kampanyanın linki https://www.change.org/p/milli-eğitim-bakanlığı-lise-ders-saati-azaltılsın

Bu kampanyayı başlattığımda 3,5 imza toplayalım diye arkadaşlarla konuşuyorduk ama ümidimiz yoktu, sonra bir arkadaşımın kampanyan büyümüş 20.000 imza toplanmış demesiyle bunun ciddiye bindiğini anladım.

Yetkililer önemser mi tartışılır ama denemekten zarar gelmez.

Sizlerden isteğim bunun yayılmasını sağlamak ve bu işleyişte daha fazla neler yapmam gerektiği hakkında tavsiye vermeniz.

Kanallarla nasıl bu konu hakkında görüşebilirim, röportaj yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Kampanyayı ben başlattım ve görüşlerinizi,tavsiyelerinizi yazmanızı rica ediyorum.

Konuyu açmamın itibariyle sayı 185.000 kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFB075138 -- 20 Mart 2017; 21:13:40 >

• Hiçbir şey olmayacak kanka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyolog Chaegirab kullanıcısına yanıt
    zaten başlatırken hiç ümidim yoktu 5,10 imzanın lafını yapıyoduk 20.000 imzadan sonra bu kadar büyüdüğünü öğrendik.
  • Link ver şikayet edelim goministleri , 2 kamyon adam dökeyim hemen
  • up
  • İmzalayanlar hep liseliler zaten. Ayrıca ailelerin çoğu çocuklarını okula bir şeyler öğrensinler diye değil başlarından atmak ama aynı zamanda güvende olduklarını bilmek istedikleri için okullara yolluyorlar. Yani aslında ailelere sorsan eğitim süresi az bile denebilir :D
  • :D :D haklısınız o konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fikih eklensin

• Aynen kardeş 2 saat azalsında daha fazla pcde oturabilsinler birbirimizi kandırmayalım. Yinede attim imza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 20 Mart 2017; 21:52:7 >
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    :D :D teşekkürler
    oynayan yine oynar ama muzdarip olanlar da mevcut
  • Oku adam ol

• 6-7 sene önce haftada 45 saat ders işliyorduk. siz 40 saate fazla diyorsunuz.
  • bişey olacağını sanmam
  • Bizim günde 9 saati fix.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.