Şimdi Ara

Chanel Bleu de Chanel Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu parfümü almayı düşünüyorum. Daha önce açık halini çok kullandım. Orjinalini almak istiyorum şimdi. İnternette bir çok yerde satılıyor ama bazı yerlerde 300-350 lira, bazı yerlerde 150 lira falan. Almak istediğim 100ml olandan. Güvenilir bir yerden almak istiyorum, gittigidiyorda 150 liraya satan bir yer var. Aklım karıştı, nerdeyse yarı fiyatına diğer yerlerin. Güvensem mi bilemedim. Sizlerin bildiği kaliteli, ucuz bir yer internet sitesi var mı sormak istedim. Herhangi bir mağazada olur. N11 veya gittigidiyordaki alışveriş yaptığınız güvenilir dükkanlardan da olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam mizu vs güvenilirdir.
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam mizuda yok. Gittigidiyordan alsam mı bilemedim valla ya. Başka yerlerde en düşük 230 gördüm. Gittigidiyorda 150 lira yav 150 liraya satan adam hep parfüm satıyor heralde geçmişe baktım da. Ne bileyim insan güvenemiyor yahu, neredeyse yarı fiyat..

• valla hocam gg dan hiç parfüm almadım :)
    Hımm sağolun hocam gene de

Up up up

Hocam bu arada, parfüm fiyatlarına bakarken edp edt farkına hiç bakmadım 150 TL olanlar edt imiş. Edpler en ucuzu 290 TL 50 ml edp ile 100 ml edt aynı fiyat yav

• hocam parfümlerin bazılarında edt bazılarında edp daha iyidir. %90 edp daha kalıcı olur. Çok bir bilgim yoksa. bence edp alın parfümü :D ha ki bence chanel blue de chanel parasını hakedecek bir parfüm değil :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam uzun yıllardır kullanıyorum bu parfümü. Bazıları traş kolonyası gibi demiş internette bazı sitelerde. Biraz andırıyor gerçekten, ama daha sonra parfümün kokusu değişiyor gibi. Özellikle kıyafetlerde bir süre sonra çok hoş bir koku bırakıyor. O kokuya bayılıyorum zaten Daha önce hep açık kullandım, orjinal alma vakti geldi diye düşünüyorum. Onun kokusuna da bakacağım. Edp almaya karar verdim hocam. Kış aylarında daha iyi olur diye düşünüyorum, edt biraz daha hafifmiş, yazları öneriyorlar edt'yi. Hocam yok mu başka bildiğiniz bir site

• @Heady.
    Hocam Bleu de Chanel kullandığım bir parfüm ve incelemesini de yaptım.
    Ayrıntılı bilgi alacağını düşünüyorum yazıma bir göz atıver istersen.
    Kafanda bişi varsa soruver.
    Bleu De Chanel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 29 Aralık 2014; 16:04:11 >
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. Müsait olunca mutlaka göz atacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Heady.

Çok sağolun hocam. Müsait olunca mutlaka göz atacağım

Bu arada hem parasına kızıp hem EDP'yi düşünüyosan sakın alma Edp'yi. Edt daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.