Şimdi Ara

Champlerın IP inme Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı karakterlerin Ip lerinin düştüğünü biliyorum şu sıralar hiç düşmüyor ne zaman ve niçin düşer bunlar ? sebebi yeni karakterlerin 6300 le çıkması ve 6300 lüklerin çok olmaması içinmidir ?

• yufoman kullanıcısına yanıt
    Yeni hero çıktığında 6300 lük daha eski bi heronun fiyatı düşer. Mesela Aatrox geldiğinde sanırım Talon 4800 e düşmüştü.
  • Her yeni şampiyondan sonra en eski 6300lük şampiyon 4800e düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateBöcek

Yeni hero çıktığında 6300 lük daha eski bi heronun fiyatı düşer. Mesela Aatrox geldiğinde sanırım Talon 4800 e düşmüştü.

lucian geldiğinde düşecek o zaman biri direk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufoman

Arkadaşlar bazı karakterlerin Ip lerinin düştüğünü biliyorum şu sıralar hiç düşmüyor ne zaman ve niçin düşer bunlar ? sebebi yeni karakterlerin 6300 le çıkması ve 6300 lüklerin çok olmaması içinmidir ?

bu her zaman olan birşey değil genelde eskimiş çok demode kalmış heroların oynanması için yapılıyor
  • biri sana 'powerpuff yufoman' demişti, kim demişti onu? çok gülmüştüm nerden aklıma geldi bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucian geldiğinde riven 6300>4800
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Her yeni şampiyondan sonra en eski 6300lük şampiyon 4800e düşüyor.

bak bu yanlış olabillir çünkü anivia,karhus 3150 olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

biri sana 'powerpuff yufoman' demişti, kim demişti onu? çok gülmüştüm nerden aklıma geldi bilmiyorum

bende bende ama hatırlamıyorum isyan yapmış olabilrim :D

eminmisin onr ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufoman -- 10 Ağustos 2013; 20:56:39 >
  • Lissandra geldğindede Warwick 450 düştü sadece 6300lükler düşmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

Lissandra geldğindede Warwick 450 düştü sadece 6300lükler düşmüyor

Eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufoman

quote:

Orijinalden alıntı: UltimateBöcek

lucian geldiğinde düşecek o zaman biri direk ?

Riven
  • Her yeni bir sampiyonda en eski 6300lük champ 4800 ip olur. Her 3 yeni sampiyonda da ya 4800ler 3150 ya da boyle en eski olanlar surekli dusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucian gelince kim düşücek
  • Lucian gelince riven düşecekte başka düşen olmayacak mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

Her yeni bir sampiyonda en eski 6300lük champ 4800 ip olur. Her 3 yeni sampiyonda da ya 4800ler 3150 ya da boyle en eski olanlar surekli dusuyor.

en mantıklısı bu
  • Çıkış tarihleriyle ilgisi var diye biliyorum
  • Sadece Riven mi?
  • bu olay kesin değil çünkü her yenisi geldiğinde bi önceki 4800'e düşseydi sadece bi tane 6300'lük hero olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

bu olay kesin değil çünkü her yenisi geldiğinde bi önceki 4800'e düşseydi sadece bi tane 6300'lük hero olurdu.

Bu olay bir süre duraksamisti zaten. Simdi nerdeyse 40 tane 6300luk var. Bir tane gelip bir tane dusunce ayni kapiya geliyor. Ama sen oyunun basindan beri boyle oluyor sandin sanirsam. Sezon 2 sonu basladi iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.