Şimdi Ara

Championship Manager 01/02 -2011/2012 Güncelleme / Update Ekim 2011 EN YENİ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
55.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: John___Doe

CM 3 2012 EYLÜL GÜNCElLEMESİ'ne alttaki başlıktan ulaşabilirsiniz:

http://resim.donanimhaber.com/m_66584286/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66584286

• Arkadaşlar eğer oyun aynı yerde hata veriyor ve kapanıyorsa:

1- Save game dosyanızı masaüstüne alın

2- Orijinal CM indirip kurup

3- Save dosyanızı orijinal cm oyun klasörünün içine atıp oyunu çalıştırın ve devam edin.

Benimde 3 4 save'imde başıma geldi ve kendim buldum bu sorunun çözümünü.

Yardım edebildiysem ne ala
  • network den oynamak isteyenler msj atabilir..
  • arkadaslar bana oyunun cd sız oynama linki programı lazım elınde olan arkadas varsa yardımcı olabılır mı acabaa netten arastırdıklarımın hepsinin lini kırık cıktı.
  • Bende biraz hortlatmış olacağım ama oyunu resmi sitesinden indirdim. 2013 güncellemeside vardı. Dosyaları dataya attım kadrolar falan 2013. Kadro oluşturduktan sonra contine game dediğim zaman oyundna atıyor appcrash hatası veriyor. Altta yüklenen dosyalarda ise 2001 ile ilgili birşey yazıyor sanırım 2001 bilgilerini yüklemek isterken 2013 olduğundan dosyalarını bulamıyor. W7 64 bit kullanıyorum. sizdede oluyormu bu sorun çözümü varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

Bende biraz hortlatmış olacağım ama oyunu resmi sitesinden indirdim. 2013 güncellemeside vardı. Dosyaları dataya attım kadrolar falan 2013. Kadro oluşturduktan sonra contine game dediğim zaman oyundna atıyor appcrash hatası veriyor. Altta yüklenen dosyalarda ise 2001 ile ilgili birşey yazıyor sanırım 2001 bilgilerini yüklemek isterken 2013 olduğundan dosyalarını bulamıyor. W7 64 bit kullanıyorum. sizdede oluyormu bu sorun çözümü varmıdır ?

oyunun uyumluluk modunu win 2000 yapın, düzelecektir.
  • 2013 yaması çıkmış

http://www.champman0102.co.uk/downloads.php?do=file&id=178

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 7 Ekim 2013; 17:14:51 >
  • Arkadaslar cm 01-02 ındırdım orjınalını sıtaesınden 3.9.60 fakat ne maxim tsigalko var ne taribo west ne aghahowa fılan
    3.9.68 ı de ındırdım yukledım oyle gırdım ama haala yoklar kafayı yıcem 2 gundur bı yardımcı olsanız _?
  • Konuyu hortlatmışsın ama yine de cevap vereyim;

3.9.60 oyunun orjinal datasıdır. 3.9.60 - 3.9.62 datalarında tsigalko-west-aghahowa oyuncularının olmaması mümkün değildir. Oyunu açarken Game settings te database i minimum yapmayın, normal ya da maximum da olsun. Ki minimum yapsanız bile west ve aghahowa gibi bilindik oyuncular çıkar, tsigalko - nikiforenko gibi bilinmedik oyuncular çıkmaz.

3.9.65 yaması içinde bu söylediklerimin çoğu geçerlidir.

3.9.68 versiyonu, oyunun 2002 yazındaki kadro ve oyuncu güncelleştirmeleriyle 2001 sezonuna aktarılmış halidir. Bu sebeple orjinal 3.9.60 datasıyla gereksiz yere çok özellik verilen bir çok oyuncunun gücü düşürülmüş, bu seferde yunanlı genç oyuncuların cılkı çıkarılmıştır.
  • arkadaşlar CM 01 02 3.9.65 sürümünü oynuyorum , türkçe yaması vardı fakat bulamıyorum şimdi hiçbir yerde , hep sıkıntılı dosyalar oluyor...Bu konuda yardımcı olabilicek birisi varsa çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.