Ben bişi sorcam cm 01-02 oyuncu transfer etmek istedigimde + tıkladıgım zaman fiyatı arttırmak için çok hızlı ilerliyor atıyorum 600k bi anda 1200m fırlıyor..Acayip sinir bozucu bunu çözebilen var mı?
arkadaslar butun ıslemlerı yaptım son ıslemde update olan rarlı dosyayı cıkar tıkla gır dıyor. tıklayıp gırıyorum cm01 02 nın kadroları acılıyor. nedendır acaba? yenı kadrolardan eser yok?
sensemir yukarıda yazdığımı oku kardeşim. eski oyunun data indexini görüyor da ondan...
paylaşım için çok saol kardeşim herşey sorunsuz çalışıyor ancak oyun 7 ocak 2012 de hata veriyor sürekli ve kapanıyor,bunun bi çözümü var mıdır???
ARKADAŞLAR BEN KURDUM ANCAK ESKİ KADROLAR WAR BEŞİKTAŞTA AHMET DURSUN FALAN WAR NE YAPMAM GEREK LÜTFEN Bİ YARDIMMM
şampiyonlar ligi yine 2 grup gidiyor bunu değiştirmenin bir yöntemii yokmuu yine çok maçç yapıyoruzz
adamsın dostum yaa helal olsun çok sagol çok çok sagoll :))
kardeş eline emeğine sağlık çok güzel olmuş.oyunu açtım sorunsuz herşey çok iyi fakat belli bir tarihe geldiğimde sürekli ''cm0102.exe çalışmayı durdurdu''şeklinde bi hata alarak oyundan atıyor beni pc.uyumluluk modu ya da hafıza sorunu değil 2 gündür denemediğim yol kalmadı bi yardımcı olursan çok sevinirim bu oyunun hastası biri olarak:)) şimdiden ilgin için teşekkürler..
şifre ile ilgili problem yaşıyorum şifre yanlış uyarısı veriyor nasıl yapacaz ?
emeğine sağlık, eski oyunu yenileştirdin
quote:
Orijinalden alıntı: abcdefghu1907
kardeş eline emeğine sağlık çok güzel olmuş.oyunu açtım sorunsuz herşey çok iyi fakat belli bir tarihe geldiğimde sürekli ''cm0102.exe çalışmayı durdurdu''şeklinde bi hata alarak oyundan atıyor beni pc.uyumluluk modu ya da hafıza sorunu değil 2 gündür denemediğim yol kalmadı bi yardımcı olursan çok sevinirim bu oyunun hastası biri olarak:)) şimdiden ilgin için teşekkürler..
Eğer oyunu program yöneticisinden kapatıyorsan mevcut kayıt bozulabildiği gibi belli periyotlarda kendini kapatabiliyor. Oyunu mevcut kayıt dosyan ile başlattıktan sonra tekrardan farklı bir kayıt yap ve oyunu yeni kayıtla başlat. Yüksek olasılık bu sorundan kurtulmuş olucaksın.
kardeş eline emeğine saplık ilk önce .acaba diğer tşk edenlerin oyunu sorunmuz çalışıyor yani ben de 7.1.2012 tarihine gelince win 7 atıyor oyundan .yardımcı olursanız sevinirim