Şimdi Ara

Championship Manager 01/02 -2011/2012 Güncelleme / Update Ekim 2011 EN YENİ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
55.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıdaki mesajımı okumaya üşenebilir insanlar tekrar yazıyorum:

6 haziran da oyundan atma sorunu bende de var tavsiye bekliyorum, hangi dosya arızalı olabilir?(yukarıdaki öneriler denenmiştir,işletim sitemim xp 2011)
  • up
  • mesahım buluna
  • up
  • ya arkadaşlar 07.01.2012 tarihine geldiği an çat diye atıyor milyon tane insan yazmış bilen bir arkadaş cevap yazsın, daha önce yazılanları tekrarlamayın hepsini denedim bir işe yaramıyor.
  • Ahanda benim çocukluğumun oyunu
  • aynı sorun bendede var yamayı buraya paylasan arkadas nerdesin görmuyormuusn acaba bır yardım edersen bıze sevınırız. hazırandan sonrası gıtmıyor hata verıyor soledıklerının aynısınıda yaptık hıcbır sekılde oyun ılerlemıyor hata verıyor
  • Ben cm'de bir takılma vs hiç bir sorunla karşılaşmadım. Çoğu kişide oluyor olmasına da şaşırdım ve çoook önceleri sanal bellek yetersizliği ile karşılaştığımdan oyuna devam edememe sorunum olmuştu onu da şu aşağıdaki alıntıda yazan yöntemle aşmıştım.

"Bilgisayarıma sağ tıklayın, özellikler diyin. Gelişmiş sekmesine gelin. Performans başlığı altındaki “Ayarlar” düğmesine tıklayın. Açılan pencerede tekrar Gelişmiş sekmesine gelin. Aşağıdaki Sanal Bellek başlığı altındaki Değiştir botonuna tıklayın. Ekrana gelen pencerede özel boyut başlığı altındaki “Başlangıç boyutu” ve “En Büyük Boyut” alanlarına 4000 girin ve ordaki “Ayarla” butonuna tıklayarak işi bitirin. Açık bütün pencerelerden Tamam diyerek kurtulun. Artık cm 01-02 hiç bir hata vermeyecek."

Bakarsınız sanal bellek yetersizliğinden atıyordur oyundan. Çok alakası olduğunu sanmıyorum ama...
  • Bir de arkadaşlar benim söylediğim yöntemle yaparsanız kesinlikle hata almazsınız.

Cm 01-02 orjinal sürümünü indirip yükleyin sonra da versiyonu 3.9.68 e yükseltin. Ardından da update paketinin içerisindeki data klasörünü yüklediğiniz cm klasörünün içerisine atıp değiştirilmesini istiyor musunuz tarzı soruya evet deyin. Hata alma şansınız yok bu yöntemle...
  • arkadaslar oyunun 7 ocak ve 11 subat 2012 tarihlerinde verdiği hata üzerinde bildiklerimi yazıyım.
    biz oyunu networkden oynuyoruz. Auto save 1 week modunda oynarken 7 ocakta hata verdiginde en son save dosyasını oyun tekrar açıp bakıyorum diyelimki 5 ocak ta.. biraz ilerletip 6 ocakta bir baska isimle save ediyorum ancak bu islemi network restore game yerine, normal oyunun restoresinden 6 ocakta yeni isimle kaydettigim dosyayı acıyorum ve 6 ocaktan itibaren tıkladıgım tarih ilerliyo ocak ayını atlatıyoruz..
    11 şubattaki hata ise avrupa sampiyonası grup kuraları çekiminde bi hata var. 2 tane fransa var gruplarda ve Villareal B takımını alıyo... bunun nedeni tahminim Host france oldugu icin yani düzenleyen ülkeyi direk alıyo bide elemelerden fransa gelmis oldugu icin.. bu durumuda az önce yazdıgım gibi atlıyoruz ancak temmuz ayı geldiginde gruplarda 2 fransa da aynı grupta ise avrupa sampiyonası tamamlanamıyo ve oyuncular milli takımlarında kalıyo geri dönmüyolar... onun icindirki 11 subatta 2 fransa aynı grupta olmamalı kura cekimi yapılmadan önceki save den tekrar acarak 2 farklı grupa düsmesi beklenmelidir.. devamında ise Add manager yaparak fransa yı kendim alıp gruplarda elenmelerini ve ceyrek finalde birbirleriyle karsılasmamalarını saglamakda gerekiyor.. biraz karısık oldu ama umarım anlamıssınızdır. biz yıllardır networkden kurup farklı sehirlerden oynuyoruz aranızda iyi bilenler varsa drugster83@hotmail.com benim facebook adresim.. burdan ekleyebilirsiniz.. network oyun kurup 3 -4 kisi aynı ligi oynamak gibisi yok .)

• 2012/2013 gelecek mi?
  • bu update üzerinden editor kısmında eklemeler yaparak kendinizde update edip 2012 eylul e hazır hale getirebilirsiniz
  • arkadaslar oyunun 7 ocak ve 11 subat 2012 tarihlerinde verdiği hata üzerinde bildiklerimi yazıyım.
    biz oyunu networkden oynuyoruz. Auto save 1 week modunda oynarken 7 ocakta hata verdiginde en son save dosyasını oyun tekrar açıp bakıyorum diyelimki 5 ocak ta.. biraz ilerletip 6 ocakta bir baska isimle save ediyorum ancak bu islemi network restore game yerine, normal oyunun restoresinden 6 ocakta yeni isimle kaydettigim dosyayı acıyorum ve 6 ocaktan itibaren tıkladıgım tarih ilerliyo ocak ayını atlatıyoruz..
    11 şubattaki hata ise avrupa sampiyonası grup kuraları çekiminde bi hata var. 2 tane fransa var gruplarda ve Villareal B takımını alıyo... bunun nedeni tahminim Host france oldugu icin yani düzenleyen ülkeyi direk alıyo bide elemelerden fransa gelmis oldugu icin.. bu durumuda az önce yazdıgım gibi atlıyoruz ancak temmuz ayı geldiginde gruplarda 2 fransa da aynı grupta ise avrupa sampiyonası tamamlanamıyo ve oyuncular milli takımlarında kalıyo geri dönmüyolar... onun icindirki 11 subatta 2 fransa aynı grupta olmamalı kura cekimi yapılmadan önceki save den tekrar acarak 2 farklı grupa düsmesi beklenmelidir.. devamında ise Add manager yaparak fransa yı kendim alıp gruplarda elenmelerini ve ceyrek finalde birbirleriyle karsılasmamalarını saglamakda gerekiyor.. biraz karısık oldu ama umarım anlamıssınızdır. biz yıllardır networkden kurup farklı sehirlerden oynuyoruz aranızda iyi bilenler varsa drugster83@hotmail.com benim facebook adresim.. burdan ekleyebilirsiniz.. network oyun kurup 3 -4 kisi aynı ligi oynamak gibisi yok .)

• arkadaşlar yapan var mı ya deli olacağım ben ya oyun hata veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldeneye61

arkadaşlar yapan var mı ya deli olacağım ben ya oyun hata veriyor..

Çok sinir bozucu olduğuna eminim fakat benim söylediğim yöntemi denerseniz hata alacağınızı düşünmüyorum. birazcık daha uğraştırır sizi belki ama çok rahat eksiksiz oynarsınız. CM 01-02'yi iso olarak yükleyip daemon tools ile çalıştırın. Sonra oyunun sürümünü yükseltin. Sonra da ilk mesajdaki linkten indirdiğiniz dosyadan data klasörünü alıp kendi klasörünüzdekiyle değiştirin. Bir tane hata almadım. Oyunu bir tek ben oynasam, bi bende hata yok diyeceğim ama en az 3-4 kişi farklı bilgisayarlarda oynuyoruz. Hata almadık hiç...

Golden umarım çözersin ama bi kere dediğimi yapsan, ileride sorun yaşamadan oynarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: goldeneye61

arkadaşlar yapan var mı ya deli olacağım ben ya oyun hata veriyor..

Çok sinir bozucu olduğuna eminim fakat benim söylediğim yöntemi denerseniz hata alacağınızı düşünmüyorum. birazcık daha uğraştırır sizi belki ama çok rahat eksiksiz oynarsınız. CM 01-02'yi iso olarak yükleyip daemon tools ile çalıştırın. Sonra oyunun sürümünü yükseltin. Sonra da ilk mesajdaki linkten indirdiğiniz dosyadan data klasörünü alıp kendi klasörünüzdekiyle değiştirin. Bir tane hata almadım. Oyunu bir tek ben oynasam, bi bende hata yok diyeceğim ama en az 3-4 kişi farklı bilgisayarlarda oynuyoruz. Hata almadık hiç...

Golden umarım çözersin ama bi kere dediğimi yapsan, ileride sorun yaşamadan oynarsın...

iso doyasını bulunamıyor elinde varsa yükleyebilirmisin deneyelim senin dediğin gibi.

• ben de yüklerim sorun değil fakat daha klay bir yolu var. Torrent ile çok daha hızlı bir şekilde indirebilirsin. google amcaya; cm 01-02 iso torrent yazarsan fazlasıyla sonuç bulabilirsin... Olmazsa da senin dediğini yaparız.
  • Arkadaşlar merhaba ben bu oyuna yeni başlıyacağım fakat

Championship Manager 2012 nin iso dosyasını bulamadım.Yoksa 2010 indirip üzerine yama yaparak mı güncel hale getiriyoruz?
  • CM 3 2012 EYLÜL GÜNCElLEMESİ'ne alttaki başlıktan ulaşabilirsiniz:

http://resim.donanimhaber.com/m_66584286/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66584286
  • CM 4 EYLÜL 2012 GÜNCELLEMESİ'ne alttaki başlıktan ulaşabilirsiniz:

http://resim.donanimhaber.com/m_66073373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66320013
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.