Şimdi Ara

CHAMPIONIFY || Win Ratelere göre Item Setleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not: Hali hazırda Championify'ı bilmeyen, yeni şampiyon oynarken ne alacağını tam olarak kestiremeyen arkadaşlar için bu konuyu açıyorum.

Championify, op.gg/champion.gg/koreanbuilds/probuilds gibi sitelerden şampiyonların güncel yamada hangi itemları kullanıp hangi lanede en çok winrate i aldıklarını tespit eder ve o itemları oyununuza item set olarak ekler.

İki türlü item set vardır;

1)Highest Win Rate
    2)Most Frequent

**Highest Win Rate**

Bu kategorideki itemlar güncel yamada kazanma oranı en çok olan itemlardır.

**Most Frequent**

Bu kategorideki itemlar oyuncuların sık sık aldığı itemlardır.

Ben sadece *op.gg* sitesinde ki item listlerini kullanıyorum. Dileyen birden fazla site de kullanabilir.

İndirme Linki
    https://github.com/dustinblackman/Championify/releases/tag/2.0.4

" Windows: Setup.exe | ZIP " kısmından bir tanesini seçin. Setup bildiğiniz setup kurmalı, ZIP ise programın kurulmuş hali. Setupta problem yaşayanlar olursa, ZIP halini indirin problemsiz çalışacaktır. Fakat programa bir güncelleme geldiğinde tekrar yukarıda ki linke tıklayıp tekrar ZIP indirmek zorundalar.

En başta ki kısımdan "LeagueClient.exe" nin bulunduğu klasörü seçin. Daha sonra onun bir altından item setlerini alacağınız siteyi seçin ve sonra da resimdeki gibi işaretlemeleri yapın. Import ' a tıklayın ve program her şampiyon için belirlediğiniz sitede ki item setlerini indirsin.

Oyun içerisinde böyle görünüyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 17 Mart 2017; 16:19:28 >

• Yarın bakarım, detaylara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında gerçekten çok güzel uygulama,benim cliente ek kullandığım sadece japonca seslendirme var bunuda yakın zamanda ekleyeyim,teşekkürler dostum

• Güzel ama yüksek win rate buildler yanıltıcı oluyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Aslında gerçekten çok güzel uygulama,benim cliente ek kullandığım sadece japonca seslendirme var bunuda yakın zamanda ekleyeyim,teşekkürler dostum

Bir ara issiz gibi bütün seslendirmeleri dinlemiştim , Japonca seslendirmelerdeki Jinx çok hoşuma gitmişti. Bu da böyle bir animdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.