Şimdi Ara

Challenger hesabımı west'e geçirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de QQ konusu açmak istedim

Sorunum aslında kişisel değil pek. Yani yok çok afk troll var vs vs diye klasiklesmicem. Daha çok sistem ile alakalı

-Aynı gün içinde 5-6 değişik adamla en az 10 kere oynamaktan sıkıldım.

-Bu insanların sırf bu sayede champ banlarını bile birbirlerine göre seçtiği, seçicilik olmayan oyunlardan sıkıldım(Ard arda 4 oyun rakibim olan oyuncular sayesinde artık fiddle perma ban olmuştur üst ligde. Haberiniz olsun^^ Fiddle banları görünce şaşırmayın^^)

-Yanlış anlaşılma olsun istemiyorum, ancak her oyunda gold-platlar ile eşleşmekten de sıkıldım. Hayır onları ezmiyorum. Ancak rakipte de en az 2 üst lig oyuncu oluyor ve bu arkadaşların klasik mid or feed-top or feed tarzı hareketleri ile bu lane'leri işgal edip sonra iyi oyunculara karşı gelememeleri insanı çıldırtır nitelikte. Yani üst lig oyuncularına karşı başarısız olmaları doğrudan onların hatası değil. Adamın potansiyeli belli. Ama matchmaking op olduğu için her maç challenger'lar gold'larla beraber oynar... Nitekim, oyun kısacası şu hale dönüyor:

"iki takımdaki üst lig oyuncu diğerlerini taşır. Olay üst lig oyuncuların gövde gösterisine dönüşür. Başarısız olan üst lig oyuncuları delice flame'lenir. Ancak kötü oynayan arkadaşlar en iyi savunma saldırıdır taktiği ile çoktan bu çamur atmadan uzaklaşmış olur"

-HİÇ BİR OYUN ÇEKİŞMELİ DEĞİLDİR. Mutlaka bir takım diğerini ezer. 10 oyunun 9'u böyledir. Oynamaktan keyif alınacak oyun yoktur.

- Türk insanının psikolojisindenmidir nedir bilmiyorum, ancak inanılmaz bir iletişim beceriksizliği mevcut. Kill peşinde koşarken takım savaşında takımı yalnız bırakanlar, takım savaşı potansiyeli çok yüksekken farm için jungle veya lane'e gidenler, berbat ötesi initiate yaptıktan sonra tüm takımı flame'leyenler, DRAKE VEYA BARON PİTTE satılan oyunlar(bu iki boss alanları oyun satılmasına birebirdir. Niyeyse insanların bunlara sahip olmak için çılgınca bir arzusu vardır. Oyun da %80 buralarda throwlanır)

Bunlar gibi bir kaç sebep daha yazabilirim aslında.

Neyse sonuç olarak eşle dostla oyun oynarken smurf'ler ile takılcaz TR server'ında:)

West'teki lig durumum şu an belli değil. Unranked'ım. Nereye atar bilmiyorum. Amacım burda elmas2'nin üstüne çıkmak. Merak edenler için durumumu ara sıra güncellerim:)

Edit: ilk unranked oyunu kazandım ve diamond3'e attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 25 Temmuz 2013; 13:12:36 >

• Westte nick verde ekleyek ? :D
  • fiddle ztn op tell us sum news bro? kore serverında nıye perma ban sanıyosun... broken champ ıle tr de çilingir olmuşun sonra gelmişin burda edebiyat yapıosun... okumadım -1
  • Ranked maçların için reserved alıyorum bol bol paylaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

Yok abi artık dayanamadım^^

Ben de QQ konusu açmak istedim

Sorunum aslında kişisel değil pek. Yani yok çok afk troll var vs vs diye klasiklesmicem. Daha çok sistem ile alakalı

-Aynı gün içinde 5-6 değişik adamla en az 10 kere oynamaktan sıkıldım.

-Bu insanların sırf bu sayede champ banlarını bile birbirlerine göre seçtiği, seçicilik olmayan oyunlardan sıkıldım(Ard arda 4 oyun rakibim olan oyuncular sayesinde artık fiddle perma ban olmuştur üst ligde. Haberiniz olsun^^ Fiddle banları görünce şaşırmayın^^)

-Yanlış anlaşılma olsun istemiyorum, ancak her oyunda gold-platlar ile eşleşmekten de sıkıldım. Hayır onları ezmiyorum. Ancak rakipte de en az 2 üst lig oyuncu oluyor ve bu arkadaşların klasik mid or feed-top or feed tarzı hareketleri ile bu lane'leri işgal edip sonra iyi oyunculara karşı gelememeleri insanı çıldırtır nitelikte. Yani üst lig oyuncularına karşı başarısız olmaları doğrudan onların hatası değil. Adamın potansiyeli belli. Ama matchmaking op olduğu için her maç challenger'lar gold'larla beraber oynar... Nitekim, oyun kısacası şu hale dönüyor:

"iki takımdaki üst lig oyuncu diğerlerini taşır. Olay üst lig oyuncuların gövde gösterisine dönüşür. Başarısız olan üst lig oyuncuları delice flame'lenir. Ancak kötü oynayan arkadaşlar en iyi savunma saldırıdır taktiği ile çoktan bu çamur atmadan uzaklaşmış olur"

-HİÇ BİR OYUN ÇEKİŞMELİ DEĞİLDİR. Mutlaka bir takım diğerini ezer. 10 oyunun 9'u böyledir. Oynamaktan keyif alınacak oyun yoktur.

- Türk insanının psikolojisindenmidir nedir bilmiyorum, ancak inanılmaz bir iletişim beceriksizliği mevcut. Kill peşinde koşarken takım savaşında takımı yalnız bırakanlar, takım savaşı potansiyeli çok yüksekken farm için jungle veya lane'e gidenler, berbat ötesi initiate yaptıktan sonra tüm takımı flame'leyenler, DRAKE VEYA BARON PİTTE satılan oyunlar(bu iki boss alanları oyun satılmasına birebirdir. Niyeyse insanların bunlara sahip olmak için çılgınca bir arzusu vardır. Oyun da %80 buralarda throwlanır)

Bunlar gibi bir kaç sebep daha yazabilirim aslında.

Neyse sonuç olarak eşle dostla oyun oynarken smurf'ler ile takılcaz TR server'ında:)

West'teki lig durumum şu an belli değil. Unranked'ım. Nereye atar bilmiyorum. Amacım burda elmas2'nin üstüne çıkmak. Merak edenler için durumumu ara sıra güncellerim:)

Hocam silver 1 deyim beni de bi gold yapsak

• Hayırlısı olsun hoşgeldin West'e bende westteyim hangi lig'e attı seni?
  • hangi ligden başladın konuyu okumadım uzun diye xde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol eu west hesap 46 seviye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Oynamaktan keyif alınacak oyun yoktur" diyorsan gerçekten challenger olmayı haketmiyorsun.Ezilmek,outfarm kalmak gibi durumlar bir challenger için keyif yada keyif kaçması sebebi olmamalı.
  • ilk unranked oyunumu oynadım. ve elmas3'e attı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

"Oynamaktan keyif alınacak oyun yoktur" diyorsan gerçekten challenger olmayı haketmiyorsun.Ezilmek,outfarm kalmak gibi durumlar bir challenger için keyif yada keyif kaçması sebebi olmamalı.

asıl bunlar keyifli değildir. Challenger'ın kelime anlamını hiç düşündün mü? Ortada "challenge" lık bi durum yoksa ne anladım bu işten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Definitely Not Blitzcrank

fiddle ztn op tell us sum news bro? kore serverında nıye perma ban sanıyosun... broken champ ıle tr de çilingir olmuşun sonra gelmişin burda edebiyat yapıosun... okumadım -1

Hadi sen bir uzaklaş
  • quote:

ilk unranked oyunumu oynadım. ve elmas3'e attı arkadaşlar

diamond 3 iyidir bence. başarılar
  • quote:

"Oynamaktan keyif alınacak oyun yoktur" diyorsan gerçekten challenger olmayı haketmiyorsun.Ezilmek,outfarm kalmak gibi durumlar bir challenger için keyif yada keyif kaçması sebebi olmamalı.

Kömürler kıskanınca atağa geçti
  • Ki şöyle bir şey var challenger oldugun için goldlar ve platlar ile aynı maçlara düştüğün oluyor. En ufak bi hata yapmanda başlıyorlar sen nasıl challengersin yok nası cıktın o eloya vs vs. TR gerçekten keyif vermiyor bazen.Eşit şartlarda oynarsın 5v5 challenger macına denk gelirsin ezilirsin yine de zevkli geçer.
  • west de istediğini bulursun diye düşünüyorum sağlam solo Q lar var ciddiyim terörist gibi adamlar var ve acayip zorluyorlar
  • Kimse çelinçır dememiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

asıl bunlar keyifli değildir. Challenger'ın kelime anlamını hiç düşündün mü? Ortada "challenge" lık bi durum yoksa ne anladım bu işten?

Daha iyi cevap verilemezdi. İnşallah diamond 1 olursun burda

• dün rankedda oynarken dk 40 da 60 farmlı adc denkgeldi ve bu adam silver?!
  • iz diz supposed to be a challenge
    nerden aklıma geldi bilmiyom kim diyodu bunu fiora falan mı
  • Kelimesi kelimesine katılıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.