Şimdi Ara

## Chaintech'den Fabrika Çıkışı Hız Aşırtmalı GeForce 9600GT ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Chaintech'den Fabrika Çıkışı Hız Aşırtmalı GeForce 9600GT ##

Chaintech, GeForce 9600GT tabanlı yeni ekran kartını kullanıma sunuyor. GSE96GT kod adını taşıyan yeni model Nvidia'nın referans tasarımına sahip olmak ile birlikte özellikle arttırılmış saat hızları ile dikkat çekiyor. 65nm üretim teknolojisi ile hazırlanan G94 gpu'su üzerine kurgulanan kart, 256-bit bellek veri yoluna ve 512MB GDDR3 belleğe sahip. 64 adet paralel işlem birimi ile donatılan ekran kartının saat hızları ise grafik işlemci için 720MHz, bellekler içinse 2000MHz olarak belirlenmiş durumda. Segmentinin en hızlı modellerinden biri olan Chaintech'in yeni ekran kartının kısa süre içerisinde kullanıma sunulması beklenirken fiyatı ise henüz netlik kazanmış değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 24 Mart 2008; 19:24:15 >

• Bu anı kaydetmem gerekiyo!!!

İlk defa ilk mesajı ben yazıyorum!!!

Haber için teşekkürler fx57!!!

Peki shader hızı ne alemde???

Ayrıca referans soğutma olması kötü olmuş!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 24 Mart 2008; 19:29:03 >
  • Kendinden hız aşırtmalı serilerde Palit ve MSI üstüne yok.Umarım onlar kadar başarılı olabilir...
  • Daha önemlisi Türkiye'ye gelir mi veya geldi mi?
  • çok sıradan bi kart.haber değeri yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: amd_ati

çok sıradan bi kart.haber değeri yok

fx57 hocam senden PALIT 9600GT SONİC+ haberi bekliyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 24 Mart 2008; 19:37:25 >
  • Bu hız aşırtma işini biz de yapıp paramaız cebimizde kalabilir!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Bu anı kaydetmem gerekiyo!!!

2.5 katı shader verir

• quote:

2.5 katı shader verir
    lol saçmalama dostum 2.5 katı naptin sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Kendinden hız aşırtmalı serilerde Palit ve MSI üstüne yok.Umarım onlar kadar başarılı olabilir...

Umarım başarılı olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: old_glory

quote:

2.5 katı shader verir
    lol saçmalama dostum 2.5 katı naptin sen?

pardon nie sacma bu nvidia nın yaptıgı bir prensip ki daima böyledir 2.5 kat olmakta gpunun yani yaklasık olarak daha dogrusu tam olarak 1800mhz shader hızı ama paralel islemci 64 oldugundan performans yine fazla olmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 24 Mart 2008; 20:40:16 >
  • stok soğutmayı o.c'lu satılmasına karşıyım, madem kartları o.c'lu satıyosunuz adam akıllı soğutucu kullanının üstünde
  • İlle 1800 MHz olacak diye bir kural yok.

Kaldı ki, nVidia'nın belirlediği hızlarda da, karta göre değişik oranlar söz konusu. Meselâ, birinde 2,1, diğerinde 2,4 vs. Yaklaşık, demek bile güç olacaktır.

Başarıma gelince, evet, 9600 GT'nin doku doldurma ve noktacık (pixel) tarama (shading) başarımı, abileri G92 8800'lere karşı iyi değil.

Fakat, her şey tarama ve doku doldurmadan ibaret olmadığı için, bazı durumlarda abilerine çok yakın başarım veriyor.

720/2000'de çalışan bir 9600 GT'nin, düz 8800 GT ile eşitleneceği durumlar bile bulunabilir.

Ha, ama Crysis gibi (sadece Crysis değil, anlayacağınız), 8800'lerin tarayıcı gücünün öne çıktığı örneklerde, 9600 GT tokatlanıyor tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Mart 2008; 21:39:12 >
  • Valla öyle yarim bilgilerle yapmak bence saçma , garanti dişi birakmak daha kolay oc yapmaktan.
    quote:

Orjinalden alıntı: max975
    Bu hız aşırtma işini biz de yapıp paramaız cebimizde kalabilir!!!
  • fanı referans tasarımınkine göre büyük gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

stok soğutmayı o.c'lu satılmasına karşıyım, madem kartları o.c'lu satıyosunuz adam akıllı soğutucu kullanının üstünde

Çok doğru söylüyorsunuz o fan orada çok uyduruk ve küçük kalmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Bu anı kaydetmem gerekiyo!!!

1750 mhz kardeş

palitin de yeni hız aşırtılmış 9600 gt sonic kartı geliyo heberiniz olsun?

• 9600gt de iyi bir kart.

256bit ve 512mb'a geçiş şarttır artık.
  • quote:

palitin de yeni hız aşırtılmış 9600 gt sonic kartı geliyo heberiniz olsun?

Şu, Türkiye'de satılan Sonic'ten daha iyi soğutması olan modeli mi kastediyorsunuz?
  • Standart modeli yurt dişi satiş fiyati 170$ ve Overlock'lu modelinin fiyati ise 180$ olmasi gerekli , fakat bu OC+OC olduğu için fiyati belli degil malesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.