Bu karakterlerin yan skillerine bakıyosunuz. Örneğin bard. bi sro oyuncusunu nneredeyse isteyeceği bütün şeyler mevcut. çok daha hızlı koşabiliyor. yaratıklardan korunabiliyor vsvs. Bi cleric. Ch'in force undan bana kalırsa çok daha yararlı. çok daha iyi defans oranları mevcut. ama çinde bi el yakmalardan başka diğerlerinin pek bi avantaj sağladığı görülemez. Siz ne diyorsunuz?
Doğru Ch`de Sadece Pot Olayı Ve Snow Shieldi Seviyorum Ama Ch Blade İle Eu Warrioru Kıyaslarsak Warrior Daha Üstün Gibime Geliyor Gerek Phy Gerek Mag Defans İle Yatmassınız Cleric Açıksa Bi Bless Bitince İron Ve Mana Skin. . .Pot Olayı Olmasa Eu Chden Kat Kat Üstündür Dyebilirim. . .
Force la Cleric i Karşılaştırdın Sanırım Force Ya da Ben Öyle Anladım Force Defans Vermiyor Ki Çok Farklı Şeyler...
Sadece İmbue Değil Light Mesela Parrio Ratio + Mag Atack Veriyor + Hızlı Koşma Veriyor Fire Shield Skili Debuf Almayı Engelliyordu+Wall Serisi + Atak Artıyor...
Eu Da 2 Skil Ağacı Olduğu İçin 1 Skil Ağacı Ch De Ki 2 Skill Ağacına Bedel ...
150 Lva Kadar Devam Edersek Chlerin İşi Yaş Gibi 2 Skill Ağacı
zaten bu yüzden ch bireyselliğe eu larda takım çalışmasına bağlıdır ama şunu kabul ediyorumki eu lar herzaman damage olsun sağlamlık olsun ch lardan 1 değil 10 adım önde
sence bu karşılaştırmalarda ch üstün olduğu varmıdır aynı npc itemleri ile ben sanmıyorum..
Baron Katılıyorum Defans İle Karşılaştırırsak Warrior/Cleric Üstüne Tanımam Damage Olayında İse Açık Ara Farkla Wizard Önde Xbow İse Bowa Göre Zayıf Ama Crit İle Feci Vuruyor Taxidede Eu Bard Ve Wizardların Devri Sürüyor. . .
En iyi char partysinde 7 tane eu olan ch chardır
Hayır, bir dengesizlik söz konusu değil. Evet EU takım oyunudur ama oynamayı bilene hepsi eşittir . . .
30 Lw archer xbowu yatırıyor her şekilde ama Warrioru yatıramıyor.Warrior xbow'uda yatırıyor.Warriorun bir haksızlığı olduğu kesin.
80 lv de dengesizlik vardı.. 90 dada.. oyüzden 100 ü erken getirdiler. 100 cap ta dengelendi çarlar. Hatta eu lar ezildi diyebilirim.
Warrior Cleric Acaib Bir Build Hele FFsen Tutulamassın Eğer Hadi Canım Sende Diyorsan Şu Video Yu İzle 10 Ws 1 Bladeler 3 4 K Vuruyor Ama Warrior Onlara DareDevil İle 15 17 Düşünün. . .
30 Lw archer xbowu yatırıyor her şekilde ama Warrioru yatıramıyor.Warrior xbow'uda yatırıyor.Warriorun bir haksızlığı olduğu kesin.
Bunlar 30 Lv İçin 100 De Daha Değişik Ve PvP de Çok Etkili Skiller var bu 30 Lv lik pvp lerle bi yere varamayız bence...
quote:
Orjinalden alıntı: DrilinnK
En iyi char partysinde 7 tane eu olan ch chardır
Bence haksızlık yok çünkü eularda bişey eksikse ch de o eksiklik var chlerin eksiklikleride eu larda var o yüzden denge sağlanmış ama bu oynayan kişilere de bağla tabi eğer oynamayı biliyosan dengesizlik seni ilgilendirmez sen oyununa bakarsın ona rağmen oynarsın..
Oda Doğru Hangi Char Olursa Olsun Oynamayı Bilene. . .
100lvl FF olup pvp jop ve fwye gitmeden yorum yapmak istemiyorum.
ama 90lvda bunu yapmıştım. ve avrupa charlar özellikle party yaptıklarında resmen chineler ile dalga geçiyorlar
PVP'lerde buildlere bağlı olarak bir denge var... Ama diğer herşeyde EU'lar üstün...