Şimdi Ara

Ch Archer..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öncelikle herkeze selamlar.. pek mesajım yoktur forumda ama hergün buralardayım genelde .. tüm başlıkları okur bilgi sahibi olurum ama kimseyi tanımadıgım için pek girmem mesajlara.. kafama takılan bir soru vardı sizin engin bilgilerinize danışmak ve fikrinizi almak istedim..

    Ch bowcuya sp kasiyorum bir süredir.. lvl düşmekten sıkıntı geldi 9 gapla lvl kasacağım en azından lvl düşmekle uraşmam diye düşünüyorum.. yalnız yapılandırmayı nasıl yapıcam bir türlü karar veremedim.. pacheon cold lighting düşünüyorum ama fire olmadan olurmu bilmiyorum.. lighting yapmam lazım hizli koşma olmadan sinir krizlerine giriyorum koşma potu almak istemiyorum sürekli. cold yaptım çünkü el yakmasını kullanıcam belirli yerlerde..

    neyse fazla uzatmadan pacheon - cold - lighting nasil bir yapılandırma olur sizce?

    şimdiden teşekkürler herkeze..


    not: burada olmama ragmen hergün bahsettigim yapılandırmayla ilgili bir bilgi bulamadım o yüzden yeni başlık açıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timebomb -- 12 Mart 2010; 11:50:14 >







  • Bence dediklerine göre senin en için en iyi yapılandırma :

    Pacheon / Fire / Lighting + Protector set . İstersen yanına 20 level cold açarsın snow u da kullanabilirsin.
  • pvp ile pek işim yok benim babam senin babani döver olaylari doğuyor pvp sonucunda .. genelde 17 yaş altı veletler oralarda olduğu için ( sözüm meclisten dışarı ) sadece uniq kesmek ve sağlam muhabbeti olan insanlarla pt yapmak düşüncem.. hemen hemen her str ch charlarda fire var. fire olmadan olmuyormu bu iş : )

    verdiğin fikir için teşekkür ederim bu arada Xapheon .. dikkate alıcam..
  • "cold yaptım çünkü el yakmasını kullanıcam belirli yerlerde" dedin o zaman light el yakmayıda açacakmısın ? 2sinimi fulleyeceksin yani?
  • evet sub-zero asıl lighting i kullanıcam .. lakin cold unkini de kullanmayı düşünüyorum çok insana mantiksiz geliyor olabilir.. karakteri yaratıp satma derdinde de değilim zevk için oynuyorum oyunu zaten çift el yakma bana sadece sp yönünden zarari olur onada kasabildiğim kadar sp kasıcam zaten ticket ile birlikte..
  • senin dediğin şekilde bende denedim güzel oluyo bence cold ve light elyakması olunca. İşte biraz daha fazla spye ihtiyacın olacak sadece ama bence güzel olur
  • 270k sp var zaten lvl 24 9 gapla lvl kasıcam bi arkadaş da var yanımda sıkılmam en azından : ) usandım lvl düşmekten gün içinde çalışıyorum zaten akşamdan akşama.. 2 tane 1 aylik sp ticket ile 9 gapla güzel bi sp kasarım düşüncesindeyim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timebomb
    270k sp var zaten lvl 24 9 gapla lvl kasıcam bi arkadaş da var yanımda sıkılmam en azından : ) usandım lvl düşmekten gün içinde çalışıyorum zaten akşamdan akşama.. 2 tane 1 aylik sp ticket ile 9 gapla güzel bi sp kasarım düşüncesindeyim..

    İlerde çok sıkıyo 9 gap şimdi sp'ni kas sonra hızlı hızlı lvl kasarsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |


    quote:

    Orijinalden alıntı: timebomb
    270k sp var zaten lvl 24 9 gapla lvl kasıcam bi arkadaş da var yanımda sıkılmam en azından : ) usandım lvl düşmekten gün içinde çalışıyorum zaten akşamdan akşama.. 2 tane 1 aylik sp ticket ile 9 gapla güzel bi sp kasarım düşüncesindeyim..

    İlerde çok sıkıyo 9 gap şimdi sp'ni kas sonra hızlı hızlı lvl kasarsın



    de şimdide lvl düşmek sıkıyor adamı. 25 lvlden 80 e kadar 9 gapla + aylik sp ticket ile kassam saglam sp kasamam mı ?
  • %100lük prele kasarsan 25-80 arası 9 gapla 4M sp birikiyo kardeş.


    KaynaK : http://nivlam.ni.funpic.de/sp.html
  • gördüm orayi sub-zero.. da ne kadar doğru bilmiyorum. orayi gördükten sonra lvl düşerek sp kasmayı birakmaya karar verdim zaten : ) atladım bişeye bakalım 80 lvlin sonunda yine bu topicten kesin sonucu yazarım size .. : )
  • ama şunu unutma bak ben full gaplı kasıyom yani şuan hunlarda 28 den 29 a geçmesi 12-13 saatten fazla alıyo. şimdi bide 50 olduğunu düşün acaba kaç günde 1 lvl atlayacan böle 80 e kadar gitmek belki daha fazla zman alacak bende işte tam bilemiyorum
  • benide o düşündürüyor sub-zero : ))) hunlarda kastım bende sp yi şu zamana kadar.. 90 lvl wizard ile 96 lvl nükerle sağli sollu kasıyoruz. ama gel gelelim lvl düşürme boğdu beni. 50 li lvllerde lvl atlamak zorlaşıcak iyice ama istediğim sp ye ulaştığımda gap'i düşürürüm yada 0 gapla devam ederim..
  • lvl düşürme için ayrı bi zaman harcama bi tane acc aç 10 lvllik elinde cleric olan bi char ölsede zaten öldüğü yerden kalkar. charın lvli kastığın yere fazla gelince birinden başla aynı anda bot kassın sen lvl düşür dierleri kasmaya dvm eder hem böle teker teker hallet tartık kaç char kasıyonuz bilmiyomda lvl düşürme bu kadar gına getirdiyse 5-6 char var heralde :) bide şuan ben bunu deneyecem. penonlarda falan kasacak seviyeye getirecem charları lvl atlamaları zor olacak haliyle gapta full zaten o zaman lvl düşürme sıklığı azalacak ama işt edaha önce hiç denemedim şimdi bunu deneyecem. eğer hunlardan güzel olursayazarım sana :)
  • ben senin dediğini downhang cavede düşünüyorum. : )) penonlarda mantikli aslında gerçi gold botlar eskiden bayagi yoktu şimdi doluşmaya başladılar heryere. bakalım hayırlısı artık : )) haber veririm sana denedigimde sen önce denersen sen haber verirsin : )

    build için ise pacheon / lighting / cold da kararım kesin artık ; )
  • OK benden önce lvl alırsan haberini bekliyom :)
  • Bence str okçuya cold defansı yada coldda her herhangı bır buff katkısı olmayacaktır kardeşim.Bunu char 90küsüre gelınce sende fark edeceksın.Benım onerım legend5 e gore soylersek 20cold 90light 110fire 110 pacheon coldda str bowun işine yarıcak sadece snow shıeld var.Uniq sevmenle cold light pacheon buildi arasında bence bır çelişki var derim.Yinede standart buildlere takılmadan yaratıcı olmak güzel
  • Hols arkadaşım teşekkür ederim fikrin için. lakin bunca zamandir 1 tane uniq peşinden koşmuş adam degilimdir : )) sadece bundan sonra yapmayi düşünüyorum.. cold'un bufflariyla pek işim olmayacak zaten olmazsa olmaz bi buff'u yok. pvp yapmayacagım için snow shield'e ihtiyaç duyacagımı sanmıyorum. standart yapılandırmalar var heryerde zaten bow için. cold'da el yakması belirli yerlerde işime yarar diye düşünüyorum.

    peki bu yapılandırma da garment giymeyi düşünüyorum nasıl olur ?

    ( aşırı dereceli bilgiye sahip değilim oyunda sorularımla sıkıyorsam kusuruma bakmayın ) ; ))
  • Garment giy.Ama coldun el yakma amacı dondurup savunmaya çekılmek degılmı?Sen str ch bowsun savunmaya ıhtıyacın varmı?Pacheon'a ait arrow comboları savunmana yeter de artar bıle.Sana lazım olan tek şey attackdır light-fire birleşmesi bunu sağlar.Cold 100 yapman tamamen gereksizdir bence.Hala 20cold 90light 100fire 100pacheonda ısrarlıyım Eger pvp videolarında dikkat edersen artık chıne'de her turlu char snow shield açıyor ve nuker olsun str char olsun snow bıttıkten sonra nalları dıkıyor bence snow shıeld chıne charların olmazsa olmazı halıne geldi.
  • hols bulandırdın iyice kafami : )))) caymak üzereyim değil caydım sanırsam. söylediklerin mantiksiz degil tabiki.. ya nasip.. pacheon lighting acik şimdilik sadece bakalım hayırlısı olsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.