Şimdi Ara

[size=2]çgr lar duyulmu yo![/size]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar samsungun bi kaç moldelinde karşılaştım..zil sesi önce kısık sonra birden yükseliyo çgrlar bu yüzden duyulmuyo..baktım zil sesi ayarlarından mı die deil..E200 kullanıyorum ondada bu sorun var..bu sorunu yaşayan başka E200 ya da herhangi bi samsung kullanıcısı var mı aranızda?

• Samsung' ların durumunu bilmiyorum ama çağrı geldiğinde sesin ilk etapta az olup daha sonra artması bir problem değil. Telefon üreticileri bunu bilerek yapıyor. Çağrı geldiğinde telefon kulağınıza yakınsa yüksek ses kulağa zarar vermesin diye böyle yapıyorlarmış.

Yukarıda bahsettiğim durum için sanırım kullanıcının yapabileceği bir şey yok. Ayrıca şöyle bir şey var; bazı telefonların zil sesi ayarlarında ''artarak'' diye bir seçenek var. Kullandığınız telefonda böyle bir seçenek varsa onu kontrol edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Samsung' ların durumunu bilmiyorum ama çağrı geldiğinde sesin ilk etapta az olup daha sonra artması bir problem değil. Telefon üreticileri bunu bilerek yapıyor. Çağrı geldiğinde telefon kulağınıza yakınsa yüksek ses kulağa zarar vermesin diye böyle yapıyorlarmış.

Yukarıda bahsettiğim durum için sanırım kullanıcının yapabileceği bir şey yok. Ayrıca şöyle bir şey var; bazı telefonların zil sesi ayarlarında ''artarak'' diye bir seçenek var. Kullandığınız telefonda böyle bir seçenek varsa onu kontrol edin.
    forever and ever
  • artarak dıe bı secenek var da o ısaretlıyle kaldırman lasım.ama eger yoksa yapcak bişey yok maalesef

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.