Şimdi Ara

CGN uygulamayan İssler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmeyi düşündüğüm netspeed bile CGN kullanıyor. 10 TL verip statik ip almak lazımmış. O zaman fiyat avantajı kalmıyor ki ? Tavsiye edebileceğiniz sağlam İss varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 27 Nisan 2018; 23:48:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygulamayan yok cgn'ye denk gelme ihtimalin en düşük olan iss türk telekom.
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Vodafone nette yok galiba ben hiç denk gelmedim fiyat olarak TT çok abartı ne yapacam bilmiyorum

• Limonen kullanıcısına yanıt
    Hepsinde cgn var sadece büyük isslerde daha fazla ip olduğu için cgn'yi daha az uyguluyorlar ama netspeed'de 3000 küsür ip varken 20 bin abone var mecburlar yani cgn uygulamaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Geçmeyi düşündüğüm netspeed bile CGN kullanıyor. 10 TL verip statik ip almak lazımmış. O zaman fiyat avantajı kalmıyor ki ? Tavsiye edebileceğiniz sağlam İss varmı.

Cgn kullanmayan iss yok. İss'nin elindeki ip sayısı ve iss'yi kullanan kişi sayısına göre cgn'ye denk gelme olasılığınız değişiyor. Türknet'te nerdeyse herkes cgn ile kullanıyor. Netspeed'te 10 lira statik ip yine iyiymiş. Türk telekom 16 tl, superonline 14,9. Türknet 12 tl istiyor. Superonline ve Türknet'te güvenli internet alınarak cgn'den çıkılabiliyor. (Tabi ek bir filtreme oluyor ve ping 5-10 ms artıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 28 Nisan 2018; 0:02:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cgn yüzünden bende dün türknet ten statik ip aldım.akşamları youtube netflix puhu vs vs takılarak izlerdim,dün akşam denedim kaymak gibi olmuş.. hız testinde wifi ile 30-35mbit 27 ms alıyordum değişiklik yok aynı.bf 1 de dice serverlarında 55-56 ping de oynadım. Maliyeti 72 lira oldu ama sonunda kafam rahatladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün netspeed başvurumu yaptım ofislerine giderek denizlide yaşadığım için temsilciyle yüz yüze görüştüm ve cgn artık bizler için zorunluluk oldu cevabını aldım ipv6 protokolune geçilmeden bu problem malesef devam edecek dedi bende mecburen statik ip almak zorunda kaldım digiturk 4k ve bein connect çalışmıyor cgn de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet CGN Rezilliği
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memet0864 M kullanıcısına yanıt
    CGN olunca ip yurtdışında bir yerdemi gözüküyor acaba

• quote:

CGN olunca ip yurtdışında bir yerdemi gözüküyor acaba
    anonim görünüyor
    ya anonim ya fransa görünüyor netspeedte. dsmart go halâ çalışmıyor
  • memet0864 M kullanıcısına yanıt
    Bende denizlide netspeed kullanıyorum ve yurtdışı pingleri 15 20 civarında arttı rica etsem vie.valve.net ve lux.valve.net adreslerine traceroute atıp paylaşabilirmisiniz karşılaştırma amaçlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

ya anonim ya fransa görünüyor netspeedte. dsmart go halâ çalışmıyor
    O zaman tüm siteler açıktır değil mi

Bende pcde engelli ama aynı wifi ağına telefondan girince açılıyor tüm siteler nasıl iş anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

Bende pcde engelli ama aynı wifi ağına telefondan girince açılıyor tüm siteler nasıl iş anlamadım
    Bankalarda sıkıntı çıkar mı

• Millenicom kullanıyorum, CGN uygulaması yok. Hiç rastlamadım diyebilirim. Fiyatlar pahalı ve taahhüt olayı var. Bence Netspeed daha tercih edilebilir bir İSS. Şahsen ben de temmuz ayında Netspeed'e geçiş yapacağım.

• Merhaba arkadaşlar bende Türknet kullanıyorum. Modem arayüzü ile ip sorgulama sitelerindeki sorgulama yaptıgımda görünen ip ler ikiside aynı bende. Daha önce modem arayüzündeki ip le sorgulama yaptıgımda çıkan ip ler farklı idi sonra müşteri hizmetlerini arayıp cgn havuzundan çıkmak istediğimi bildirmiştim ve işlemimi gerçekleştirmişlerdi. bunun için ayrıca neden statik ip alıyorsunuzki ?
    ben sıkıntı yaşamadım
  • quote:

O zaman tüm siteler açıktır değil mi

Alıntıları Göster
    full hepsi açık bende vpne gerek yok engelli tüm siteler +18 ler wikipedia vs aklınıza ne gelirse açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 9 Mayıs 2018; 0:53:4 >
  • quote:

Bankalarda sıkıntı çıkar mı

Alıntıları Göster
    bende de sıkıntı yok dsmart go ve digiturk 4k kutu sorunlu onuda çözenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

Bende denizlide netspeed kullanıyorum ve yurtdışı pingleri 15 20 civarında arttı rica etsem vie.valve.net ve lux.valve.net adreslerine traceroute atıp paylaşabilirmisiniz karşılaştırma amaçlı?
    CGN uygulamayan İssler

CGN uygulamayan İssler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 9 Mayıs 2018; 1:35:28 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.