Şimdi Ara

cfosspeed e gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynarken {örn:css} pingim bir anda fırlıyor ve 2 dk kendine gelmesini bekliyorum.[ping 500 e kadar cıkıyor]internet hızım 4mbit.sizce cfosspeed kurunca bunu önleyebilirmiyim?ağı 2 kişi kullanıyoruz..diğer pc sadece msn+surf.

• daha önce kullanmıştım ancak gözle görülür bir etkisi olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

oyun oynarken {örn:css} pingim bir anda fırlıyor ve 2 dk kendine gelmesini bekliyorum.[ping 500 e kadar cıkıyor]internet hızım 4mbit.sizce cfosspeed kurunca bunu önleyebilirmiyim?ağı 2 kişi kullanıyoruz..diğer pc sadece msn+surf.

Ping durduk yere artıyorsa; diğer bilgisayardan download yapılıyor olabilir.. cFOS' u ben de kullandım belki paylaşım programlarında (emule, torrent, .. vs.) işe yarıyor olabilir ama ben de gözle görülür bir etkisini göremedim.. cFOS' un kendi hız göstergesi de fazla gösteriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

oyun oynarken {örn:css} pingim bir anda fırlıyor ve 2 dk kendine gelmesini bekliyorum.[ping 500 e kadar cıkıyor]internet hızım 4mbit.sizce cfosspeed kurunca bunu önleyebilirmiyim?ağı 2 kişi kullanıyoruz..diğer pc sadece msn+surf.

Ping durduk yere artıyorsa; diğer bilgisayardan download yapılıyor olabilir.. cFOS' u ben de kullandım belki paylaşım programlarında (emule, torrent, .. vs.) işe yarıyor olabilir ama ben de gözle görülür bir etkisini göremedim.. cFOS' un kendi hız göstergesi de fazla gösteriyor..

diğer bilgisayardan download yapılmadığından eminim..
    ancak baska oyuncularda böyle sorunlar yaşıyorlar..acaba hattan mı kaynaklı?

• Hattan kaynaklı olabilir. Cfosspeed, uzun vadede upload/download dengesini sağlıyor. Ping'ler konusunda pek yararı olmaması lazım. ADSL'de ping'ler zaten rezil gibi. Siz diğer bağlantıyı iptal edip, hattı sadece kendi bilgisayarınıza çekerek bir deneme yapın. Onda da aynı sorunun olup olmadığına bakarak, sorunun çözümünü kolaylaştırabilirsiniz.
  • torrentler için dünyanın 8. harikası diyebilirim.
    1 mb bağlantıda 25 kbyt upload yaparken sorunsuz sayılabilecek şekilde web sayfalarını açabiliyorum. cfosspeed olmasa mümkün değil. sayfalar açılmaz yani.

pingler için de ayarları var. cfosspeed ayarlarını "oyun için"e ayarlarsan faydası olur düşüncesindeyim. kurarsan zararı olmaz, faydası olur
  • biraz daha bilgilendirirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

biraz daha bilgilendirirmisiniz?

yani ne gibi?
    mesela basitçe ekran görüntüsü vermek gerekirse...

cfosspeed e gerek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.