Şimdi Ara

Cfmoto 150nk Nasıl Motordur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle yeni kayıt yapma gereksinimde bulundum konuya gelirsek başlangıç motoru olarak bu motoru koydum kafama şekli şemali gayet güzel tasarımı hoş geliyor beygiri biraz düşük geldi bana aşırı hızda yapmayı düşünmüyorum o yüzden benim için bir eksi değil siz önerirmisiniz bana yaşım 17 boyum 1.72 hiçbir motorsiklet tecrübem yok.

• Ona 7 bin verene kadar git YBR al, CBF al. Tamam, tip olarak CFMoto daha güzel ama sağlamlık daha önemli.
  • Açıkçası tip benim için önemli etken ybr ve cbf pek tercihlerim arasında değil cfmoto çokmu kulanışsız sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün beşiktaşta park halindeyken gördüm bu motoru. Önceden internette de görmüştüm, yakından görünce daha çok beğendim ve fabrika hatası vs var mı diye araştırmıştım. Hiç sorunu yok diye hatırlıyorum ama motosiklet.net te bu motorun konusuna bakmanı öneririm araştırmak için.
  • baslangıc motoru ıcın gayet gucu yeterlı evet fıyatına gore tipi şekli şemali cok ıyı,su sogutma dısk fren gıbı artılarıda,çinlilerin arsında en iyilerinden biri oldugu ve teknık ozellıklerının gayet basarılı oldugu cok acık,fakat kronık arızası varmıdır kullancıları memnunmudur bılemıyorum.

alınmaz dıyemem fakat ıyıce arastırılıp sorusturulmalı kanaatındeyım,cunku ybr gıbı yıllardır kendını ıspatlamıs bır model degıl.

özetle ben,bir tık olumlu bakıyorum,begenıyorum sadece paran yetıyorsa gıt gozun kapalı al diyebileceğim bir model değil henüz.
  • Arkadaşlar motoru bayide inceleme fırsatı buldum ancak sele biraz bana yüksek geldi sıkıntı yaşıyacağımı düşünüyorum cbf ile ybr incelemek zorunda kalıcam

• sametxly kullanıcısına yanıt
    Hero Hunk modelinde bakmani öneririm,rahat ve alçak sele,kolay kullanım ve tipi güzel ama metrelik resimlerle hüküm verme derim git en yakın bayisinde otur dene,5 yıl garantisi göre ardı etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 11 Mart 2017; 17:9:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    DOHC veya SOHC motor hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı biraz tuzlu geldi ama bütçemi aşmadığı için mesele değil. Kulanışlığı ve tasarımı benim için ön planda malum ilk motorsikletim olucak kesilikle heroyu inceliyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametxly -- 12 Mart 2017; 0:2:58 >
  • bunun yerine 500 tl daha ucuz pulsar ns 150 alabilirsin hem daha sağlam tip olarak da gayet iyi
  • Hocam her motor önerisine cbf ybr yazan dedelere bakmayın gayet iyi motor çinlilerin en iyisi diyeibliriz
  • mesajı edıtlemek yerıne yenıden yazıyorum cunku motor forumlarındakı yorumlardada mıllet hıddetlenmıs bencede haklılar 8900e cekılmıs fıyatı tam fırsatcılık yaptılar,tıpı guzel muzel tamamda Allahın Çin motorunada 9000lıra para verılmez,nerdeyse 2 tane cbf parası.

ayrıca kullanıcılarının yazdıgı yedek parcalarının asırı pahalı olması olayıda cnaımı sıktı acıkcası.
  • Arkadaşlar motorun fiyatı 9000 bin lira olmuş o fiyatlara çıkamam çıksamda vermem yazık günah cbr 125 10 bin küsür lira yahu.

• 9000 e o motordan alan çıksın tüm foruma benden çay.

Saçmalığın daniskası. Git ikinci el duke al daha iyi ciddiyim.

Ya da az daha koy ns200 al üzmez en azından paranın hakkını verirm

• Seçimimi bajaj pulsar 150ns ile yaptım motordan memnun gibiyim sele biraz yüksek geliyor bana ama gerçekten kullanması çok kolay vites geçişleri vs çok güzel ne kadar 150lik de olsa kaçıyor bide boy sıkıntım olmasa güzel olucaktı
  • Bence Gayet güzel gösterişli bir motor. Araştırdığım kadarıyla kronik bir sorunu da yok. Bence alınır.
  • Teşekkür ederim motorumla acemiliği attım. seneye r25 almayı planlıyorum. Hakkımda hayırlısı daha güzel makineleride Allah size nasip etsin inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.