ya bende birkac cfg war bunları oyunu yukledim yerden cstrike klasorune actım oyuna girince exec cfgadı.cfg yazıorum fakat command offline oluyor sxe mi blockluyo acaba yada yanlısmı kullanıyorum bilmiyorum ama oyunda fps filan ayarlı oldu sonra isimde 3D|-morgan oldu kontroller filan deisti dorumu kullanıyorum ???*
sXe zaten command offline diye yazar her zaman onda problem yok.
Ayarlarınızı değiştirdiyse CFG etkinleşmiştir. Hile içeren CFGlere yardım etmiyoruz ayrıca bunu da belirtelim.
Sorunun çözümü bütün indirdiğiniz cfg dosyalarını silmek, kendi config.cfg dosyasınızı geri dönüşüm kutusuna göndermek ve kendi ayarlarınızı kendinize göre baştan başlayıp yapmak. Eğerki başlangıç aşamasında biraz zorlanırsanız PM atın size yardımcı olabilirim.
alias komutu içeren cfg dosyaları merak etmeyin profesyonel oyunculara ait değil. Ayrıca profesyonel oyuncular oyuna script eklemek zorunda da değil. Milletin uydurduğu cfg sayısı milyonu geçti, içerisine c#, html, amxmodx, dotnetframe kodları, hile yazılımının kodlarını ekleyen arkadaşlar cfgleri sonunda 80mb boyuta kadar getirdi, bende onları tebrik ettim
tmm tesekkur ederim RemagX in gonderdigi linkten bir cfg olusturdum tesekkurler