benim şu an için öyle bir derdim yok çok sükür.Çünkü benim oynayacağım tonla oyun var.Son 4 senede çıkan 3-5 oyun hariç hiçbir oyun bitirmedim.CF sistemim var ve resmen oyun açlığım var şu an ama illaki bende angrybirds ve mario oynayanlar grubuna katılırım bir süre sonra.
bnde snn gıbıyım sıstemı aldımmı artık
quote:
Orijinalden alıntı: DUKES
benim şu an için öyle bir derdim yok çok sükür.Çünkü benim oynayacağım tonla oyun var.Son 4 senede çıkan 3-5 oyun hariç hiçbir oyun bitirmedim.CF sistemim var ve resmen oyun açlığım var şu an ama illaki bende angrybirds ve mario oynayanlar grubuna katılırım bir süre sonra.
Şuan değil ama önceleri çok oynadım arkadaşlarım gülüyordu
quote:
Orijinalden alıntı: anexiety1 Bide köprü kurma oyunlarını tavsiye ediyorum. Crossfire harika çalışıyor oyun
bi de oyunları bitirmekten bahsetmişsinz.. mesela crysis2 en zor seviyede bitiriliyor mu?? yoksa en kolayda ben de bitirdim ama oyunu bitirmiş sayılır mıyım bilmiyorum :)
Ben.
quote:
Orijinalden alıntı: profxx
bi de oyunları bitirmekten bahsetmişsinz.. mesela crysis2 en zor seviyede bitiriliyor mu?? yoksa en kolayda ben de bitirdim ama oyunu bitirmiş sayılır mıyım bilmiyorum :)
Dostum bende senin gibi düşünüyordum ve sonra karar aldım kendi kendime oyunu en zor seviyede bitirmezsem o oyunu bitirmiş saymıyorum kendimi.Mesela generals zero hour var campaigni medium da ancak bitirdim hard da bitirmek tam bir psikopat olmayı gerektiriyor.
En çok zorlandığım oyunlardan diğerleri ise gran tourısmo 2 ve gta san andreas idi.GT2 tam 5 ayda bitti 300 turluk yarışlar sağolsun.GTA SA ise 4 ayda bitti ne uzun senaryosu varmış oyna oyna bitmek bilmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: DUKES
quote:
Orijinalden alıntı: profxx
Dostum bende senin gibi düşünüyordum ve sonra karar aldım kendi kendime oyunu en zor seviyede bitirmezsem o oyunu bitirmiş saymıyorum kendimi.Mesela generals zero hour var campaigni medium da ancak bitirdim hard da bitirmek tam bir psikopat olmayı gerektiriyor.
En çok zorlandığım oyunlardan diğerleri ise gran tourısmo 2 ve gta san andreas idi.GT2 tam 5 ayda bitti 300 turluk yarışlar sağolsun.GTA SA ise 4 ayda bitti ne uzun senaryosu varmış oyna oyna bitmek bilmedi.
Ben aynı konuyu tekrar tekrar oynayamıyorum, zorluk derecesi artsada heyecanı kalmıyor benim için sıkıcı geliyor 2. ye veya 3. ye oynamak Son zamanlarda beğenerek oynadığım darksiders ın türkçe alt yazısı çıktı bi gireyim dediğim zor seviyede oynayım hem ingilizce oynarken bazı terim kelimeler yüzünden hikayenin kaçan yerleri olmuştu... ama sıkıcı geldi 2. bölümden sonra bıraktım :S
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
Ben.
Bu oyun PC de var mı eskiden saatlerce ateri salonunda oynardık
bir ara bizim arkadaşlarda bir dvd dolaşıyordu, sega-game star oyunları emulatörleri ile bir dvd'de autorun edilmiş haldeydi, adını sorup buraya yazayım.
bnde suan slı yada cf yok ama eminim suan oynadıgım tusubasa sizde cok güzel görükür denemelisiniz :D
Mayın tarlasının üstüne tanımam...
Hayatın kendisi gibi bir oyundur: Hesapsız kitapsız bi yere varamazsın. Sadece hesap yapıp yavaş kalırsan karizma yapamazsın. Hem hesabı iyi yapıp hem hızlı olsan dahi %100 kazanamazsın ooooof of...
10 senedir oynarım elim mouse tuttukça da oynamaya devam edeceğim yegane oyundur heralde
quote:
Orijinalden alıntı: blablablachn
bnde suan slı yada cf yok ama eminim suan oynadıgım tusubasa sizde cok güzel görükür denemelisiniz :D
Bu oyunu öyle oynardık ki 3-4 tane gizli şifresini bulmuştum. Şimdi editörler sayesinde her şey yapılabiliyor ama orjinali gibi olmaz ki...
@anexiety1
Olmaz mı hiç! Nes emülatörle gayet de güzel oynanıyor.
Forumdaşımız bu başlıkla, kıran kırana fiyat mücadelelerinin yaşandığı ikinci el ekran kartı piyasasına resmen bilek sallamış...
En son can sıkıntısına hiç de tarzım olmayan bir oyun aldım steam kampanyasından: METRO 2033. Ama oyun güzeldi o ayrı mesele.Zannederim Cuma akşamıydı aldığımda, pazar akşamı bitti oyun.Pazartesi gene aynı pozisyon.Film izliyoruz artık, koskoca bilgisayar media player oldu...
ermiş insanın hali başka oluyor tabi. senin durumunu şöyle açıklayayım ben: ayranı var içmeye, atsız gider s.ç......
quote:
Orijinalden alıntı: alito
ermiş insanın hali başka oluyor tabi. senin durumunu şöyle açıklayayım ben: ayranı var içmeye, atsız gider s.ç......
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
bir ara bizim arkadaşlarda bir dvd dolaşıyordu, sega-game star oyunları emulatörleri ile bir dvd'de autorun edilmiş haldeydi, adını sorup buraya yazayım.
Hocam haber bekliyoruz hala Takip
Vatanbilgisayardaki elemanların yalancısıyım artık ne kadar doğru bilmiyorum. Yaklaşık 8.000 TL'lik bir sistem kurduran bir vatandaştan bahsetmişti eleman. Sistemi satın alan adam internette gezinme ve msn vs. için satın aldığını söylemiş. Artık ya o satın alan eleman ya vatandaki eleman biri salladı veya gerçekten doğru söylüyorlar.
Doğruluk payı olabilir diye düşünüyorum bir yandan da. Zira tek yapacağı işlem arama yapmak olan kişi gidip dünyanın parasını hiç bir özelliğini kullanmadığı cep telefonuna harcıyorsa bu da doğru olabilir.
Üstüne tanımam!!! Herhalde rahat 15 yıllık vardır. Tek kusuru pil tüketimi oc li GTX 480'e bezemesi...
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
Hocam hala bekliyoruz bu emulator ü
Eeee arkadaşlar başka oyun var mı CF/SLI sıkılmadan oynayabileceğimiz 40-45 mb lık