Şimdi Ara

Cezmi kalorifer dh'den espiri çalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
3
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cezmi kalorifer dh'den espiri çalıyor.

Hatırlar mısınız, bu adamın yaktığı para hakkında birkaç gün önce bir konu açılmıştı altta da ismini hatırlayamadığım bir üye aynen "babam paralar üşümesin diye beni yakardi " yazmıştı. Cezmi bey sabahtan akşama kadar pcde zaman geçiren birisi. Eğer böyle bir espiri çalıntı olmasaydı bizden önce o yazmış olurdu ama Fotoğrafı 3 4 saat önce paylaştı.

Konularda paylaşılan kızlarla SMS whatsapp konuşmalarını Cezmi kendi sayfasina kopyala yapıştır yaparak paylaşıyor. Cezminin sayfasına baskın yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoyevskii -- 4 Ağustos 2015; 12:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Cezmi kalorifer dh'den espiri çalıyor.

• Helal şerlok

• bu espiri ben doğduğumda yapılmıştı
  • Tek derdin bu olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu espiri inci sözlükten çıktı.
  • Arkadaşlar adamlar başka nerden komik paylaşım edecekler.Madem patent alalım diyprdunuz.Faceye sayfa açalım orda yayınlarız bızı berbat espirileri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu espri vardı zaten.

• Bu tarz siteler (cezmi,issizler vs) zaten %90 internetten bulduklarini kendisinin esprisiymis gibi yayinlayarak iş yapan siteler. Sasirdin mi buna sen

• konuyuda ben açmıştım videoyuda ben paylaşmıştım Harbi feci koydu lan. Basit görünsede o kadar uğraştım video için. Ortada pablo escobar boşluğuda vardı. Bu video tutar diyordum. Bk etti cezmi. adamın 50 tane videosu çıkar şimdi. izleyin bari destek verin dh liler birbirine sahip çıksın

video buydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 4 Ağustos 2015; 13:44:26 >

• Hayati dh'den ibaret zanneden baska bir uye. Zaten dh'deki esprilerin %99'u da baska yerlerden calinti.

• quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Hayati dh'den ibaret zanneden baska bir uye. Zaten dh'deki esprilerin %99'u da baska yerlerden calinti.

kardeşim olay o değil. Bu espiri dh den çıktı. Konuyu açtım arkadaş yorum attı komikti tuttu. bu cezmi adlı karakter kendi yapmış gibi gösteriyor. Bize bu koyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dostoyevskii

Cezmi kalorifer dh'den espiri çalıyor.

Hatırlar mısınız, bu adamın yaktığı para hakkında birkaç gün önce bir konu açılmıştı altta da ismini hatırlayamadığım bir üye aynen "babam paralar üşümesin diye beni yakardi " yazmıştı. Cezmi bey sabahtan akşama kadar pcde zaman geçiren birisi. Eğer böyle bir espiri çalıntı olmasaydı bizden önce o yazmış olurdu ama Fotoğrafı 3 4 saat önce paylaştı.

Konularda paylaşılan kızlarla SMS whatsapp konuşmalarını Cezmi kendi sayfasina kopyala yapıştır yaparak paylaşıyor. Cezminin sayfasına baskın yapalım

Nasıl temiz yüzlü bir adam,

• helal qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Hayati dh'den ibaret zanneden baska bir uye. Zaten dh'deki esprilerin %99'u da baska yerlerden calinti.

kardeşim olay o değil. Bu espiri dh den çıktı. Konuyu açtım arkadaş yorum attı komikti tuttu. bu cezmi adlı karakter kendi yapmış gibi gösteriyor. Bize bu koyuyor.

@halemo_96 Yukarıdaki espiri baska yerlerden alıntı olabilir. Ama Cezminin dh'de paylaşılan fotoğrafları kendi sayfasında paylaştığı gerçek. Hatta bir üyemiz "Cezmi kalorifer dh de paylastigim whatsapp fotoğraflarımı çalmış " diye konu açmıştı.

@Havya Makinesi bu videoyu ilk sen mi yaptın yoksa başka bir videodan görerek mı yaptin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoyevskii -- 4 Ağustos 2015; 13:49:20 >

• Kızlara hamile diyoruz diye konu vardı annemle aramde geçen konuşmayı da almış!1!1!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dostoyevskii

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

@halemo_96 Yukarıdaki espiri baska yerlerden alıntı olabilir. Ama Cezminin dh'de paylaşılan fotoğrafları kendi sayfasında paylaştığı gerçek. Hatta bir üyemiz "Cezmi kalorifer sh de paylastigim whatsapp fotoğraflarımı çalmış " diye konu açmıştı.

@Havya Makinesi bu videoyu ilk sen mi yaptın yoksa başka bir videodan görerek mı yaptin?

Pablo escobar çok tutuyor. Facebook sayfam vardı ne zaman pablo ile ilgili birşey paylaşsam deli beğeni alırdı. O arada çok iyi öğrendim hayatını. Videoyuda tamamen ben hazırladım. yani ilk ben yaptım. kızı için para yakması reklamınıda ben yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 4 Ağustos 2015; 13:55:44 >

• boşlaldım kardes eyw.

• quote:

Orijinalden alıntı: Memleket Sandıkları

Kızlara hamile diyoruz diye konu vardı annemle aramde geçen konuşmayı da almış!1!1!

Yukarıdaki alıntıladığım cevapta senin konundan bahsettim. Cezminin sayfasında paylaşıldığı o fotoğrafı bulabilirsem konuya koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoyevskii -- 4 Ağustos 2015; 13:49:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.