anlamak münkün degil şuanda kullandıgım nick (kemalhirca) cezayla şuanda aktif degil daha önceden kullandıgım kemalhirce 1905 nickle nete girdim ve neden ceza aldıgımı yazmalarını rica ettim ertesi gün cevap yerine eski nick;'imine devre dışı bırakıldı bu ne mantık cevap olarak diger nick de devre dışı spor bölümünde şuna kanaat getirdim fenerle alakalı topiclerde nedense adminler resmen adam kayırıyor yarın bu nicklede kesin foruma giremiyecem ana avrat küfürmü ettim allahın her günü galatasaray hakkında o kadar yazılar yazılıyor bir allahın kulu ceza almıyor ve yazıları forumda duruyor ben bunda art niyet ararım geçici bile nick dondurulacaksa bunun önceden uyarı olarak bildirilmesi yada pm den yada mail adresine varsa kusuru bildirilmesi lazım hangi çagda yaşıyoruz
çok kısa süredir forumda olmama ragmen senin tam bir fanatik oldugunu anladım. bence kesinlikle haketmissindir, umarim senin gibi provakatörler ceza almaya devam eder ve temiz bi forum olur.
söyleyende 1 mesaj atmış.. nereden farkettin 1 mesajla adamın ne olup olmadığını? aklıma fake olabileceğin geliyor sadece. 1 mesajla insan boyundan büyük yorum yapmaz çünkü...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
söyleyende 1 mesaj atmış.. nereden farkettin 1 mesajla adamın ne olup olmadığını? aklıma fake olabileceğin geliyor sadece. 1 mesajla insan boyundan büyük yorum yapmaz çünkü...
fikir edinmek için geçmis konulari okumam yetmez mi? ayrıca sanane!
mesela seninde nasil biri oldugunu çözdüm, burnu 5 karış havada, dünyanın kendi etrafında döndügünü zanneden, ona buna b*k atmaktan zevk alan zavallının tekisin.
mesaj sayısıyla adam olunsaydı ..............
aferin devam et böyle.çok zeki gördüm seni... birde kendine yorum yap bakalım merak ettim ne diyecen? fake seni
samsamo 3 Ekimde foruma üye olmuş bir fakesin ve eski nick in her neyse yeni üyeymiş gibi yazmandan belli ayrıca yaklaşık son 1.5 senedir cezada almadım ve en son ben 3 ekimden önce ceza aldım benim tüm forumda yazdıgım yazıları geçmiş konulara girip bir oku istersen ve daha dün foruma üye olup maşallah daha kimseyi bilmeden provakatörlük yapan varsa şu anda o sensin
Neden kilitlendim diye sormanın yeri burası değil. Kullanıcı hesabınız ile girmeye kalktığınızda orada bir mail adresi çıkıyor. forumdestek@donanimhaber.com diye. O adrese mail atıp sararsanız direkt admin tarafından cevaplanırsınız.
Şimdi merak edip ben de baktım neden ceza aldığını. İnsan neden ceza aldım demeye bile utanır. sibiarski'ye söylediğin sözden dolayı almışsın. Heralde aklına her geleni pat diye yazıyorsun. Ne yazdığını hatırlamıyorsan forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atıp sor ben ne yazmışım diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme