Şimdi Ara

Cezaevinden 2 ay önce çıktım. Soruları alayım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
5.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: reqedit7

quote:

Orijinalden alıntı: FenerbahçeliTR

Bende dizilerdeki gibi sandım kogus kendi oda ilk defa duydum vay be evden rahat

Haftada 2 kere halısahada maç düzenleniyordu koğuşlar arası. masa tenisi, voleybol her türlü spor vardı. Saz kursu, Kuran kursu, tahta boyama, berbercilik gibi zaman geçirecek şeyler boldu.

mezunum,1 yıldır üni sınavına çalışıyorum şu dediklerinin birini bile yapamadım allah belamı versin,ne suç işledim ben, hapistekiler bile benden iyi yaşıyor, nasıl hayat lan bu .

o ayakların serbest dolaşabiliyor ya ondan iyisi yok potasyum nitrat reyis boşver

• şurda cezaevine özenenler var şaka gibi.
  • beni de içeri attır az sosyalleşeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
    Hocam adam seni işe neden aldı yani nası tanıştınız ?
    Ama asıl sorun çevrenden gelir diye tahmin ediyorum "içeri girdi" sağda solda konuşurlar.

Gardiyanlar size nasıl konuşuyordu sert mi ?

Defalarca çıkarın beni ben suçsuzum dedinmi ve içeride ya suçsuzluğum ispatlanmazsa diye korktun mu ?

• Benim arkadaşımda içeride şuan. Ehliyetsiz 6 yaşındaki çocuğa çarpıp öldürdü.

Daha görüşemedim kendisiyle. Maltepe ceza evine girmiş oda. Oyüzde bir kaç soru sorayım hocam. Cevaplarsan sevinirim.

1) Pasif insanlar üzerinde baskı kuranlar var mı

2) Sen içerideyken temiz yüzlü düzgün insanlar var mıydı ?

3) İçerideyken hiç kavga çıktı mı ? Kavga ettin mi ?

4)Banyoyu kendi şahsi oda da mı alıyorsun yoksa herkesin banyo yaptığı yerde mi ?

5)Hesabına aylık 500 lira yattığı takdirde düzgün yaşayabilir misin ?

6) Satranç , okey , tavla gibi oyunları herdaim oynayabiliyor musunuz ?

7) Sizin koğuşta tv var mıydı ?

Not ; arkadaşım 18 yaş üzeri.

• Şok oldum okurken vay arkadaş... Geçmiş olsun kardeşim...
  • Prison breakteki gibi şişleyenler var mıydı kaçış planı yaptın mı en önemlisi yemek olarak ne veriyorlar. Hapishanede koğuş ağası var mı

• Çete kavgaları oluyor mu hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

Benim arkadaşımda içeride şuan. Ehliyetsiz 6 yaşındaki çocuğa çarpıp öldürdü.

Daha görüşemedim kendisiyle. Maltepe ceza evine girmiş oda. Oyüzde bir kaç soru sorayım hocam. Cevaplarsan sevinirim.

1) Pasif insanlar üzerinde baskı kuranlar var mı

2) Sen içerideyken temiz yüzlü düzgün insanlar var mıydı ?

3) İçerideyken hiç kavga çıktı mı ? Kavga ettin mi ?

4)Banyoyu kendi şahsi oda da mı alıyorsun yoksa herkesin banyo yaptığı yerde mi ?

5)Hesabına aylık 500 lira yattığı takdirde düzgün yaşayabilir misin ?

6) Satranç , okey , tavla gibi oyunları herdaim oynayabiliyor musunuz ?

7) Sizin koğuşta tv var mıydı ?

Not ; arkadaşım 18 yaş üzeri.

1)Tabi biraz konuşkan olman lazım ağzın laf yapması lazım ben de pasifim orda öğrendim az buçuk bişeyler :)
    2)Vardı tabii
    3)Evet, kavga ettim tutanak yedim ama bişey olmadı
    4)herkesin odası var kapılar otomatik kilitleniyor cama tıkalyıp gardiyana söyleyip ordan düğmeye basıyor ve açıyor. Odanda tuvaletin yatağın banyon herşeyin var
    5)Bana aylık 100 yatırıyordu ailem gayet rahattım.
    6)Kumar oyunları yoktu sadece satranç vardı.
    7)evet tv vardı. Lig TV bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Prison breakteki gibi şişleyenler var mıydı kaçış planı yaptın mı en önemlisi yemek olarak ne veriyorlar. Hapishanede koğuş ağası var mı

Şişleme falan yok . kaçış planı yaptın. Yemek olarak her şey geliyor gerçekten bazıları ben bunları dışarda yemedim diyor ama az geliyor. koğuş ağası yoktu bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

Geçmiş olsun.
    Hocam adam seni işe neden aldı yani nası tanıştınız ?
    Ama asıl sorun çevrenden gelir diye tahmin ediyorum "içeri girdi" sağda solda konuşurlar.

Gardiyanlar size nasıl konuşuyordu sert mi ?

Defalarca çıkarın beni ben suçsuzum dedinmi ve içeride ya suçsuzluğum ispatlanmazsa diye korktun mu ?

Yazılım üzerine girmiştim adam yazılımcıydı ama herkese güvenmemek gerekirmiş..
    Çıkınca çevrem değişti gerçekten bi üst gözle bakmaya başladılar korkar oldular benden.
    Gardiyanların hepsi üniversite okuyor ya da mezunu. Gençler de vardı bayağı iyilerdi.
    Hiç öyle söylenmedim. Korku herkeste olur

• Otel mi cezaevi mi anlayamadım Şaka bir yana geçmiş olsun. Özgürlük bu hayattaki en önemli şey. Suçsuz yere ceza çekmişsin çok üzüldüm.

Cezaevine özeniyorlar diyen olmuş da herkesin farklı hayatları var. Yaşamadan öğrenemeyiz. Ben şu an ailemle yaşıyorum ama üniversite kazanamadım iş bulamadım belki de sokakta dilencilik yapıcam veya suç işleyip cezaevine giricem hayat nereye getirir bilemeyiz. Dışarıdaki hayat bazen içerideki hayattan daha çekilmez hale gelebiliyor.
  • Vay cezaevine bak, herkesin kendine özel banyosu var, halı saha, masa tenisi, LigTV... Adamlar benden lüks yaşıyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Şu anda cezaevlerinin bütçesine tutuklu ve hükümlü sayısının oranı yani aylık kişi başı maliyet 10.000 lira civarı ediyor, malum kişinin devlete günlük maliyeti ise 100.000 lira civarı. Diyanet'in bütçesine dil uzatanlar nedense bunlara ses çıkarmıyor, medya etkisi işte. Bu kuru gürültü dostlarımız yönlendirilecek koyun sürüsünden başka bir şey değil.

• vay be 1 yil geçmis

• Haftada 1 kere iskender ve baklava veriyorlarmış doğru mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilgincmis ama 18- alti oldugun icin ceza evi biraz daha iyidir 18 ustu olsan farkli olurdu bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen sabunları ne yapıyordunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: reqedit7

quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Videoda 17 yaşında birinin fotoğrafını göremedim hangi foto sana ait ?

Videoda anlatılan olayla senin ne alakası var ? Dolandırıcılık yapan 4 kişi tutuklanmış sende onların arasında değilsin. Olay sana nasıl bağlandı?

Islahevinde eğitim öğretime devam ediyor musunuz ?

Adam öldürme, tecavüz gibi olaylardan yatan var mıydı ?

https://youtu.be/4KDgpjMrB1c?t=1m12s bu benim

Yazılımcı diye yanına girdim dolandırıcı çıktı

eğitime devam ediliyor ama zaten ben bir anadolu lisesi öğrencisiyim ordan devam edersem liseden kayıdımı aldırmış oluyorum.

koğuşta 9 kişiydik 4ü cinayet en iyileri kişiler de cinayetler zaten hırsızların gözü oynar biraz

kanka güzel kaşe basıyosun ha

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.