Şimdi Ara

ceza yemişim ama puanım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. aracımla şehir içinde 50km lik yerde %30 barajını geçerek 488 TL radardan ceza yemiş bulunmaktayım. e devletten sorguladıgımda oyle gozukuyor fakat diğer sayfada aktif ceza puanım sıfır ve herhangi bir engel olmadığı ve ihlalimin gözükmediği çıkıyor. zaten ehliyetim yeni 2 yıllık aday surucuyum. belgelerime baktığımda herhangi bi kısıt yoktur diyor. bu olay nasıl olabilir? arabayı bazen babamda kullanıyor o yemiş olabilir mi? daha ona söylemedim fakat söylesem bile bana kızacak beni suçlayacak. fotoğrafı çekip yollama gibi bir ögede yok olsa daha iyi olurdu kimin yediği...

bu durumda bana ne önerirsiniz?

ceza yemişim ama puanım yok

• Polis durdurup yazarsa ceza puanı düşer yoksa düşmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı kımın kullandıgını nerden bılsınler ? Ehlıyet sahıbı olmadan da araba sahıbı olabılıyorsun sonucta. Abım ılk arabasını aldıgında uzerıme yapmıstı, ehlıyetım yoktu o zamanlar :)

• masterap M kullanıcısına yanıt
    peki, yorumlar için saolun, kafamda karışıklık olmuştu. zaten gezici radardan yemişim. ve son olarak şunu sorayım:

memurun çevirmede durdurup yazdığı cezayı 1 ay boyunca ödemez isen %5 faiz koyuyormuş ve her ay o fiyattan biniyormuş galiba. ben yiyeli zaten 1 ay olmuş fakat hala 488TL yazıyor ve kat/ceza/faiz ibaresi yok. gezici radardan arkadan yemişim. bu cezaya faiz gelir mi? şuan ödeme durumum yok belki 2 hafta sonra falan.

haciz yada el koyma gibi olaylar olur mu? korkudan kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostoryw -- 18 Ağustos 2019; 23:39:12 >
  • Arkadan gelen ceza da tebliğ tarihi önemlidir ceza yediğin tarih değil. İcra haciz bişey olmaz.

• saol icimi rahatlattin, surekli rahatsiz ediyorum ama son kez bisey sormak istiyorum. teblig tarihi dedigin nedir? eve posta yoluyla geldigi tarih falan mi? cunku sadece temmuzda ceza tarihi olarak gözüküyor baska bişi yok.

• Postaci zarfi getirip birakinca zarfin ustune tarih atar bu tarihren itibaren 15 gun için nd oderaeniz yuzde 25 indirimli odersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hakkım helal değil
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonsuzluq S kullanıcısına yanıt
    işte işin komik yanı bu. 1 ay olmus ne gelen var ne giden, nede herangi bi işaret koyan. annemle bekliyoruz, 2 hafta içerisinde ödeyemem 2 hafta sonra ancak. ben en iyisi arastırayım, inşallah baska bi tane daha yememişizdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.