Şimdi Ara

Ceza sebebine bak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan gülüyor artık taraftar bölümü adminleri komik oluyorsunuz artık

Ceza sebebine bak

• Taraftar bölümünün adını gsforum olarak değiştirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişi yazsam banlar yine bu yönetim beni, en iyisi susayım
  • "Genişliğe" yerine "rahata" deseydiniz dikkat çekmez, ceza almazdınız belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

"Genişliğe" yerine "rahata" deseydiniz dikkat çekmez, ceza almazdınız belki.

Muhtemelen almazdı katılıyorum.

Fb bölümünde Gs'yi ilgilendiren konuda "genişliğe bak :D" diye konu açıyorsanız amaç tartışma çıkarmak ve tahrik etmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Fb bölümünde Gs'yi ilgilendiren konuda "genişliğe bak :D" diye konu açıyorsanız amaç tartışma çıkarmak ve tahrik etmektir.

Galatasarayli arkadasim bile bu ne olum dedi o tahrik olmuyor sizler oluyorsunuz. Cok fanatiksiniz galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Galatasarayli arkadasim bile bu ne olum dedi o tahrik olmuyor sizler oluyorsunuz. Cok fanatiksiniz galiba.

Çok ilginçtir ki o konunuza 10'dan fazla şikayet geldi. Bunların arasında Fb'li üyeler de var. Fanatik Beşiktaşlı olmamın bu konu ile ilgili bağlantısını da çözemedim. Forumda Beşiktaşlı olmam ile yönetici olmam arasındaki çizgiyi idare edebiliyorum merak etmeyin.

Cezalarınızı yanlış aldığınızı düşünüyorsanız bunun yeri Forumla ilgili öneri şikayet bölümü değil forum destektir.

İyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.