Şimdi Ara

Ceza'dan Seda Sayan, Adnan Şenses ve Yaşar'a diss. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Luaxelit

quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Ben size pop'u savunduğumu hatırlamıyorum, marifet farklı ya da aynı kelimeleri ortaya yığmak değil, onlara bir anlam yükleyebilmektir.
    Sağa sola küfür etmeye, özel bir ad koyacak kadar ihtiyaç duyan bu akımı reddediyorum.
    Müzik, sanat başka şeyler.

rapi sadece 1 kişiyle değerlendirme herkes öyle deil kardeş

Sagopanın şarkı isimlerini bana söyler misiniz, merak ettim doğrusu, dinlemeye çalışayım.
    Umarım beni yanıltır, çünkü bir "bina" değil, bir "harç yığını" ile karşılaşacağımdan eminim. (Neden acaba(?))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 24 Mayıs 2006; 1:08:04 >

• Seve Seve vericem...
    Sagopa Kajmer-Bağdat
    Sagopa Kajmer-Vasiyet
    Sagopa Kajmer-Kendime Sarılır Donarım
    Sagopa Kajmer-Baatıl Rhyme
    bunları dinle tavsye ediyim..
  • quote:

Seve Seve vericem...
    Sagopa Kajmer-Bağdat
    Sagopa Kajmer-Vasiyet

+
    drama yoları
    küheylan
    üfle güneşi sönsün
    bir pesimistin göz yaşları
    maskeli balo
    yokluk içinde varlık çeksemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Seve Seve vericem...
    Sagopa Kajmer-Bağdat
    Sagopa Kajmer-Vasiyet

+
    drama yoları
    küheylan
    üfle güneşi sönsün
    bir pesimistin göz yaşları
    maskeli balo
    yokluk içinde varlık çeksemde

bunuda dinleyin

bana müsade beyler
  • quote:

Ben size pop'u savunduğumu hatırlamıyorum, marifet farklı ya da aynı kelimeleri ortaya yığmak değil, onlara bir anlam yükleyebilmektir.
    Sağa sola küfür etmeye, özel bir ad koyacak kadar ihtiyaç duyan bu akımı reddediyorum.

rap bu değil sen gerçekten yanlış tanımışsın rapi arkadaşların tavsiye ettiği şarkıları dinle ondan sonra yorumunu bekliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

Sagopanın şarkı isimlerini bana söyler misiniz, merak ettim doğrusu, dinlemeye çalışayım.
    Umarım beni yanıltır, çünkü bir "bina" değil, bir "harç yığını" ile karşılaşacağımdan eminim. (Neden acaba(?))

arkadaşların söylediği şarkıları kesinlikle dinle .ayrıca sagopayı destekleyip cezayı desteklemeyen arkadaşlara sesleniyorum. siz böyle yapmaya devam ettikçe televizyonlarda rap i rezil eden yanlış tanıtan ege çubukçular bimem kimler zart zurtlar görmeye devam edeceksiniz.ve 10 yıl önce olduğu gibi türkçe rap yine insanlar tarafından afedersiniz .oktan müzik şeklinde yorumlanacak.

ayrıca
    ceza-sokak sanatı (işçileri ,sokakta çalışan insanları kısaca alın terini anlatıyor)
    ceza- buz dağları ( kutuplarda yaşayan insanların çaresizliğini insanlara hatırlatıyor )
    ceza - savaş çocukları (savaşta katledilen minik bedenleri yüzünüze çarpıyor )
    ceza- sabah bastı geceyi ( savaş çocukları part 2 )

nefret - şahi ( ceza fuchs la birlikte istanbulun fethini anlatıyor )
    ve
    ceza feat sagopakajmer -neyim varki (bu zaten bi klasik )

yani boş işler değil bu adamların yaptıkları .
    son yaşanan olaylarda sagopa ile cezanın barışmasınada çok sevindim ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakata -- 24 Mayıs 2006; 12:35:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nakata

quote:

quote:

quote:

arkadaşların söylediği şarkıları kesinlikle dinle .ayrıca sagopayı destekleyip cezayı desteklemeyen arkadaşlara sesleniyorum. siz böyle yapmaya devam ettikçe televizyonlarda rap i rezil eden yanlış tanıtan ege çubukçular bimem kimler zart zurtlar görmeye devam edeceksiniz.ve 10 yıl önce olduğu gibi türkçe rap yine insanlar tarafından afedersiniz .oktan müzik şeklinde yorumlanacak.

ayrıca
    ceza-sokak sanatı (işçileri ,sokakta çalışan insanları kısaca alın terini anlatıyor)
    ceza- buz dağları ( kutuplarda yaşayan insanların çaresizliğini insanlara hatırlatıyor )
    ceza - savaş çocukları (savaşta katledilen minik bedenleri yüzünüze çarpıyor )
    ceza- sabah bastı geceyi ( savaş çocukları part 2 )

nefret - şahi ( ceza fuchs la birlikte istanbulun fethini anlatıyor )
    ve
    ceza feat sagopakajmer -neyim varki (bu zaten bi klasik )

yani boş işler değil bu adamların yaptıkları .
    son yaşanan olaylarda sagopa ile cezanın barışmasınada çok sevindim ayrıca.

dediklerine katılıyorum ayrıca

dinlemeden yorum yapıyolar rap i yanlış tanımışlar,arkadaş vermiş parçaları bi tane anlamsız parça bulun bakalım anlamsız parçalar genelde çoğu pop parçalarında oluyo ama millet yinede dinliyo biri rap dedi mi hemen kötüleme başlıyolar

• dahada yazabilirdimde o anlık kısaca aklıma gelen şarkılar bunlar.
    siz rap i bölmeye çalıştıkça bu işi usta seviyesinde yapan çok az insanı da ayırmaya bölmeye kötülemeye devam ederseniz halkın tepkisinide hak etmiş olursunuz çünkü onlar rapi cartel le biton gereksiz şarkıyla çıbıkçı gibi adamlarla tanıyolar ve rapi öyle .oktan bişey tamamen içi boş zannediyolar.

yani kısaca demek istediğim cezayı sevmiyosan veya sagopayı sevmiyosan dinleme destek olmuyosan köstek olma yeter. kim ne derse desin onların yaptığı bence sanattır.
  • quote:

dahada yazabilirdimde o anlık kısaca aklıma gelen şarkılar bunlar.
    siz rap i bölmeye çalıştıkça bu işi usta seviyesinde yapan çok az insanı da ayırmaya bölmeye kötülemeye devam ederseniz halkın tepkisinide hak etmiş olursunuz çünkü onlar rapi cartel le biton gereksiz şarkıyla çıbıkçı gibi adamlarla tanıyolar ve rapi öyle .oktan bişey tamamen içi boş zannediyolar.

yani kısaca demek istediğim cezayı sevmiyosan veya sagopayı sevmiyosan dinleme destek olmuyosan köstek olma yeter. kim ne derse desin onların yaptığı bence sanattır.

ve bu sanatı yapmak da zordur
  • rapi herkes yanlış tanımış rap kadar anlamlı rap kadar gerçekleri dile getiren başka şarkı türü varmı acaba önce bunu düşünmek lazm pop adında bi saçmalık almış başını yürümüş popun ne ritmi nede sözleri anlamlı bi sürü saçma nota ve söz ama rape bakarsanız dünya sorunları yaşam koşulları gibi dünya için önemli konuları içermekte bu yüzden rape saygı herkes rap dinlemek zorunda diil ama rapide yanlış tanımamaları lazm bu konuda biraz hassasiyet

raple kalın
  • quote:

cezanın holocoust adlı parçasında 400 farklı kelime kullanıldı.

sen git bide pop şarkılarına bak 10 tane kelime vaarr 4 kere nakarat .al sana şarkı .

ayrıca sizde hemen satışa getirmeyin sen sagopaya bak falan diye.
    cazanın da yıllarını yok saymayın tamam belki çok yanlış şeyler yapmş olabilir ama yinede şu bilmeyen adnan şenses bile rap hakkın da yorum yapıyosa rap in varlığından haberdar sa bunda cezanın payıda en az sagopa kadar büyük.

şu bölünmüşlüğü kaldırın artık ortadan .

Ekleme yapmak istiyorum;

Rap müzikde 32 tane dörtlük vardır
    Diğerlerinde 2 tane dörtlük vardır, bunun 1i nakarattır

• CeZa yı sevmeyenler alın size kapak CeZa herzaman 1numara bunu aklınızdan çıkarmayın

okuyan okudu heralde bu kadar kapak yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 25 Mayıs 2006; 18:56:48 >
  • cezayı ceza yapanda sagopa kajmerdir bunuda unutmamak lazm her albümünde sagopanın imzası vardır
  • DOĞRULARI söylüyorsa ana avrat giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bence
  • Ceza zamanında çok beğendiğim bir laf etmişti;

Biz g*t diyince (küfürlü şarkılarına tepki gösterenlere söylüyor) yobaz, özenti oluyoruz ama televizyonlarda magazin adı altında sabahtan akşama g*t gösteriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

Ceza zamanında çok beğendiğim bir laf etmişti;

Biz g*t diyince (küfürlü şarkılarına tepki gösterenlere söylüyor) yobaz, özenti oluyoruz ama televizyonlarda magazin adı altında sabahtan akşama g*t gösteriyorlar.

ayrıca;
    rep kültürümüz deyil tamam o zaman; pop kimin? rock kimin? arabesk kimin? CEVAP VERİN...'de demiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: jesus21

quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

Ceza zamanında çok beğendiğim bir laf etmişti;

ayrıca;
    rep kültürümüz deyil tamam o zaman; pop kimin? rock kimin? arabesk kimin? CEVAP VERİN...'de demiştir

evet öyle demiştir ama rep değilde rap demiştir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.