Şimdi Ara

Ceza'dan Seda Sayan, Adnan Şenses ve Yaşar'a diss. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rapi yanlış tanıyorsunuz
  • la son albümün ismini söyleyin yav.iki saattir bıdı bıdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

la son albümün ismini söyleyin yav.iki saattir bıdı bıdı

Ceza - Feyz Al (Maxi Single)
  • Teşekkür ederim, şimdi ezberleyebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Son albümü mükemmel.
    Sadece üç parçası olmasına rağmen yetiyor.
    İt Dalaşı'nın şarkı sözlerini arıyorum ama hep önceden konserinde söylediği "it dalaşı" çıkıyor.
    Bu albümünde söylediği it dalaşı'nın şarkı sözlerinin olduğu bir yer bilen varsa paylaşmasını istiyorum.

İt Dalaşı Şarkı Sözleri İçin

• quote:

Teşekkür ederim, şimdi ezberleyebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

Son albümü mükemmel.
    Sadece üç parçası olmasına rağmen yetiyor.
    İt Dalaşı'nın şarkı sözlerini arıyorum ama hep önceden konserinde söylediği "it dalaşı" çıkıyor.
    Bu albümünde söylediği it dalaşı'nın şarkı sözlerinin olduğu bir yer bilen varsa paylaşmasını istiyorum.

İt Dalaşı Şarkı Sözleri İçin

Biraz zor olucak ama ezberle

• Yaw bu ceza askerde değilmiydi ben mi oyle biliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Yaw bu ceza askerde değilmiydi ben mi oyle biliyorum...

tırstı gidemedi sanırım...
  • SAGO ASKERDE
  • televizyon makinesinde yaşarın dediği şöle oldu .

orda raçi diye geçinen ege çıbıkçıda vardı.okan dediki sen de bir gün rap şarkı yaparmısın dedi.
    yaşarda depresyona girersem yaparım heralde böle bişey dedi ve ordaki mal azını bile açamadı.
  • Nasıl yani? Sözlerini dinleyince anlayamıyor musunuz ki internette şarkı sözü arattırıyorsunuz?
    Bunlar Türkçe konuşmuyor mu?

Bir de diss miss atıyorlar kendi çaplarında. Töbe yarabbi...
    İyice zıbıttı bu rapçiler, eşşek sudan gelinceye kadar zopalayacan ki adam olsunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Nasıl yani? Sözlerini dinleyince anlayamıyor musunuz ki internette şarkı sözü arattırıyorsunuz?
    Bunlar Türkçe konuşmuyor mu?

Bir de diss miss atıyorlar kendi çaplarında. Töbe yarabbi...
    İyice zıbıttı bu rapçiler, eşşek sudan gelinceye kadar zopalayacan ki adam olsunlar.

dinlemiyosan sevmiyosan yorum yappma kardeşim neden ortalığı gerecek şeyler söylüyorsun kimi sopalıyon sen kimsin...
  • Bunlara karşı çıkmak bile bunlar için nimet, popülaritelerini arttırma fırsatı buluyorlar.
    diss atmışmış, peh.
    Kabahat Adnan Şenses'te, soytarının adını anmış.
    Çamura taş atarsan "diss" sıçratır işte böyle sağa sola.
  • quote:

Bunlara karşı çıkmak bile bunlar için nimet, popülaritelerini arttırma fırsatı buluyorlar.
    diss atmışmış, peh.

özentiliğinde bu kadarı bilmiosan yorum yapma ya da sadece cezaya söle ne söliceksen rap e genel olarak sataşma bi sagopa dinlede gör türkçeyi adam albümünde şarkı sözlerinin altına eski türkçe sözcüklerin anlamlarını bile yazmış ve istanbul fas dili edeb dan mezun rapte 32 dörtlükte aynı kelime kaç kere tekrarlanıo onada bak istersen bide pop şarkılardaki 2 dörtlüğe bak

• rapten anlamayanlar dışarı

• quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

quote:

Bunlara karşı çıkmak bile bunlar için nimet, popülaritelerini arttırma fırsatı buluyorlar.
    diss atmışmış, peh.

özentiliğinde bu kadarı bilmiosan yorum yapma ya da sadece cezaya söle ne söliceksen rap e genel olarak sataşma bi sagopa dinlede gör türkçeyi adam albümünde şarkı sözlerinin altına eski türkçe sözcüklerin anlamlarını bile yazmış ve istanbul fas dili edeb dan mezun rapte 32 dörtlükte aynı kelime kaç kere tekrarlanıo onada bak istersen bide pop şarkılardaki 2 dörtlüğe bak

bu konuşmanın üstüne birşey söylemiyorum

• cezanın holocoust adlı parçasında 400 farklı kelime kullanıldı.

sen git bide pop şarkılarına bak 10 tane kelime vaarr 4 kere nakarat .al sana şarkı .

ayrıca sizde hemen satışa getirmeyin sen sagopaya bak falan diye.
    cazanın da yıllarını yok saymayın tamam belki çok yanlış şeyler yapmş olabilir ama yinede şu bilmeyen adnan şenses bile rap hakkın da yorum yapıyosa rap in varlığından haberdar sa bunda cezanın payıda en az sagopa kadar büyük.

şu bölünmüşlüğü kaldırın artık ortadan .
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakata

cezanın holocoust adlı parçasında 400 farklı kelime kullanıldı.

sen git bide pop şarkılarına bak 10 tane kelime vaarr 4 kere nakarat .al sana şarkı .

ayrıca sizde hemen satışa getirmeyin sen sagopaya bak falan diye.
    cazanın da yıllarını yok saymayın tamam belki çok yanlış şeyler yapmş olabilir ama yinede şu bilmeyen adnan şenses bile rap hakkın da yorum yapıyosa rap in varlığından haberdar sa bunda cezanın payıda en az sagopa kadar büyük.

şu bölünmüşlüğü kaldırın artık ortadan .

bizim en büyük farklarımızdan biride budur
    bir diğeri ise amatör olanların bile herkesin kendi şarkısı vardır diğerleri gibi başkasının şarkısını okumayız
    (amatör rockçıların çoğunun kendi parçası yoktur)

• Ben size pop'u savunduğumu hatırlamıyorum, marifet farklı ya da aynı kelimeleri ortaya yığmak değil, onlara bir anlam yükleyebilmektir.
    Sağa sola küfür etmeye, özel bir ad koyacak kadar ihtiyaç duyan bu akımı reddediyorum.
    Müzik, sanat başka şeyler.
  • quote:

Ben size pop'u savunduğumu hatırlamıyorum, marifet farklı ya da aynı kelimeleri ortaya yığmak değil, onlara bir anlam yükleyebilmektir.
    Sağa sola küfür etmeye, özel bir ad koyacak kadar ihtiyaç duyan bu akımı reddediyorum.
    Müzik, sanat başka şeyler.

rapi sadece 1 kişiyle değerlendirme herkes öyle deil kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.